Sabırla Bebeğini Bekleyenler

çok yavaş veriyrmm tatlım hala verdiğim o 9 kilodan başka 1gram gitmedi.guatırlı olduğum için herşeyim yavaş.saçım bile çok yavaş uzarrr.ama diğer kıllarımmkaşım bıyığım bacağımm eşiminkinden hızlı çıkarrr

cadıcım ben çıkıyorummmm tatlım.pazara gidicem evde hiç bişi yokkk

baş dönemem mide bulantım varrrrr bu adet belirtisiyle gebelik belirtileriii aynı şeyler galibaaaa mmidem dışarı çıkıcak gerçi guatır ilacını içtikten sonra olduu

cok iyi vermissin 9 kilo ... keske bende versem ben surekli aliyorum artik kurbanlik tosun gibi olucam

tamam canim sonra gorusuruz ..... belkide ilaclardan bulanmiyo miden ...belkide baska birsey var mesela

kızlarrrrrr bu gün çok yoğun bir gündü gelemedim burayda yarında dr gidececğiz sabah erkende kaçta döneriz bilmiyorummm

selam kızlarrrr
bugün pek enerjik değilim,midem fena,başımı hiççç söylemeye gerek yok

geçmiş olsun canım bunlar hamileliğin tatlı cilveleri dimi canım menim

eğlenmene sevindim canım iyi yapmışınız

tatlım geçmişte yaşananlar geçmişte kalmış şimdi senin yeni bir hayatın var eşin var rüyalar bilinçaltıdır olabilir görebilirsin rüyadır de geç git oturup düşünme

ayin 5 yapcam canim ..... simdi birazdan egzaneye gitmeyi dusunuyorum ama hava okadar souk ki ...... test alip gelim diyorum yarin sabah evde bi yapim bakalim ne cikiyor , ama birazda korkuyorum ya yine birsey yoksa diye .....

cadıcım inşallah bugün hayırlı hber verirsin merakla bekliyorum

canım kilo verirken sağlıklı insanda da(sen de sağlıklısın da,guatr dan şikayetlendiğin için öyle yazdım)kiloda bi direnme noktası vardır,belirli kiloya kadar hızlı verilip,bi noktada baya bi kalınır,bu senin azmini söndürmesin sakın ve daha öncede dediğim gibi spora tok gitme sakın
tok gidersen sadece yediğini yakarsın,aç gidersen depodan yakarsın ve yediğin de kendiliğinden yanar,buna dikkat etmelisin tatlım.
rüyana gelince bence düşünme,aklına geldiğinde de kocanı,onu ne kadar sevdiğini düşün.
sen ilk rüyadan etkilenince peşinden diğerleri gelmiştir muhtemelen.
günaydın kızlaaaaaaaaaaaaaaaar

günaydın saraaaaaaaaaaaa
naptınız,görümcen beğendi mi hediyeyi?

evet saracım,tatlı cilveler ama baş ağrılarım zaten hep olurdu.
cadıcım bende idrar sonucunu merakla bekliyorum.

günaydın canım görümcem çok beğendi hatta uzun süre takacağını hiç çıkarmayacağını söyledi çok mutlu oldum bende dün çok güzeldi çokda güzel bi doğum günün kutladık

cadıcım bende seni bekliyodum test yaptınmı :26::26::26::26::26::26::26:

gunaydin kizlar nasilsiniz idrar testi yaptim ikinci cizgi var tam belirgin deyil ama var

gözün aydın canııııııııııııııııım inan çok sevindim hayırlı uğurlu olsun sonunda oldu darısı bizim başımıza canım menim Allah hayırlısıyla kucağına almayıda naip etsin

ikinci çizgi varsa hamişsin demektir daha yeni olduğu için siliktir hemen kanda da baktır emin ol canım

evet canim iyicene belirgin oldu ..... hamileyim ALLAHIM sana sukurler olsun ALLAHIM burdaki tum arkadaslarima en kisa zamanda nasip et ....

evet canim iyicene belirgin oldu ..... hamileyim ALLAHIM sana sukurler olsun ALLAHIM burdaki tum arkadaslarima en kisa zamanda nasip et ....

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin canım Allahım senin muradını verdi inşallah benim ve isteyen herkesinde verir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…