Sabırla Bebeğini Bekleyenler

ben biraz arastirdim canim ve dusuk riski oldunu okudum ve vaz gectim gidip randevumu iptal etim .... onlar bana teklif etiklerinde oyle bi anlatilarki tum tedavilen olanlar yapiyor diye bende bizde yapalim dedim ... ama cevrede biraz sorusturunca cikti ki herkeze teklif ediliyo normal yoldan hamile kalanlarada yasi kucuk olanlara herkeze bende vaz gectim ... ALLAH neyi nasip etisa o olsun ....

selam bacılar
kimseler uğramamış,demekki parti baya yordu hatunları,iki gündür kendilerine gelememişler

slm kızlar geçmişe hiç bakamadım umarım hepiniz iyisinizdir.çok yoğunum bu haftadan sonra rahatlarım sık sık görüşürüz inşşş

günaydın kızlar

kardelencim partinn etkisinden değilde dişimin ağrısından gelemiyorum

maonyam yoğunluğun neden kaynaklı :26::26::26::26::26::26::26:

cadıcım aman dikkat et kendine boş ver işi gücü tamam mı

zeynom men seni özledim yaaaaa

beni özlemedinmi :26::26::26::26::26:ama ben seni çok özledimmmmm
eşimin kotroleri vardı bu gün yorulduk ama ben yine girip oldummmmmm çok kötüyümmm ÖLSÜN BU GİRP YAAAAAAAAAAAAAAA

slm kızlar geçmişe hiç bakamadım umarım hepiniz iyisinizdir.çok yoğunum bu haftadan sonra rahatlarım sık sık görüşürüz inşşş

daha sık mı yapıyosun platesiiiiiii şişkoooooooo hatunnnnnn

saracım dişin ağrıyormu hala . yoksa aynı dişin mi çok geçmiş olsunnnnnn

beni özlemedinmi :26::26::26::26::26:ama ben seni çok özledimmmmm
eşimin kotroleri vardı bu gün yorulduk ama ben yine girip oldummmmmm çok kötüyümmm ÖLSÜN BU GİRP YAAAAAAAAAAAAAAA

özlemez olurmuyum hiç dalgınlığıma gelmiş kız yoksa sen burada tanıyıp sevdiğim insanlardansın biliyosun

sağol canım yaptığım dolgular ağrıyo canım çürük sinire çok akınmış dolgu o yüzden derin olmuş onun için bi müddet ağrıyacakmış öyle dedi doktor

günaydın hanımlar nasılsınız saracım geçmiş olsun dişin agrıyormuş diş agrısı kadar berbat bi agrı yoktur canım bilirim gerçi neren agrırsa oran canın derler ama diş agrısı çok kötüdür yetercim sanada geçmiş olsun sende grip olmuşsun allahım şifasını verir inşallahh

çok sağol canım sen nasılsın

annemin misafiri gelecekti 20kişi kadarrr.duvar sildik temizlik yaptıkkk misafirler geldi gitti onların teleşındaydım bi dolu pasta falan yaptıkkk...

platesi bıraktım cnm bu hafta itibariyleee.guatır ilacım çok iştahımı açtı atne iştahlıydım spor yapmama rağmen 4 kilo almışımboşuna para vermim dedim.şimdi yediklerime dikkat etmeye çalışıcam guatırım derdine düşüp bebek tedavisine yeniden dönücem.çünkü orda bi teyze madem bebek istiosun spor yaparsan bebeğin tutsa bile düşer dedi.kadın haklı hopluoz zıplıoz yapmadımız hareket kalmıo...biraz havalar ısınınca yürüyüşe çıkıcam parklaraaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…