günaydınlarrrrrrrrrrrrrr kızlarrrrrrr
cadıcım bahsettiğin test sara nın da dediği gibi amniyosentez ve genelde 18.haftadan sonra yapılıyo
ama şu var ki zaten ordan çıkan sonuç ta yüzde yüz değil,ihtimaller dahili,böyle olunca,ya da velevki yüzde yüz olsun,bebekler ALLAH KORUSUN özürlü dense aldırcak mısın canım?
bunları düşün ve eğer aldırma ihtimali görüyosan yaptır,çünkü çok sağlıklı hamilelikte bile düşük riskini ortaya çıkarabiliyo bu karından su almak
günaydın kızlar
kardelencim partinn etkisinden değilde dişimin ağrısından gelemiyorum
maonyam yoğunluğun neden kaynaklı :26::26::26::26::26::26::26:
cadıcım aman dikkat et kendine boş ver işi gücü tamam mı
zeynom men seni özledim yaaaaa
slm kızlar geçmişe hiç bakamadım umarım hepiniz iyisinizdir.çok yoğunum bu haftadan sonra rahatlarım sık sık görüşürüz inşşş
beni özlemedinmi :26::26::26::26::26:ama ben seni çok özledimmmmm
eşimin kotroleri vardı bu gün yorulduk ama ben yine girip oldummmmmm çok kötüyümmmÖLSÜN BU GİRP YAAAAAAAAAAAAAAA
daha sık mı yapıyosun platesiiiiiii şişkoooooooo hatunnnnnn
saracım dişin ağrıyormu hala . yoksa aynı dişin miçok geçmiş olsunnnnnn
günaydın hanımlar nasılsınız saracım geçmiş olsun dişin agrıyormuş diş agrısı kadar berbat bi agrı yoktur canım bilirim gerçi neren agrırsa oran canın derler ama diş agrısı çok kötüdür yetercim sanada geçmiş olsun sende grip olmuşsun allahım şifasını verir inşallahh
çok sağol canım sen nasılsın
özlemez olurmuyum hiç dalgınlığıma gelmiş kız yoksa sen burada tanıyıp sevdiğim insanlardansın biliyosun
tşkr ederim bende iyiyim canım allahıma şükür dün ogluşumun ayrıntılı ultrasonu vardı allaha şükür güzel çıktı sonucumuz
annemin misafiri gelecekti 20kişi kadarrr.duvar sildik temizlik yaptıkkk misafirler geldi gitti onların teleşındaydım bi dolu pasta falan yaptıkkk...günaydın kızlar
kardelencim partinn etkisinden değilde dişimin ağrısından gelemiyorum
maonyam yoğunluğun neden kaynaklı :26::26::26::26::26::26::26:
cadıcım aman dikkat et kendine boş ver işi gücü tamam mı
zeynom men seni özledim yaaaaa
daha sık mı yapıyosun platesiiiiiii şişkoooooooo hatunnnnnn
saracım dişin ağrıyormu hala . yoksa aynı dişin miçok geçmiş olsunnnnnn
iyileştinmi biraz daha yetercim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?