slm cnm eşim 2006 da tese oldu sonuc sercolly cell
2010 da mıcro tese oldu sonuç geen aynı memoraıl kaan hoca emre bey hepsinde tedavi olduk sonuc 0
şimdi bizde mustafa eraslanın ılacını kullanıyoruz yani panax ı
sızın hikaye nedir
hayırlı günler olsun kızlarrrrrrrrr
hayırlı günler olsun kızlarrrrrrrrr
annemin misafiri gelecekti 20kişi kadarrr.duvar sildik temizlik yaptıkkk misafirler geldi gitti onların teleşındaydım bi dolu pasta falan yaptıkkk...
platesi bıraktım cnm bu hafta itibariyleee.guatır ilacım çok iştahımı açtı atne iştahlıydım spor yapmama rağmen 4 kilo almışımboşuna para vermim dedim.şimdi yediklerime dikkat etmeye çalışıcam guatırım derdine düşüp bebek tedavisine yeniden dönücem.çünkü orda bi teyze madem bebek istiosun spor yaparsan bebeğin tutsa bile düşer dedi.kadın haklı hopluoz zıplıoz yapmadımız hareket kalmıo...biraz havalar ısınınca yürüyüşe çıkıcam parklaraaaa
selam kızlar umarım hepiniz iyisinizdir ben çok yoğunum bir sürü işim var evi dip köşe temizliyorum şimdide yemek yaptım ocağa koydum size bi bakayım dedim sizin hafta sonunuz nasıl geçiyo
canım kolay gelsinnnnn bende annmelere gitmiştim hafta sonu nettlerinde sorun varmış bir gitti birgeldii giremedik nette havda çok soğuk köy olduğu içinnnn bu gün geldim evimeeee
canım zaten hastasın dikkat et kendine üşütüp hasta olma köyde
yine ne gelen var ne giden aboooooooooooooooovçot ayıp ama çot çot ayıp
günaydın saracımmm ben geldimmm nasılsın canımm
günaydın tatlım iyi sayılırım sen nasılsın
selam kizlar birkac gundur giremedim ve sizi cok ozledim ...eltim doom yapti cumartesi sabah saat 7 30 da bir minicik kizimiz oldu ,cuma gunden beri onunla urasiyorum doomuydu hastaneydi evidi misafiriydi darken bende yoruldum sadece geceleri eve uyumaya geliyordum benim evimde almis basini gidiyor yarin olsun bakalim ne yapicam nerden tutucam .... bu arada iyim sadece yorgunum ve belim cok ariyo ........... sizleri cok
bende iyiyim canım hastaneye gidecegimde gitmeden bi bakıyımdemiştim ama denk gelemedik neyse canım kendine iyi bak
ececim doktordan geldikten sonra yazmamışsın nasılsın tatlım merak ettim:26::26::26::26::26::26::26:
selam kizlar birkac gundur giremedim ve sizi cok ozledim ...eltim doom yapti cumartesi sabah saat 7 30 da bir minicik kizimiz oldu ,cuma gunden beri onunla urasiyorum doomuydu hastaneydi evidi misafiriydi darken bende yoruldum sadece geceleri eve uyumaya geliyordum benim evimde almis basini gidiyor yarin olsun bakalim ne yapicam nerden tutucam .... bu arada iyim sadece yorgunum ve belim cok ariyo ........... sizleri cok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?