Sabırla Bebeğini Bekleyenler

bende tüplerde tıkalılık yumurtlayamama kilo ve zehirli guatır var

eşimde sperm hareketliliğinde azlık var

aa evet yaa doğru sööleiş kadın ne varsa büyüklerimizde var.

bizim hatun sabah akşam o top senin bu top benm zıplıyo

ondan sonrada hamile kalmaya çalışıyo

selam kızlar umarım hepiniz iyisinizdir ben çok yoğunum bir sürü işim var evi dip köşe temizliyorum şimdide yemek yaptım ocağa koydum size bi bakayım dedim sizin hafta sonunuz nasıl geçiyo

selam kızlar umarım hepiniz iyisinizdir ben çok yoğunum bir sürü işim var evi dip köşe temizliyorum şimdide yemek yaptım ocağa koydum size bi bakayım dedim sizin hafta sonunuz nasıl geçiyo

canım kolay gelsinnnnn bende annmelere gitmiştim hafta sonu nettlerinde sorun varmış bir gitti birgeldii giremedik nette havda çok soğuk köy olduğu içinnnn bu gün geldim evimeeee

günaydııııııııııııın kızlaaaaaaaar herkese mutlu ve sağlıklı bi hafta diliyorum hep şenşakrak hep mutlu hep umutlu hep huzurlu olalım Allahım bize hayırlı sağlıklı evlatlar ihsan eyle eyleki artık başkalarının değil kendi bebelerimizi sevelim

AMİİİİİİİN

canım kolay gelsinnnnn bende annmelere gitmiştim hafta sonu nettlerinde sorun varmış bir gitti birgeldii giremedik nette havda çok soğuk köy olduğu içinnnn bu gün geldim evimeeee

canım zaten hastasın dikkat et kendine üşütüp hasta olma köyde

hayırlı günlerrrrr kızlarrrrrrrr

bol çalışmalı sıcak çekişmeliiiii geceler diliyorum şimdidennnnnn

tabii ki hamiş olmayanlaraaaaaa

selam kizlar birkac gundur giremedim ve sizi cok ozledim ...eltim doom yapti cumartesi sabah saat 7 30 da bir minicik kizimiz oldu ,cuma gunden beri onunla urasiyorum doomuydu hastaneydi evidi misafiriydi darken bende yoruldum sadece geceleri eve uyumaya geliyordum benim evimde almis basini gidiyor yarin olsun bakalim ne yapicam nerden tutucam .... bu arada iyim sadece yorgunum ve belim cok ariyo ........... sizleri cok

ne güzel gözünüz aydın canım Allah analı babalı büyütsün darısı başına inşallah.evi temizleyecem diyekendini çok yorma tamam mı burayı da ihmal edip kendini özletme

ececim doktordan geldikten sonra yazmamışsın nasılsın tatlım merak ettim:26::26::26::26::26::26::26:

cnım ya akşam eve çok geç geldim yorgundum girmedim topige dr dan görüşme yapmaya gitmiştim muaeyene olmak için degil dogumuda aynı yerde yapmak istemiştim ama görüşme olumsuz geçti bende başka bi hastane ayaralayacagım artık iyiyim allaha şükür sen nasılsın nasıl oldu dişinin agrısı

gözünüz aydın canım kendini fazla yorma darısı seninde başına inşallah hayırlısı ile sende ikizlerini kucagına alırsın ve bütüüünnn gün sayanların başına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…