ben geldim ama siz gidiyosunuz sanırım
gerçi benimde pestilim çıkmış durumda,sabah temizlik yaptık,çoğunu kocişe yaptırdım,sonra yürüdük,sonra da biraz piyasa araştırması yapalım dedik,işte o aşama beni çok yordu,bide yemek yoktu,eve gelip yemek yaptım
geldim ama siz bana sorun
saol bitanem..iyiyim şükürler olsun..annelik güzel gidiyor maonyacım..umarım sende iyisindir tatlım...slm kızlar geçmişe hiç bakamadımmm bi gelişme varsa bana bildirinnn.
leylacım nasılsın uzun zamandır görüşemedikkk annelik nası gidio
ne sıkıntın var tatlım..umarım önemli bir sorun değildir..iyi olmaya çalışıyorum cnmm sıkıntılarım hiç bitmiooo.sana anlattım sıkıntılarım devam edioooo
moralini bozma..hele 100 lükte yüklensin...inşallah sıkıntı çıkmaz çıksada diyetle hallolur üzülme lütfen bak bebişine yansın üzüntü yok tamammı güzelim..günaydın saracım sanada hayırlı hafta sonlarııı canım dün akşam hast geldikten sonra girdim nete ama canımçok sıkkındı yazmak istemedim şeker yüklemem çok yüksek çıktı moralim çok bozuktu
edancımmmmmmmm doğuma az kalmış maşallah canım..hayırlı doğumlar bir avazda inşallah tatlım benim...Toplam 2 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 0 ziyaretçi)
EDAN, sara_28+
sara_28+ Eki Görüntüle 385151 Eki Görüntüle 385151 Eki Görüntüle 385151 Eki Görüntüle 385151
Eki Görüntüle 385151 Eki Görüntüle 385151 Eki Görüntüle 385151 Eki Görüntüle 385151 Eki Görüntüle 385151
nazcım seninle tanışmadık ama sanki yıllardır tanıyormuşum gibi seni..maşallah çok sıcak kanlısın...tanışalım bir ara ...çok öptüm senide bitanem...sağol canım iyiyim geçmişi okuyodum bıraktım oku oku bitiremedim sonra devam edecem sen nasılsın
kendini bu kadar yormak yok..kızarım bak kardelencim...yeğenimizi yorma...ben geldim ama siz gidiyosunuz sanırım
gerçi benimde pestilim çıkmış durumda,sabah temizlik yaptık,çoğunu kocişe yaptırdım,sonra yürüdük,sonra da biraz piyasa araştırması yapalım dedik,işte o aşama beni çok yordu,bide yemek yoktu,eve gelip yemek yaptım
ben geldim ama siz gidiyosunuz sanırım
günaydın kızlaaaaaaaaaaaaar herkese mutlu bi hafta diliyorum yeni haftada tüm dilekleriniz kabul olsun
Toplam 2 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 0 ziyaretçi)
LeYLa_21, sara_28+
saraaaaaaaaaaaaaa hg bitanem...
amin tatlım...senin tüm dileklerinde kabul olsun inşallah saracım...nasılsın bebeğim?
saol tatlım..iyi diyelim iyi olalım..sen nasılsın saracım?hoşbulduk canım nasılsın
iyiyim canım sağol hafta sonunndan sonra çalışmak çok can sıkıcı
saol tatlım..iyi diyelim iyi olalım..sen nasılsın saracım?
evet ya pazartesileri hiç sevmiyorum...iki hafta sonra tatil merak etme 23 nisan geliyor..bir günde olsa
bende iyiyim canım ama bugün içimde bi sıkıntı var sebepsiz :44::44::44::44::44::44::44::44:
aaaaaa evet 23 nisan geliyo oooooh ne güzel bi günde olsa tatil iyidir.
hayır olsun inşallah canım..pazartesi sendromudur takılma fazla üstünde durma...valla bende kendimi dinlesem varya..sırtım falan ağrıyor böbrekmi vuruyor üşüttüm mü bilmiyorum..keyifsizim yani...:26::26:
yok şekerim ya ne nazarı...asla öyle bişey aklıma gelmez..cumartesi ben rahatsızdım..buseye bile annem baktı...eşim çok ısrar etti doktora gidelim diye ama..doktor ilaç verir emzirmeyi bırak der diye gidemiyorum ya...bebeği falan yıkadık.işim bitmedi bir türlü...ilk fırsatta göstercem söz...leyla aşkolsun hafta sonu bi beş dakka girip busemizin resmini göstermedin yoksam nazardanmı korkuyon kız bizim yeğenimize nazarımız değmez en azından benim nazarım yoktur yani
geçmiş olsun canım dikkat et bak geçmezse doktora git
yok şekerim ya ne nazarı...asla öyle bişey aklıma gelmez..cumartesi ben rahatsızdım..buseye bile annem baktı...eşim çok ısrar etti doktora gidelim diye ama..doktor ilaç verir emzirmeyi bırak der diye gidemiyorum ya...bebeği falan yıkadık.işim bitmedi bir türlü...ilk fırsatta göstercem söz...
teşekkür ederim canım...eşimde kızıyor bana..cumartesi randevu al götüreyim dedi ama nafile...ağrı kesicilerle idare ediyorum..
şaka yaptım bitanesi ya ama yeğenim nerdeyse yaşına girecek daha yüzünü görmedik haksızmıyım yani
bu arada geçmiş olsun canım ya ihmal etme doktora git emzirdiğini söylersin ona göre ilaç verir
haklısın tatlım..onu görmek en çok sizin hakkınız...
valla saracım annemde aynısını söylüyorda 20 dişim çok problem yaratmıştı bana..diş doktoruna gitmiştim..buse bir kaç aylıktı adam ısrarla emzirmeyi bırak ilaç yazacam dedi..hayır dedim..uygun bir ilacı zorla yazdırdım..ağrıdan ölüyordum..en sonunda apse indi ve dişim çekildi..o yüzden doktorların senin emzirip emzirmemen umurlarında bile değil..bakalım devam ederse giderim canım..ilgin için teşekkürler..
yirmilik d,şlerden bende çok çek,yorum canım ya benimki bide diş çene cerrahı tarafından çekilmeli sorunluymuş ağırıyo ama korkumdan gidemiyorum:18::18::18::18::18::18::18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?