Sabırla Bebeğini Bekleyenler

canım yorma kendini bu kadar yat dinlen

slm kızlar geçmişe hiç bakamadımmm bi gelişme varsa bana bildirinnn.

leylacım nasılsın uzun zamandır görüşemedikkk annelik nası gidio
saol bitanem..iyiyim şükürler olsun..annelik güzel gidiyor maonyacım..umarım sende iyisindir tatlım...
iyi olmaya çalışıyorum cnmm sıkıntılarım hiç bitmiooo.sana anlattım sıkıntılarım devam edioooo
ne sıkıntın var tatlım..umarım önemli bir sorun değildir..
moralini bozma..hele 100 lükte yüklensin...inşallah sıkıntı çıkmaz çıksada diyetle hallolur üzülme lütfen bak bebişine yansın üzüntü yok tamammı güzelim..
edancımmmmmmmm doğuma az kalmış maşallah canım..hayırlı doğumlar bir avazda inşallah tatlım benim...
sağol canım iyiyim geçmişi okuyodum bıraktım oku oku bitiremedim sonra devam edecem sen nasılsın
nazcım seninle tanışmadık ama sanki yıllardır tanıyormuşum gibi seni..maşallah çok sıcak kanlısın...tanışalım bir ara ...çok öptüm senide bitanem...
kendini bu kadar yormak yok..kızarım bak kardelencim...yeğenimizi yorma...

Toplam 2 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 1 ziyaretçi)
LeYLa_21

ziyaretçiiiiiiiii heyyyyyyyy nikinle gel

Toplam 2 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 0 ziyaretçi)
LeYLa_21, sara_28+

saraaaaaaaaaaaaaa hg bitanem...

günaydın kızlaaaaaaaaaaaaar herkese mutlu bi hafta diliyorum yeni haftada tüm dilekleriniz kabul olsun

kendini yorma kardelencim senin dinlenmen lazım bebek doğunca zaten istesende istemesende yorulacaksın

saol tatlım..iyi diyelim iyi olalım..sen nasılsın saracım?

evet ya pazartesileri hiç sevmiyorum...iki hafta sonra tatil merak etme 23 nisan geliyor..bir günde olsa

bende iyiyim canım ama bugün içimde bi sıkıntı var sebepsiz :44::44::44::44::44::44::44::44:

aaaaaa evet 23 nisan geliyo oooooh ne güzel bi günde olsa tatil iyidir.

bende iyiyim canım ama bugün içimde bi sıkıntı var sebepsiz :44::44::44::44::44::44::44::44:

aaaaaa evet 23 nisan geliyo oooooh ne güzel bi günde olsa tatil iyidir.

hayır olsun inşallah canım..pazartesi sendromudur takılma fazla üstünde durma...valla bende kendimi dinlesem varya..sırtım falan ağrıyor böbrekmi vuruyor üşüttüm mü bilmiyorum..keyifsizim yani...:26::26:

leyla aşkolsun hafta sonu bi beş dakka girip busemizin resmini göstermedin yoksam nazardanmı korkuyon kız bizim yeğenimize nazarımız değmez en azından benim nazarım yoktur yani

geçmiş olsun canım dikkat et bak geçmezse doktora git

leyla aşkolsun hafta sonu bi beş dakka girip busemizin resmini göstermedin yoksam nazardanmı korkuyon kız bizim yeğenimize nazarımız değmez en azından benim nazarım yoktur yani
yok şekerim ya ne nazarı...asla öyle bişey aklıma gelmez..cumartesi ben rahatsızdım..buseye bile annem baktı...eşim çok ısrar etti doktora gidelim diye ama..doktor ilaç verir emzirmeyi bırak der diye gidemiyorum ya...bebeği falan yıkadık.işim bitmedi bir türlü...ilk fırsatta göstercem söz...
geçmiş olsun canım dikkat et bak geçmezse doktora git

teşekkür ederim canım...eşimde kızıyor bana..cumartesi randevu al götüreyim dedi ama nafile...ağrı kesicilerle idare ediyorum..

Son düzenleme:

şaka yaptım bitanesi ya ama yeğenim nerdeyse yaşına girecek daha yüzünü görmedik haksızmıyım yani

bu arada geçmiş olsun canım ya ihmal etme doktora git emzirdiğini söylersin ona göre ilaç verir

Son düzenleme:

haklısın tatlım..onu görmek en çok sizin hakkınız...
valla saracım annemde aynısını söylüyorda 20 dişim çok problem yaratmıştı bana..diş doktoruna gitmiştim..buse bir kaç aylıktı adam ısrarla emzirmeyi bırak ilaç yazacam dedi..hayır dedim..uygun bir ilacı zorla yazdırdım..ağrıdan ölüyordum..en sonunda apse indi ve dişim çekildi..o yüzden doktorların senin emzirip emzirmemen umurlarında bile değil..bakalım devam ederse giderim canım..ilgin için teşekkürler..

yirmilik d,şlerden bende çok çek,yorum canım ya benimki bide diş çene cerrahı tarafından çekilmeli sorunluymuş ağırıyo ama korkumdan gidemiyorum:18::18::18::18::18::18::18::18:

Toplam 3 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 2 ziyaretçi)
LeYLa_21, sara_28+

heyyyyyyyy ziyaretçileyyyyyyyyyy nikinizle gelin...

Son düzenleme:
yirmilik d,şlerden bende çok çek,yorum canım ya benimki bide diş çene cerrahı tarafından çekilmeli sorunluymuş ağırıyo ama korkumdan gidemiyorum:18::18::18::18::18::18::18::18:

ah bizim bu doktor korkumuz ne olcak bilmiyorum...dişte ayrı bir sorunlu..Allah yardım etsin saracım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…