sağol canım daha iyi çok şükür
rica ederim bitanemmm sizler daha güzellerine
layıksınız çok şükür iyiyiz dediğin gibi doğum yaklaştı ama
korkularda çoğaldı :18::18::18:
sevindim canım Allah sevdiklerinle beraber sağlık içinde bebişlerinin cıvıltılarıyla şenlenecek bi hayat nasip etsin bacıma
Allah yardımcın olsun canım ve bi avazda kurtarsın inşallah
bu çiçklerde benden size geldin canlarım
Eki Görüntüle 385682 Eki Görüntüle 385683 Eki Görüntüle 385682 Eki Görüntüle 385683 Eki Görüntüle 385682 Eki Görüntüle 385683 Eki Görüntüle 385682 Eki Görüntüle 385683 Eki Görüntüle 385682 Eki Görüntüle 385683 Eki Görüntüle 385682 Eki Görüntüle 385683 Eki Görüntüle 385682 Eki Görüntüle 385683
hoşgeldin nazocum nasılsın canım
sağol canım iyiyim geçmişi okuyodum bıraktım oku oku bitiremedim sonra devam edecem sen nasılsın
bende iyiyim canım bütün gün ev işleriyle uğraştım yoruldum çay içiyorum şimdi
oh afiyet bal şeker olsun
bende bütün gün oturdum elişi yaptım bugün,ama geçen gün güzel temizlik yapmıştım ondan rahattım bugün
slm kızlarr gecenin bu saatinde ütü yapacam offff
slm kızlarr gecenin bu saatinde ütü yapacam offff
ooooh iyi yapmışsın canım yaptığın elişlerini göstersene canım bende meraklıyım elişine
kolay gelsin bende hep bu saatlerde yaparım ütüyü film izlerken
ben şu anda dantel pike takımı örüyorum resmini çeksemde boyutu büyük olunca küçültmeyi bilmiyorum onun içinde ekleyemiyorum ama yeğenim gelince bi öğreneyim ben bunu
ben birde kışlık örgüleride seviyorum becerebildiğim kadarda yapmaya çalışıyorum
[video]http://img44.imageshack.us/img44/162/a460lc.jpg[/video]
netten buldum örneği aynı bundan örüyorum
bende boyunluk süslü atkı filan ördüm geçen kış şimdide bonckla oda takımı işliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?