Sabırla Bebeğini Bekleyenler

sağol canım daha iyi çok şükür

sevindim canım Allah sevdiklerinle beraber sağlık içinde bebişlerinin cıvıltılarıyla şenlenecek bi hayat nasip etsin bacıma

rica ederim bitanemmm sizler daha güzellerine
layıksınız çok şükür iyiyiz dediğin gibi doğum yaklaştı ama
korkularda çoğaldı :18::18::18:

Allah yardımcın olsun canım ve bi avazda kurtarsın inşallah

sevindim canım Allah sevdiklerinle beraber sağlık içinde bebişlerinin cıvıltılarıyla şenlenecek bi hayat nasip etsin bacıma

Allah yardımcın olsun canım ve bi avazda kurtarsın inşallah

amin canım amin inşşşşşşşş

bende iyiyim canım bütün gün ev işleriyle uğraştım yoruldum çay içiyorum şimdi

oh afiyet bal şeker olsun
bende bütün gün oturdum elişi yaptım bugün,ama geçen gün güzel temizlik yapmıştım ondan rahattım bugün

oh afiyet bal şeker olsun
bende bütün gün oturdum elişi yaptım bugün,ama geçen gün güzel temizlik yapmıştım ondan rahattım bugün

ooooh iyi yapmışsın canım yaptığın elişlerini göstersene canım bende meraklıyım elişine

slm kızlarr gecenin bu saatinde ütü yapacam offff

kolay gelsin bende hep bu saatlerde yaparım ütüyü film izlerken

ooooh iyi yapmışsın canım yaptığın elişlerini göstersene canım bende meraklıyım elişine

ben şu anda dantel pike takımı örüyorum resmini çeksemde boyutu büyük olunca küçültmeyi bilmiyorum onun içinde ekleyemiyorum ama yeğenim gelince bi öğreneyim ben bunu
ben birde kışlık örgüleride seviyorum becerebildiğim kadarda yapmaya çalışıyorum

[video]http://img44.imageshack.us/img44/162/a460lc.jpg[/video]

netten buldum örneği aynı bundan örüyorum

bende boyunluk süslü atkı filan ördüm geçen kış şimdide bonckla oda takımı işliyorum

bende boyunluk süslü atkı filan ördüm geçen kış şimdide bonckla oda takımı işliyorum

bende atkılarımı şapkalarımı kendim örüyorum hele birde istediğim gibi olursa dahada bi keyifli hale geliyor örmek
bende bu sene yeğenime ve bir arkadaşına ördüm atkı şapka çocuk okadar çok sevinmişki hiç çıkarmıyormuş
önceleride kazak hırka falan örerdim hele eşime her sene bir tane hırka örüyordum ama 2 senedir örmedim onada bişey
ben çok seviyorum senin yaptığın boncuk işlemelerini ama kendim hiç denemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…