Sabırla Bebeğini Bekleyenler

bazen ufak şeyler deve oluyor saracım ya...sıkma canını..düzelir ...

hayırlı olsun canım..

bugün kimse yok ya saracım...nerde bu kızlar?:26::26::26::26:

ya bu erkekler niye bu kadar analarına düşkün ben bilmem...

bende bilmiyorum leyloşum ya seninkide öylemi:26::26::26::26::26::26:

valla benimki öylemi bilemiyorum bu durumu pek yaşamadım da etrafımdakilerden biliyorum...bizim aileler uzakta o yüzden pek öyle değil..arada bişeyler alıp gönderir annesine benim eşim..herzaman eli ailesinin üstündedir...her erkek düşkün oluyor canım ya..takma bu kadar kafanı... ay valla bende grip olacam galiba saracım ya...eşim banada bulaştırdı galiba..burnum yanıyor...

sevinç kaynana topicine gitmiş........sevinççççççççççççç gelsene bacummmmmmmmmmmmmm...

anlıyorum canım aman dikkat et kendine grip olma buseye bulaşır sonra Allah korusun ben gözlerimi kapatınca bile biber gibi yanıyo canım yaaaa

anlıyorum canım aman dikkat et kendine grip olma buseye bulaşır sonra Allah korusun ben gözlerimi kapatınca bile biber gibi yanıyo canım yaaaa
ay saracım ya ne kadar dikkat etsende olacak oluyor işte...sanada geçmiş olsun tatlım..bahardan hep hasta olduk sanırım...dikkat et kendine bitanem..
orası onun topiği yaaa

biliyorum kıssss şaka ettim...

ay saracım ya ne kadar dikkat etsende olacak oluyor işte...sanada geçmiş olsun tatlım..bahardan hep hasta olduk sanırım...dikkat et kendine bitanem..

biliyorum kıssss şaka ettim...

sağol bitanem evde olmak ve uyumak istiyorum.canım çok sıkılıyo

leyla canım içli köfte çekiyo keşke şimdi olsaydı bi tabak yerdim inanki

leyla canım içli köfte çekiyo keşke şimdi olsaydı bi tabak yerdim inanki

kız bende onu yiyemiyorum canım ya...geçen gün migrosta satıyorlardı tadına baktım..pek hoşuma gitmedi...benim canım da kısır çekiyor saracım ya..yakın olsaydık beraber yapar yerdik ...

Toplam 2 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 0 ziyaretçi)
LeYLa_21, sara_28+

Toplam 1 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 0 ziyaretçi)
LeYLa_21

saracımmmmm çıktın mı canım?:26::26::26::26:

Son düzenleme:

kız bende onu yiyemiyorum canım ya...geçen gün migrosta satıyorlardı tadına baktım..pek hoşuma gitmedi...benim canım da kısır çekiyor saracım ya..yakın olsaydık beraber yapar yerdik ...

tatlım ben hazır almıyorum kendim yapıyorum çok güzel oluyo öyle şeylerin hazırı çok hoş olmuyo zaten ben yapayım gör bek parmaklarını yersin

kısırı benimde canım çekiyo yaaaaa gel kız beraber kısır yapak yiyek

Toplam 1 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 0 ziyaretçi)
LeYLa_21

saracımmmmm çıktın mı canım?:26::26::26::26:

yok tatlım netten bişey araştırıyorumda dalmışım

eminim süper yaparsın saracım...yiyelim valla süper olur...
leyla anneler günü yaklaşıyo anneme nasıl bi hediye alsam

ayyyyyy bilmiyorum ki saracım ya...nelerden hoşlanır annen?:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…