bazen ufak şeyler deve oluyor saracım ya...sıkma canını..düzelir ...bilmiyorum kızlar ya zaten bugün çok gerginim midem hala çok kötü su içince bile sudan tat almıyorum o kadar yani başıma el değmiyo o kadar ağrıyo öğlende eşime dedimki eve bi tane küçük akvaryum alalım akvaryum dediysem hani şu fanuslardan içinede iki küçük japon balığı çok seviyorum ben böyle şeyleri hem akşam eve gelince oyalanırım hemde stresimi alır suyu balıkları çok seviyorum ben en stresli olduğum zamanda bile denizi seyretsem rahatlıyorum ama yok beyefendi birden ne gerek var dedi nerden çıktı bu dedi bendede şalterler attı tabi atıştık biraz sonra işe geldik
sudan sebep diye buna derler canım ama dün biz olişe doğumgünü hediyesi aldık büyük bir fanus 4 tanede japon balığı valla evin havası değişti
hepimize çok iyi geldi suda geziyorlar yem yiyorlar hele benim oğlanın aklı gitti
aminnn canım kesinlikle balığı tavsiye ediyorum olmazsa onlarıda götürürsünüz anasına
bugün kimse yok ya saracım...nerde bu kızlar?:26::26::26::26:
aynen doğru diyosun sudan sebeb işte ama benimkinin derdi evde balık olunca öyle aklına estimi gidip anasında kalamayacaz ya o yüzden
oğluşunda güle güle baksın balıklarına çok şekey oluyolar dimi :97::97::97::97::97::97::97:
maşallh canım Allah hep böyle etsin sağlıklı sıhhatli mutlu huzurlu
ya bu erkekler niye bu kadar analarına düşkün ben bilmem...
bende bilmiyorum leyloşum ya seninkide öylemi:26::26::26::26::26::26:
valla benimki öylemi bilemiyorum bu durumu pek yaşamadım da etrafımdakilerden biliyorum...bizim aileler uzakta o yüzden pek öyle değil..arada bişeyler alıp gönderir annesine benim eşim..herzaman eli ailesinin üstündedir...her erkek düşkün oluyor canım ya..takma bu kadar kafanı...ay valla bende grip olacam galiba saracım ya...eşim banada bulaştırdı galiba..burnum yanıyor...
sevinç kaynana topicine gitmiş........sevinççççççççççççç gelsene bacummmmmmmmmmmmmm...
ay saracım ya ne kadar dikkat etsende olacak oluyor işte...sanada geçmiş olsun tatlım..bahardan hep hasta olduk sanırım...dikkat et kendine bitanem..anlıyorum canım aman dikkat et kendine grip olma buseye bulaşır sonra Allah korusun ben gözlerimi kapatınca bile biber gibi yanıyo canım yaaaa
orası onun topiği yaaa
ay saracım ya ne kadar dikkat etsende olacak oluyor işte...sanada geçmiş olsun tatlım..bahardan hep hasta olduk sanırım...dikkat et kendine bitanem..
biliyorum kıssss şaka ettim...
leyla canım içli köfte çekiyo keşke şimdi olsaydı bi tabak yerdim inanki
sağol bitanem evde olmak ve uyumak istiyorum.canım çok sıkılıyo
kız bende onu yiyemiyorum canım ya...geçen gün migrosta satıyorlardı tadına baktım..pek hoşuma gitmedi...benim canım da kısır çekiyor saracım ya..yakın olsaydık beraber yapar yerdik ...
Toplam 1 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 0 ziyaretçi)
LeYLa_21
saracımmmmm çıktın mı canım?:26::26::26::26:
eminim süper yaparsın saracım...yiyelim valla süper olur...tatlım ben hazır almıyorum kendim yapıyorum çok güzel oluyo öyle şeylerin hazırı çok hoş olmuyo zaten ben yapayım gör bek parmaklarını yersin
kısırı benimde canım çekiyo yaaaaa gel kız beraber kısır yapak yiyek
yok tatlım netten bişey araştırıyorumda dalmışım
leyla anneler günü yaklaşıyo anneme nasıl bi hediye alsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?