kız sevinç bitki kürün geldimi gelince burayada yaz
dolunaydanda haber gelmedi haaa tatili yaptı dönemedi kocişle ne yaptılar meraktan öldüm :26::26::26:
bende merak ediyorum bi ara ışığı yanıyodu özelden mesaj yolladım ama dönmedi daha:26::26::26::26::26::26::26:
uyyyy ciresun daaaa
kaynanam ve anneler günü diye bir konuya cevap yazmış gitmiş
alacağı olsun onun insan bir yazar
oyyy komşiiii
1.5 aya giresun bulancaktayım düğüne geliyorum daaaaa
belki daha öncede gelebilirim inşallahh
efsun nasılsın canım kendine geldinmi birazz :26::26:
evet canım ama onuın bu aralar morali çok bozuk belki yarın yazarCOLOR="#006400"] cel çizum cel beklerum daaaaa[/COLOR]
Geçmiş olsun tatlımgünaydın canım
patron kendi yoktu arasıra işlere baktım
arasıra da topik topik gezdim bende
bu sabah başım çok kötü ağrıyor ama
amin leylacım aldıklarıma bakıp bakıp duruyorum inş kullanmak nasip olur
canım cicilerini Allah güle güle kullanmayı nasip etsin inşallah prensesim benim...senin yazdıklarını okuyunca duygulandım yaa..bende hepsini dizip karşısını oturup izlemiştim...Rabbim tüm bebek isteyenlere nasip etsin bu güzel duyguları inşallah...
iyi olmana sevindim kardelencim..seni merak ediyordum bende...inşallah sınavda başarılı olursun canım...
zeynoooooocum nasılsın tatlım...seninle hiç karşılaşamıyoruz oğluşun nasıl..epey büyümüştür artık....
ececim hamilelik nasıl gidiyor tatlım...
kız edancım sen daha doğurmadın mı?
geçmiş olsun canım dikkat et kendine inş bebik vardırgünaydın kızlaaaaar
ben bu sabah mide bulantısıyla uyandım midem çok kötü su içerken bile tiksinerek içiyorum çünkü midem bulanıyo başım ağrıyo ooof yaaa tatilden sonra bide hastalık eklenince iş hiç çekilmez oldu
ben geçen sene eşimden istedim fanus ve iki şirin balık ne gerek var diyip kestirip attı ama ben çok üzüldüm kaç gün sonra doğum günümde almış bana sürpriz yapmıştı inş seninki de alırbilmiyorum kızlar ya zaten bugün çok gerginim midem hala çok kötü su içince bile sudan tat almıyorum o kadar yani başıma el değmiyo o kadar ağrıyo öğlende eşime dedimki eve bi tane küçük akvaryum alalım akvaryum dediysem hani şu fanuslardan içinede iki küçük japon balığı çok seviyorum ben böyle şeyleri hem akşam eve gelince oyalanırım hemde stresimi alır suyu balıkları çok seviyorum ben en stresli olduğum zamanda bile denizi seyretsem rahatlıyorum ama yok beyefendi birden ne gerek var dedi nerden çıktı bu dedi bendede şalterler attı tabi atıştık biraz sonra işe geldik
Geçmiş olsun tatlım
hiç bir şey için kendini üzme
geçmiş olsun canım dikkat et kendine inş bebik vardır
ben geçen sene eşimden istedim fanus ve iki şirin balık ne gerek var diyip kestirip attı ama ben çok üzüldüm kaç gün sonra doğum günümde almış bana sürpriz yapmıştı inş seninki de alır
sen nerdesin merkez demi??? aksu da mı yoksa
bilmiyorum kızlar ya zaten bugün çok gerginim midem hala çok kötü su içince bile sudan tat almıyorum o kadar yani başıma el değmiyo o kadar ağrıyo öğlende eşime dedimki eve bi tane küçük akvaryum alalım akvaryum dediysem hani şu fanuslardan içinede iki küçük japon balığı çok seviyorum ben böyle şeyleri hem akşam eve gelince oyalanırım hemde stresimi alır suyu balıkları çok seviyorum ben en stresli olduğum zamanda bile denizi seyretsem rahatlıyorum ama yok beyefendi birden ne gerek var dedi nerden çıktı bu dedi bendede şalterler attı tabi atıştık biraz sonra işe geldik
canım sıkma canını yarın alır gelir merak etme birden sölemiş dedin gibi mideni üşüttün demekki ılık suya kimyon koy bakım o rahatlatıo düzelirsin ben öle yapıom canım geçmiş olsun
amin canım inşallah Rabbim sağlıkla kullanmak nasip etsin prensesim...Geçmiş olsun tatlım
hiç bir şey için kendini üzme
geçmiş olsun canım dikkat et kendine inş bebik vardır
ben geçen sene eşimden istedim fanus ve iki şirin balık ne gerek var diyip kestirip attı ama ben çok üzüldüm kaç gün sonra doğum günümde almış bana sürpriz yapmıştı inş seninki de alır
ikiside değil canım ilçedeydim ama bir aya kadar merkeze taşınıyorum
leylaaaaaaa huuuuuuuuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?