Sorma efsunum ya ..eve girmem diye ağlıyormuş..parkta yatacak herhalde..iyi sayılırım sohbet muhabbet iii geliyor
aynen bende bi süre sonra atılınca kızıyrm bi iş oluyo haledim gelim diyrm bi bakmışım yokum
ooo busecik parklarda hee ne güzel... aayyyy kıyamam ben ona yaaaa meleğim
amin prensesim sağol canım menim Allah sizin mutluluğunuzuda daim etsin
hoşbulduk leyla sultanım buse parklara gitmiş biliyomusun dünya çocuklara güzel valla
bi araştırma peşindeydim
kız ne araştırması..banada söyleyin bakayım..gelen gidenden topice bakamadım zaten...geri kaldım muhabbette...amin canım
araştırma konunu gördüm
kaldırma canım ya..çok yakıştı..inşallah 9 ay boyunca kaldırmazsın bu tickeri...oy oy yerim men seni
sağol canım ama kaldıracam birazdan deneme yapıyorum denemekten zarar gelmez dimi
Sorma efsunum ya ..eve girmem diye ağlıyormuş..parkta yatacak herhalde..:
ay gelen giden boğuldum ya...2B yi müdüre yükledim..artık 2B ye gitmiyorum...
sadece arazide ürün tespitine gidecem...az değil gene bir ayımı alacak ama 2Bden nefret ediyordum ondan kurtuldum..
Sorma efsunum ya ..eve girmem diye ağlıyormuş..parkta yatacak herhalde..
kız ne araştırması..banada söyleyin bakayım..gelen gidenden topice bakamadım zaten...geri kaldım muhabbette...
kaldırma canım ya..çok yakıştı..inşallah 9 ay boyunca kaldırmazsın bu tickeri...oy oy yerim men seni
ay gelen giden boğuldum ya...2B yi müdüre yükledim..artık 2B ye gitmiyorum...
sadece arazide ürün tespitine gidecem...az değil gene bir ayımı alacak ama 2Bden nefret ediyordum ondan kurtuldum..
saol bitanem...gözünaydın canım
kız 9 ay sık dişini..aaaaaaaaaaaaaraştırma konum ayıpçı bşeydi hamilelikte cinsellik
oooh iyi etmişsin hep senmi çalışacan
tickerine bayıldım ya..hiç kaldırma canım..araştırma konum ayıpçı bşeydi hamilelikte cinsellik
oooh iyi etmişsin hep senmi çalışacan
saol bitanem...
kız 9 ay sık dişini..aaaaaaaaaaaa
tickerine bayıldım ya..hiç kaldırma canım..
tamam tızım ne kızıyon:101::101::101::101::101::101::101::101: mende araştıydım baktım yasak vazcaydım bile yaaaaa
SARACIM...Men de doktoruma sormuştum komşum dışarıda beni bekliyordu doktorun kahkahasını ordan duydu düşün yani
Normal yolla olsa neyse de tüp bebek ya ıııııhhhhhhh nolmazzzzzzzzzzzzzzzzz yassah bacım yassah
saracımm canımcım test günün ne zaman acep ??? merak ettim seni nasılsın test yaptınmı diye baktım takvim yapmışsın çok hoşuma gitti bi test mi yapsan acaba çıkarmı?:44::44::44:
Gitti bütün alıntılar
Kızlar bugün sohbet çok iyi geldi ya hava da süper ohh ya ne kaaaaaa güzel
Sara senin hamilelik kesinleşsin de bi halay çekelim topicte
Leylam senin iş yoruyo ha Allahım kolaylık versin canım inşallah
anladım bacım ooooooooooof ooooooooooof
çekelim valla canım bende oynamak istiyom
KIZLAR BEN ÇIKIYORUM..O KADAR ALINTI YAPTIM AMA HATRES GİBİ BENDE KK NIN AZİZLİĞİNE UĞRADIM SANIRIM..HEPİNİZİ ÖPÜYORUM..SARACIM TİCKİRİNİ KALDIRMA BİTANEM..SANA İNŞALLAH UĞUR GETİRSİN DİLİYORUM YÜREKTEN CANIM BENİM...RABBİM YÜZÜNÜ GÜLDÜRSÜN MELEĞİM BENİM...İYİ YÜREKLİ ARKADAŞIM..
HATRESİM RANAMIZI ÖP KOKLA BENİM YERİME ANNEM...ALLAHIMA EMANET OLUN CANLARIM...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?