- 11 Nisan 2010
- 12.514
- 49
- 733
Allah razı olsun hepimizin inşallah...hayirli cumalar kizlar ALLAH tum duallarinizi kabul etsin .... ALLAH ne muradiniz varsa versin ..........
amin canım hepimizin inşallahhh
nasılsın caadim ikizlerimiz nasıl
bu arada senin isim neydi tatlım yaaa
hitap zor oluyor böyle
iyi olmanıza sevindim canım hep iyi olun ama misafir var diye kendini yorma unutma sen üç canlısın
inşallah canım inşallah benimledirler zaman daraldıkça heyecan artıyo:18::18::18::18::18::18:
evet tatlım ama elimde olmayan nedenlerden dolayı oldu
seninde tüp bebek dimi sancılar normal dimi ne bileyim çok korkuyorum hatrescim ya
canım çok sağol seninle kırkımız karışacak gibi gibi
hayırlı cumalar hepinize,işlere başlamadan bi bakayım dedim
herkesler iyi maşallah
cadıcım napıyo senin ikizler,biri ordan,biri burdan tepikliyo mu?
Kimbilir caadi isminin arkasında ne hoş bir bayan ve de ne güzel bir isim vardır dimi, MDK55 de zor bir nick ama dimi:44:
caadicım ben de seni geçen yazdıklarını yanlış anlamışım sanırım doğum yaptın zannettim.
Ben şimdilik küçük bi ara vereyim görüşürüz inşallah
Allah razı olsun hepimizin inşallah...
Kimbilir caadi isminin arkasında ne hoş bir bayan ve de ne güzel bir isim vardır dimi, MDK55 de zor bir nick ama dimi:44:
caadicım ben de seni geçen yazdıklarını yanlış anlamışım sanırım doğum yaptın zannettim.
Ben şimdilik küçük bi ara vereyim görüşürüz inşallah
sanada hayirli cumalar ..... evet canim senin dediyin gibi biri sadan biri soldan ... heleki gece tam uyuyorum hucum ediyorlar ama cok tatli bir duygu ALLah herkeze nasip etsin ....... senin bebisin nasil canim dooma az kaldi ALLAH yardimcin olsun .......
slmmm kızlarrrr nasıslınızzzzz keyifler nasılll sara canım nasılsın
inşallah yaaa biterde kurtulurum
gerçi tekrar sınava girip çocuk gelişimi okumak istiyorum bu defa da bakalım nasip artık
hayirli cumalar kizlar ALLAH tum duallarinizi kabul etsin .... ALLAH ne muradiniz varsa versin ..........
Canım idrar testi yaptırsan da şimdi çıkmaz bitanem, çünkü senin test tarihin adet olman gereken tarih,idrar testinde bu tarihten en az 10 gün geçmesi lazım, bence yapıpta çıkmazsa boş yere canını sıkma,sabret,yine de sen bilirsin
Ama napim ben geliyorum ki bi bakıyorum kaçmışsınız
Canım havalar soğuk zaten, dün oruçluydum iyice üşüdüm romatizmalarım azdı( yaşlı neneler gibi) sabaha kadar sızladı bacaklarım
Canım soğuk ama napıcan mecbur sağlığımız önemli
Evet Rana uyandı ve cuma olduğu için Yasin okuyayım dedim. Allah hepimizi bütün müslümanları her iki cihanda mesut bahtiyar eylesin inşallah...
Haklısın canım ,benim kayınvalidem de der ki bir karı koca dünyayı şenler,karı koca gönül birliği ettikten sonra gerisi vız yani...
Sana da hayırlı cumalar tatlım, ufaklığı da öp yerime
Bitanem çaktırak kaçmıştım görmemişsin galiba
Sağol canım öperim sen de öp ama kızımızı
Aleyküm slm yetercim çok şükür bizler iyiyiz,sen nasılsın eşin nasıl?Afiyettesiniz inşallah
canim benim heyecanli olman cok normal insalla bebislerin seninle canim .... canim benim ben bir gun once evde hamilelik testi yaptim ve pozitif cikmisti sevinc goz yasi hepsi birbirine karismisti ... hamilelik testini kutusuna koydum iki yesil kurdele baladim ve esime verdim heyecandan oda anlamadi ne oldunu .. sadece diyordu bune ne verdin bana .... bende dedim ac gorursun .... acti ve gozler dolu dolu ALLAHIM SANA SUKURLER OLSUN DEDI ... o ani halen unutamiyor ...ertesi gunde zaten kan tastine gitim has. saat 10 kan verdim saat 2 de falan aradilar hamile oldumu soylediler ve esim ozamana kadar halen bir supe vardi icinde test dooru cikmaz diyordu .... dok. ikizde olabilir deyince tam sok oldu onun icin heyecandan dok. cevap bile veremedi ......... insalla sende bunlari yasarsin cok iyi bir duygu ALLAH herkeze nasip etsin insalla
benimki de çok iyi canım şükürler olsun,artık doğumu bekliyoruz işte
ama benim bebeğim uslu,hiç uykudayken rahatsız etmiyo beni
zaten ben uslu oğlum diye seviyorum,belki beni gerçekten işitir de çokkk uslu olur diye,inceden işliyorum yani
kızlar ben yavaştan kalkayım,hepinize hayırlı cumalar
Toplam 5 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 2 ziyaretçi)
MDK55, 88prenses22+, LeYLa_21+
naber kızlar nasılsınız bakayım
leyloş doyurdun mu busecimizi
tatlım işten çıkmışsın üzüldüm ama sağlık olsun belki bundada bi hayır vardır
aöf sınavların varmış Allahzihin açıklığı versin
yorma kendini ya..kıyamam canım bak bebeklerini düşün..gelen bu düşüncesiz misafirler kim ya..valla senin yerine ben deli oldum burda..ne düşüncesizlik ya..oh oh kac gundur yorgunluktan oluyorum yemek temizlik misafir birseyde diyemiyorum sabahtan aksama kadar ayaklarim sis zor adim atiyorum .... siz nasilsiniz canim buse nasil
evet tatlım doyurdum geldim..nasılsın efsunum..?Toplam 5 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 2 ziyaretçi)
MDK55, 88prenses22+, LeYLa_21+
naber kızlar nasılsınız bakayım
leyloş doyurdun mu busecimizi
ben buydayım prensesim..sen nere kayboldun bakem..ama ben gelene kadar kimsecikler kalmamış
[COLOR=#80008
evet tatlım doyurdum geldim..nasılsın efsunum..?sabah beri tam yazacam biri geliyor yazamadım bu aradada bekleyince kk beni kapı dışarı ediyor.. şimdi aradım dedesiyle ananesi buseyi parka götürmüşler..bıcır bıcır sesi geliyordu yavrumun..çok mutlu olmuş teyzesi..
ben buydayım prensesim..sen nere kayboldun bakem..[/COLOR]
ama ben gelene kadar kimsecikler kalmamış
kızlar biliyomusunuz şu anda üzerimde battaniye elimde ılık sütüm sizinle yazışıyorum haziran ayındayız bu ne soğuktur anlamadım yani soba yansa hiç fena olmaz yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?