Sabırla Bebeğini Bekleyenler

AAAAAAAAAAAAAAAAAA kıskandım ama ha ne öyle çiçekler miçekler Niye kimse bize çiçek miçek yollamıyoİlla topicbaşı yada kıdemli üye mi olmak lazım

çok güzeller kızlar ben de çok beğendim , canlı cansız çiçek hastasıyım zaten

bende yapamazdım canım banyo ne haddime akşam eşim gelince banyo yapardım o bebişi uyuturken bir gün sonranın yemeğini yaparsım
valla çok fenaydı tek ayak üstünde bekletirdi beni

nerdesiniz kizlar.prenses isigin yaniyor sen yoksun.buseyi zorla uyuttum ya.

leyloş seni uyanık gördüm de geldim canım,tam çıkmak üzereydim
bugün arkadaşım gelip evime bi el attı,cam halı falan,ben de çay hazırladım,bi de gümüşlüğü temizledim,çok yoruldum

leyloş karnımın gerginliği bebiş sığamadığından mı,yoksa kasılmam mı var acaba canım,sen bilirsin

günaydıııııııııııııııın kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar

herkese güzel ve mutluluk dolu bi hafta sonu diliyorum

sen benim canımsın leyloş

bu çiçeklerde sana canım menim

günaydın iyi hafta sonlarııııı herkese

ah canım menim olurmu hiç öyle şey biz aklımıza estimi birbirimize çiçek veriririz

bak bunlarda senin için

Eki Görüntüle 435206 Eki Görüntüle 435206 Eki Görüntüle 435206 Eki Görüntüle 435206 Eki Görüntüle 435206

kızlarrr günaydınnn saracım doğrumu görüyorumm hamişsinnnnnnnnnnnnn ne zaman alsınn sonucuu yahuu en son baktığımda salı diyordun bende bekliyorummmmm .. çok sevindim canım benim Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.......

günaydın canım nasılsın ben iyiyim

tatlım test yapmadım doğru biliyosun salı günü test günüm

hamilelik çizelgesine özendim yaptım kaldıracaktım kızlarda kaldırma dediler salıya kadar kalsın olursa devam eder olmazsa kaldırırım

görünce nasıl sevindim anlatamam inşallahhh hamişsindirr bebeğimm banada uğurr getirirsinnnn arkandanda ben gelirim bu arada alıştın evde yatmaya hatuşş çalışmaya başlayınca çok zorlanıcaksın sen güzel haberii alırsan bas istifayıııı

ayyyyyy şımarırım ben ya adamlardan alışık değilizzz böyle şeylere saram sende olmasan
teşekkür ederimm sevgiii kelebeğimmm bunlardan benden sana

amin inşallah canım hamileyimdir ve arkamdan siz gelirsiniz birer birer ne güzel olur bu sene nüfus patlaması yaşatacaz unutma

evet ya hiç sorma evde olmak çok güzel insan rahata çabuk alışıyo ama işe gitmek zor gelecek ondan eminim neyse haftayada evdeyim tadını çıkarayım çünkü gidince bi yığın iş beni bekliyo olacak

ayyyyyy şımarırım ben ya adamlardan alışık değilizzz böyle şeylere saram sende olmasan
teşekkür ederimm sevgiii kelebeğimmm bunlardan benden sana

canım ben sevdiklerimi şımartmaya bayılırım senin çiçeklerinde çok güzel teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…