Sabırla Bebeğini Bekleyenler

gunaydin canim ben iyim kucuk cadilar sanirim gezmeyi cok sevicekler hic yerinde durmuyorlar .... yada yerleri dar tam gezemiyorlar bende anlamadim .......... cicekler cok guzel saol canim

günaydıııııııııııııııın kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar

herkese güzel ve mutluluk dolu bi hafta sonu diliyorum

Günaydın Saracım sana ve tüm arkadaşlarımıza hayırlı mutlu sabahlar canım menim
Canım bugün topici çiçeklerle donatmışsın çok hoşşşşşşşşşşşş
Ayrıca menim için yolladıklarına da teşekkür ederim alıntı yaptım ama gene nereyi kayboldular ya hu
ayyyyyy şımarırım ben ya adamlardan alışık değilizzz böyle şeylere saram sende olmasan
teşekkür ederimm sevgiii kelebeğimmm bunlardan benden sana

Bizim kocişler ancak silah zoruyla çiçek alıyorlar dimi yaaaaaa
gunaydin kizlar iyi hafta sonu dileklerimle ... sizi cooooook

Sana da günaydın cadıcım biz de seni ce küçük cadılarını öpüyoruz

gunaydin canim .......

çiçekleri çok seviyorum hatrescim balkonumada ekecem

erkekler bizim kadar sevmedikleri gibi almaktan da acizler fıtratları böyle galiba

evet canim bendede olmustu ama telaslanma oluca varsa olur zaten .... herseyin hayirlisini iste ......... bebislerin insalla seninle canim .....

hep herşeyin hayırlısını istiyorum canım zaten Allah hayırlı ve sağlıklı olarak nasip etsin bebeklerimizi

Bekarken o kadar çok ve kocaman çiçeklerim vardı ki evimize giren bunları kim yetiştirmiş ya burası sanki bahçe derlerdi
Evlendikten sonra noldu bilmem önceki kadar güzel büyütemiyorum bir türlü.Geçende gittim pazardan aldım bir sürü çiçek şimdi yine evi çiçeklere boğdum o kadar hoş oluyorlar ki teyzesi onlara baktıkça ne kadar mutlu oluyorum anlatamam

kızlar bu çiçek yollama işini bana da öğretin:26::26::26::26::26::26::26::26::26:

hemen anlatayım canım netten topladığın çiçeklei bilgisayarına kaydediyosun

sonra konuya cevap yazdığımız yerin altında eklenti ekle yazan bi yer var oraya tıklıyosun gelen pencerede dosyaları seç var orayada tıklıyosun resimleri bilgisayarında nereye kaydettiysen orayı açıp istediğin resmin üzerine çift tıklıyosun

sonra upload flaes yazan yere tıklıyosun resim oraya kaydediliyo sonrada resmin üzerine gidip aşağı doğru çekiyosun ve sağ altta içeriğe ekleye sonrada hemen yanındaki bitire tıklıyosun hepsi bu

kizlar siz yazin ben biraz evi toparlim gelicam yine .... bir yere gitmeyin haaaa

bende hem evi toplayıp hem burayı gözetliyorum cadıcım

iyi yapiyorsun canim hamarat arkadasim benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…