gunaydin kizlar iyi hafta sonu dileklerimle ... sizi cooooook
tatlı cadım günaydın sen ve diğer cadılarımız nasıllar
bak bu çiçekler bende size gelsin
Eki Görüntüle 435231 Eki Görüntüle 435232 Eki Görüntüle 435233 Eki Görüntüle 435231 Eki Görüntüle 435232 Eki Görüntüle 435233 Eki Görüntüle 435231 Eki Görüntüle 435232 Eki Görüntüle 435233 Eki Görüntüle 435231 Eki Görüntüle 435232 Eki Görüntüle 435233
gunaydin canim ben iyim kucuk cadilar sanirim gezmeyi cok sevicekler hic yerinde durmuyorlar .... yada yerleri dar tam gezemiyorlar bende anlamadim .......... cicekler cok guzel saol canim
bende seni çok seviyoruuuuuuuum ve öpüyoruuuuuuum
bugun nasilsin canim teste az kaldi hadi hayirlisi ......
yerim onları men yaaaaaaa
Günaydın Saracım sana ve tüm arkadaşlarımıza hayırlı mutlu sabahlar canım menimgünaydıııııııııııııııın kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar
herkese güzel ve mutluluk dolu bi hafta sonu diliyorum
ayyyyyy şımarırım ben ya adamlardan alışık değilizzz böyle şeylere saram sende olmasan
teşekkür ederimm sevgiii kelebeğimmm bunlardan benden sana
gunaydin kizlar iyi hafta sonu dileklerimle ... sizi cooooook
bugün ağrım var biraz adet sancısı gibi sende de olmuşmuydu canım
Günaydın Saracım sana ve tüm arkadaşlarımıza hayırlı mutlu sabahlar canım menim
Canım bugün topici çiçeklerle donatmışsın çok hoşşşşşşşşşşşş
Ayrıca menim için yolladıklarına da teşekkür ederim alıntı yaptım ama gene nereyi kayboldular ya hu
Bizim kocişler ancak silah zoruyla çiçek alıyorlar dimi yaaaaaa
Sana da günaydın cadıcım biz de seni ce küçük cadılarını öpüyoruz
Günaydın Saracım sana ve tüm arkadaşlarımıza hayırlı mutlu sabahlar canım menim
Canım bugün topici çiçeklerle donatmışsın çok hoşşşşşşşşşşşş
Ayrıca menim için yolladıklarına da teşekkür ederim alıntı yaptım ama gene nereyi kayboldular ya hu
Bizim kocişler ancak silah zoruyla çiçek alıyorlar dimi yaaaaaa
Sana da günaydın cadıcım biz de seni ce küçük cadılarını öpüyoruz
evet canim bendede olmustu ama telaslanma oluca varsa olur zaten .... herseyin hayirlisini iste ......... bebislerin insalla seninle canim .....
çiçekleri çok seviyorum hatrescim balkonumada ekecem
erkekler bizim kadar sevmedikleri gibi almaktan da acizler fıtratları böyle galiba
hep herşeyin hayırlısını istiyorum canım zaten Allah hayırlı ve sağlıklı olarak nasip etsin bebeklerimizi
[ı] günaydın yetercim nasılsın canım
baak bu çiçeklerde sana[/ı]
Eki Görüntüle 435207 Eki Görüntüle 435208 Eki Görüntüle 435207 Eki Görüntüle 435208 Eki Görüntüle 435207 Eki Görüntüle 435208 Eki Görüntüle 435207 Eki Görüntüle 435208 Eki Görüntüle 435207 Eki Görüntüle 435208
Bekarken o kadar çok ve kocaman çiçeklerim vardı ki evimize giren bunları kim yetiştirmiş ya burası sanki bahçe derlerdiçiçekleri çok seviyorum hatrescim balkonumada ekecem
erkekler bizim kadar sevmedikleri gibi almaktan da acizler fıtratları böyle galiba
hep herşeyin hayırlısını istiyorum canım zaten Allah hayırlı ve sağlıklı olarak nasip etsin bebeklerimizi
kızlar bu çiçek yollama işini bana da öğretin:26::26::26::26::26::26::26::26::26:
kizlar siz yazin ben biraz evi toparlim gelicam yine .... bir yere gitmeyin haaaa
hemen anlatayım canım netten topladığın çiçeklei bilgisayarına kaydediyosun
sonra konuya cevap yazdığımız yerin altında eklenti ekle yazan bi yer var oraya tıklıyosun gelen pencerede dosyaları seç var orayada tıklıyosun resimleri bilgisayarında nereye kaydettiysen orayı açıp istediğin resmin üzerine çift tıklıyosun
sonra upload flaes yazan yere tıklıyosun resim oraya kaydediliyo sonrada resmin üzerine gidip aşağı doğru çekiyosun ve sağ altta içeriğe ekleye sonrada hemen yanındaki bitire tıklıyosun hepsi bu
bende hem evi toplayıp hem burayı gözetliyorum cadıcım
herkez gitmis :18::18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?