Sabırla Bebeğini Bekleyenler

merhabalar sara leylaa nasılsınızzzzz.
sıcaktan bayılıyorum bu ne sıcak nefes aldırmıyooo..
sizler ne alemdesinizz görüşmeyelii

merhabalar sara leylaa nasılsınızzzzz.
sıcaktan bayılıyorum bu ne sıcak nefes aldırmıyooo..
sizler ne alemdesinizz görüşmeyelii

merhaba canım burasıda çok sıcak iyi olmaya çalışıyorum ben hala tam iyi olmasım sen nasılsın

Son düzenleme:
merhaba canım burasıda çok sıcak iyi olmaya çalışıyorum ben hala tam iyi olmasım sen nasılsın

hamd olsun iyiyim.hastalıklar hemen gelir ama hemen gitmek bilmezler dimi?
en yakın zamanda iyi olursun inşallah canım.işede başlamışsın allah kolaylık versin

iyiz canim sen nasilsin dooma az kaldi hayirlisiyla gelsin bebisin

evet canım dün başladım

sen nasılsın işlerin yoğunmu hala
saol tatlım sıcaklardan boğuluyorum valla..bugün işim erken bitti..şuan dairedeyim..girip size bir bakayım dedim... sen nasılsın canım?iyileştin mi biraz
leyla nasilsin canim BUSE nasil
saol bitanem iyiyim cadıcım inşallah sende ikizlerde iyisinizdir...busede iyi teyzesi çok şükür..şu ara yine arka dişler zorluyor kızı ya...biraz ishal var gibi..havada sıcak...

men deldiiiiiiiiiiiiiiiiiim

merhaba leyloşum özledim seni kız gel bi öpem

du bide hasretle sarılam

burasıda çok sıcak canım yaaaaa akşam eve gidince balkonumu yıkayacam artık balkonda oturma vaktidir:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:

aslında vakit çoktan geldide benim gibi tembel biri anca balkona el attıda ondan yanim

buseyede geçmiş olsun canım diş ağrısına biz bile dayanamıyoruz bende bi aylık bi zaman diliminde şu yirmiliklerden kurtulacam inşallah

huuuuuuuuuuuuuu leyloşum gittinmi kız ne çabuk gittin

beni buralarda yalnız beni buralarda tek başıma beni buralarda öksüz bıraktın

çabuk gel bak şimdi arabeske bağlarım bu sıcak havalarda da hiç çekilmez yani ona göre

leylaaaaaaaaaaaaaaaaa :84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:

Son düzenleme:
men deldiiiiiiiiiiiiiiiiiim

merhaba leyloşum özledim seni kız gel bi öpem

du bide hasretle sarılam
bende özledim valla saracım ya...arazi işi çekilmiyor..öğleyin varya tişortum su gibiydi valla...gel sarılalım canım menim..
saol canım ya...çocuk dayanamıyor..gece kaç kez uyanıyor..biraz çıkmışta tam çıkamıyor galiba zorluyor kızı...sende kurtul canım 20likler zor valla...bende çektirmiştim...ay balkon keyfi ne güzel olur..çayınıda demlersin oh mis...

cuma günü misafirlerim geliyor ya...bir hafta kalırlar herhalde..yeğenim sınava gircek...ev iş arazi misafir oy oy oy...

leylaaaaaaaaaaaaaaaaa :84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
burdayım kız dur domates atma leyloşuna...
dairedelerde özlemişte yan tarafa çene yapmaya gitmiştim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…