bende özledim valla saracım ya...arazi işi çekilmiyor..öğleyin varya tişortum su gibiydi valla...gel sarılalım canım menim..
saol canım ya...çocuk dayanamıyor..gece kaç kez uyanıyor..biraz çıkmışta tam çıkamıyor galiba zorluyor kızı...sende kurtul canım 20likler zor valla...bende çektirmiştim...ay balkon keyfi ne güzel olur..çayınıda demlersin oh mis...
cuma günü misafirlerim geliyor ya...bir hafta kalırlar herhalde..yeğenim sınava gircek...ev iş arazi misafir oy oy oy...
burdayım kız dur domates atma leyloşuna...
dairedelerde özlemişte yan tarafa çene yapmaya gitmiştim...
ay ne güzel olurdu saracım ya..kısıra bayılırım...buse yüzünden bulgur bile yiyemez oldum...acayip gaz yapıyor kıza..bulgur yesem o gece çocuk uyayamıyor ya..nasıl iş anlamadım ben...evet canım yakın teyzemler geliyor...sıcaklar fena bastırdı Allah yardımcımız olsun
çayda demleyecem kısırda yapacam bide börek sende gel keyif yapalım akşam akşam
tey teyde tey tey bu sıcak hem iş hem misafir çekilmez ama yakın akrabalarsa idare eder insan
ay ne güzel olurdu saracım ya..kısıra bayılırım...buse yüzünden bulgur bile yiyemez oldum...acayip gaz yapıyor kıza..bulgur yesem o gece çocuk uyayamıyor ya..nasıl iş anlamadım ben...evet canım yakın teyzemler geliyor...saracım ağrılarım devam ediyor ya korkmaya başladım..eşim hafta sonu doktora gidelim diyor ama misafir var gidemem herhalde...sağ bölge sürekli ağrıyor... :18::18:
amaniiiiiiiin nazoşum gelmiş hoşgeldin canım menim nasılsın
senin sıcaklarla aran nasıl du senide serinletem biraz
:94::94::94::94::94::94::94::94::94::94::94::94::94::94::94:
hoşbuldum canım benim sıcaklarla aram dışarı çıktımı hiç iyi değil evdeyken yine idare ediyo
az önce çamaşır astım ama güneş üstümde yandım
evler yine daha iyi balkona bile çıkasım gelmiyor gündüz çok sıcak
sıcakta balkona çıkma kız başına güneş müneş geçer akşam serinde as çamaşırlarını
sen bize lazımsın biz ne yaparız nazosuz
korkuyorum yaaaaaaa...eveeeeeeet şimdi ciddi olalım birazda
önce geçmiş olsun canım
sonraaaaaaaaaaaa sen hala neden doktora gitmedin bakim hıtızım belki iltihap vardır Allah korusun
misafir olsun ne olacakki biraz işimiz var de git hem nasıl olsa annen var evde teyzende yabancı değil muayene ol gel bunları bahane etme
yok canım ya yanıma biri geldide sohbete daldım...leyla yine komşu odalaramı gittin kız geç çıbığ buraya
saracım çıktın mı canım?bende çıkacam..görüşemezsek kendine iyi bak bitanem...Allaha emanet ol canım menim... yarın ve öbür gün çok doluyum..pazartesiye kadar giremeyebilirim topice..sağlıkla kalın canlarım...öpüyorum hepinizi...
umarım prenseste iyidir..onuda merak ediyorum...
başkalarınada merak ediyorum ama görüyorum ki o başkaları beni hiç merak etmiyorlar...
Selamunaleyküm Güzel topiğin güzel kızları..
He yaw bitanem görüşemez oldukhatressssssssssss nerelerdesin canım ya epeydir görüşemedik seninlede özledim kısssssrana nasıl canım?
ay ne güzel olurdu saracım ya..kısıra bayılırım...buse yüzünden bulgur bile yiyemez oldum...acayip gaz yapıyor kıza..bulgur yesem o gece çocuk uyayamıyor ya..nasıl iş anlamadım ben...evet canım yakın teyzemler geliyor...saracım ağrılarım devam ediyor ya korkmaya başladım..eşim hafta sonu doktora gidelim diyor ama misafir var gidemem herhalde...sağ bölge sürekli ağrıyor... :18::18:
aşağıda bi adet hatresmi görüyom ne
kız hatres çabuk çık ortaya bi selam ver yoksa sanada Allah ne verdiyse kavun karpuz geliyo ona göre:104::104::104::104::104::104::104::104::104::104::104::104::121::121::121::121::121::121::121::121:
Sara yaaa bu çıbığ kelimesini bizim orda çoh kullanirler yoksam sen bizim oralardan mısın yaw:44:leyla yine komşu odalaramı gittin kız geç çıbığ buraya
saracım çıktın mı canım?bende çıkacam..görüşemezsek kendine iyi bak bitanem...Allaha emanet ol canım menim... yarın ve öbür gün çok doluyum..pazartesiye kadar giremeyebilirim topice..sağlıkla kalın canlarım...öpüyorum hepinizi...
umarım prenseste iyidir..onuda merak ediyorum...
başkalarınada merak ediyorum ama görüyorum ki o başkaları beni hiç merak etmiyorlar...
Selamunaleyküm Güzel topiğin güzel kızları..
He yaw bitanem görüşemez olduk, Rana da iyi teyzesi yeni uykudan kalktı mızmız, babayla sepetledim ekmek almaya
geçmiş olsun canım neyin var idrar enfeksiyonu mu yine
Canım maşallah neşelisin Allah daim etsin bak topic sen şenlenince şenlendi hemenAleyküm selam Saracım tamam kızma diyecem emme karpuz gözüme geldi bilem
Hep mutlu ol bitanem
Sara yaaa bu çıbığ kelimesini bizim orda çoh kullanirler yoksam sen bizim oralardan mısın yaw:44:
Leyloşun memleketiyle komşuyuz zaten
Canım o başkalarından kastin bensem eğer, anam ben topici okuyana kadar heppizzzzzzzzzzzzzzzz bi yerlere kaçtızzzzzz, ben neeeeeeeeedemmmmmmmmmmmmm şimdi heeeeeeeeHepinizi çok öpüyorum Allaha emanet olun canlarım menim,böyle hep mesut bahtiyar olun emi, ya geçende çok üzülmüştüm topicte ama bugün çok mutlu oldum.
birileri de kelle koparmaktan bahsetmiş leyloş adına ben de kaçim de kelleyi kurtarayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?