Sabırla Bebeğini Bekleyenler

sağoll bitanem tşk ederm ne yapalım buda bizim kaderimiz demek
konuştuğumuz zamanda ben neden böyle yapıyorsun deyince
sadece sanal alem bişi yok diyo ben öyle birşey yaparsam
hoşuna gidermi deyincede zoruna gidiyo ne yapacağımı bilemez oldum cnm
annemler mutfağa girmişler inşaat halde evleri yoksa giderdim
okdar sıkılıyorumki inan o kadar doluyumki yazsam yazsam bitmez eşimin yaptıklarını
ne diyelim allah onları islah etsin gizli iş çevirdiği zaman yanına oturtmuyo
sürekli bana birşeyler yaptırıyo bende farkına varınca yanına oturuyorum ama simge durumuna
getiriyo ve benim anlamam için facesini açıyo bu ilk değil defalarca böyle
pcyi kapattığı gibide uykum var deyip uyuyo onunla güzel bi dille konuşup bunları anlatıncada sen çok
abartıyorsun diyo ben daha gebe kalmadn öncede böyleydi ama bu kadar değildi
birşey olmaz dedim zamanla sıkılır oturmaz dedim durdum durdum ama zaman geçtikçe fark ettimki
eşim daha çook bağlanıyo ve ben ilklerde yanında oturduğumda birşey demezdi
daha sonrada artk yanına bile oturtmuyo
şimdide kızım durmadığı için yanında durup neler karıştırdığını bilmiyorum cnmm
inan okadar doluyumki ama bu sefer pes etmeyecem ve kesinlikle o konuşmayana kadar asla konuşmayacm
onunla hem kaç gündür sütümün azaldığını farkediyorum ama nedeni bilmiyrm
kızım artk açlıktanmı ne ilk kez elini emdiğini görüyorum
hergün arar kızım nasıl diye sorardı ama dündendir hiç aramadı bile gündüz
böyle olan bütün erkekleri toplayıp sonrada benzin döküp yakmak lazııım

Son düzenleme:
amaa yinede herşeye rağmenn onu
çoook seviyorum
Ama o bunu pc yüzünden görmüyo
resmen köör olmuşş gözlerii kööörr

Eklentiler

• $koomikcocuksimiles119do7.gif
    829 bayt · Görüntüleme: 23
Son düzenleme:

zamanla herşey düzelir canım gör bak zaman herşeyin ilacı belki bu söz sana şimdi boş gelir ama ilerde bana hak vereceksin hepimiz zaman zaman zor durumlardan geçiyoruz inan bana ve metanetli olup evliliği kurtarmak genelde hep kadına düşüyo çünkü eşlerimizi çok seviyoruz onlarda bizi seviyo ama erkekler sevgilerini bazen göstermekte zorlanabiliyo

ancak eşin tam bi odun yani seninle küs olabilirde kızını niye arayıp sormuyo üstelik bebeğiniz hasta tam bi sopayı hak etmiş eşin edancım

sütüm azaldı diyosun nedenini soruyosun ben diyim sana streten üzüntüden değermi canım o bebeğe yazık değilmi eşin elin şırfıntılarıyla nette çetleşecek diye bebeğini en önemli besinden mahrum etme biliyorum zor bi durum ama buraya yaz konuş içinde tutma ama bebeğin için sakin olmayı dene kızının elini emmeside açlıktan değil canım bütün bebekler yapar bunu onların bildiği tek şey yemek yemek şimdi ve herşeyi ağız yordamıyla tanımaya çalıştıkları için ellerine geleni ağızlarına götürürler ayyyyy ne tatlıdır o şimdi benim yerimede öp kokla olurmu.Allah onu sana çok bağışlasın canım menim üzülme Allah büyük herşey güzel olur inşallah

uzulme canim.hersey duzelir ye ic kizina simsiki saril.optum edanim.

sanırım haklısın cnm onların zaten hiç birşey umrunda değilki
sanki ona hiiiç kırılmamışım dün akşam eve geldi yemekten sonra abisine tlf açtı biryerde işim var birlikte gidelim
diye eşim saat 9du çıktı gece saat 12ye geliyodu yeni geldi okadar sinir oldumki
sonra baktm tatlı getrmş bana al hemen ye sütün olsun diye bende hiçç duymamazlıktn geldim
kızımda yine herseferki gibi ağlıyodu eşim baktı durmuyo giyin arabayla bi tur attıralm belki uyur dedi
yine hiiç oralı olmadım neyse zorla kızımı uyuttum sonra biraz tatlımı yiyip uyudum bende
yani anladığım şey hiç oralı olmuyo sanki hiç tartışmamışız gibi davranıyo cnm
bende kızımın elini öyle emmesini görünce açlıktandır diye düşünmüştm
evet cnm zaman geçtkçe birz daha güzel oluyo ve gelişiyo inşallah allah sanada böyle bizim cadı gibi bi bebeiş verir
cnm sizlerin sayesinde kendime geldim burda sizlerle paylaşmasaydım eğer günlerce kendimi yer bitiriridim
allah razı olsun saracm allah bu kandil gününde inşallah içinden geçen tüüüüm dileklerini kabuuul eder inşalllaahhh ((AMİİİİN))

Son düzenleme:

Bu gece kulun yalvarış ve yakarışlarını Yüce Mevla’ya sunacağı ve O’nun sonsuz affından, merhametinden, iyiliğinden bol bol yararlanacağı umut, huzur ve müjde gecesidir. Kandiliniz hayırlı olsun!
Bu günlerin feyzi üzerinize, rahmeti geçmişinize, bereketi evinize, nuru ahiretimize, sıcaklığı yuvamıza dolsun. Kandiliniz mübarek olsun..

Beni kalbimin ellerine bırakma Ya Rabbi…
KALBİM Kİ KÖRDÜR istediğinden gayrısına…
İstediğinin hayır mı yoksa şer mi olduğuna…
Beni kalbimin ellerine bırakma Ya Rabbi
Kalbimin elinden çektim çekeceğimi yıllarca…

Şimdi dönüp içimde bir karanlık görüyorsam
Ve bu karanlığın korkusuyla
AYDINLIK SANDIGIM HER KÜÇÜK YILDIZBÖCEĞİNE KOŞUYORSAM
Bunu acizliğimin duası say Ya Rabbi
Cahilliğimi bağışla
Ve ihtiyacı neyse onunla nimetlendir kalbimi…

Gözümün pınarında her daim yaş hazır bekliyor
Yürek sanki bir açık yara, ne değse sızım sızım sızlıyor
Canı yanınca feryad ediyor insan
Canı yanınca yanında kim varsa ona uzanıyor
Şifa senin elindedir Ya Rabbi
Yanlış adreslerden çevir adımlarımı
DENENMİŞ YALNIŞLARLA YENİDEN YALNIŞA DÜŞÜRME BENİ

Ben külhanbeyi cümlelerini çok kurdum
Külhanbeyliğine soyunup
kul olduğumu hatırladığım yollarda çokça yoruldum
Şimdi birkaç hayat yaşamışçasına yorgun
Birkaç hayat yaşamışçasına bitiksem
Suçlu aramaya ne hacet
Suçlusu benim
Ben hem kendi hayatımın
HEM YİTİRDİĞİM ZAMANIN KATİLİYİM

Şimdi ben adına herşeyimi tüketmiş kapında duruyorum
Bir aralasan rahmet perdeni diye dua dua bekliyorum
Ne hakkım var istemeye ne yüzüm biliyorum…
Lakin senin keremine sınır konmaz
Senin rahmetin öyle bir deryadır ki
benim günahlarım ona bent olmaz
Affet Ya Rabbi
Affınla yeniden yeşert kalbimi…
Affet Ya Rabbi
İSRAF ETMEME İZİN VERME KENDİMİ
hayırlı kandiller sevgilerle

günaydınnn canlarımmmm hayırlı kandillerr rabbimdularımız kabul etsin inşşşş

merhaba kızlar

herkese hayırlı kandiller

Allah önce sağlık sıhhat afiyet sonra gönüllerimizdeki muradımızı versin hamile kardeşleirmize sağlıklı bi gebelik ve kolay bi doğum bebek isteyen bizlerede hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.

yuvalarımızda eşlerimizle beraber huzur mutluluk bolluk bereket birlik ve beraberlik içinde yaşamak nasip etsin

amin

Rabbim gönlünüzden geçenleri alnınıza kader diye yazsınnn inşalahhhhh

beni tanıyan arkadaşlar mutluluğumu paylaşacak,tanımayanlarada umut olmak istiyorum
7 senenin ardından tek tüp ve %3 morfoloji ile hamileyimmmmmmmmmmm
birgün bunu yazmakta nasip olacakmıştı.
saracım darısı senin ve tüm isteyen arkadaşların başına.
dua kızlar bol bol dua

semicim topiği açar açmaz aldığım en güzel haber oldu çok sevindim tatlım hayırlı uğurlu olsun

Allah tamamına erdirsin

duana amin diyorum canım sağol

ahh canım yazını okudum ve seni o kadar iyi anlıyorumki.insan nasıl çıkmazda hissediyo kendini.insanın en çok destek beklediği zaman hayat arkadşının yanında olmayışı çok kötü.bende bu tarz şeyler yaşamıştım geçmişte.
benimde kızım yeni doğduğunda gece hep pencerede beklerdim.çalışıyodu güyaa.küçücüktüm yalnızdım.sen yazınca o günler geldi aklıma.şuan allaha şükür öyle dertlerimiz kalmadı sağolsun.
şimdide dertlerimiz çok farklı.topikten bilirler belki kayınpederim bizim üstümzen kredi çekmişti ödemiyodu.cuma günü eve icra memurları geldi.
o günden beri iyi değilim.eşimle tartşışıp duruyoruz.ben bunu hakedecek naptım kaç aydır beklediğim bebeğim geldi,stres içinde büyümeye çalışıyo.bari şu 9 ayım rahat geçseydi.Allah onları bildiği gibi yapsınnn.çok üzgünümm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…