ahh canım yazını okudum ve seni o kadar iyi anlıyorumki.insan nasıl çıkmazda hissediyo kendini.insanın en çok destek beklediği zaman hayat arkadşının yanında olmayışı çok kötü.bende bu tarz şeyler yaşamıştım geçmişte.
benimde kızım yeni doğduğunda gece hep pencerede beklerdim.çalışıyodu güyaa.küçücüktüm yalnızdım.sen yazınca o günler geldi aklıma.şuan allaha şükür öyle dertlerimiz kalmadı sağolsun.
şimdide dertlerimiz çok farklı.topikten bilirler belki kayınpederim bizim üstümzen kredi çekmişti ödemiyodu.cuma günü eve icra memurları geldi.
o günden beri iyi değilim.eşimle tartşışıp duruyoruz.ben bunu hakedecek naptım kaç aydır beklediğim bebeğim geldi,stres içinde büyümeye çalışıyo.bari şu 9 ayım rahat geçseydi.Allah onları bildiği gibi yapsınnn.çok üzgünümm
kızlar bir sürü işim var bir yığın ütü yapmam lazım yemek yapmam lazım evi temizlemem lazım oooooof çok çalışmam gerek çok
leylaaaaaaa yardıma gelsene bana kız ama seninde misafirlerin vardı dimi neyse ben gideyim işlerimi halletmeye çalışayım
beni tanıyan arkadaşlar mutluluğumu paylaşacak,tanımayanlarada umut olmak istiyorum
7 senenin ardından tek tüp ve %3 morfoloji ile hamileyimmmmmmmmmmm
birgün bunu yazmakta nasip olacakmıştı.
saracım darısı senin ve tüm isteyen arkadaşların başına.
dua kızlar bol bol dua
sara abla ütülerin bittimibenimde var yapmaya üşeniyorum seninkiler bittiyse adresi veriyim bi koşu gelsennnn
beni tanıyan arkadaşlar mutluluğumu paylaşacak,tanımayanlarada umut olmak istiyorum
dua kızlar bol bol dua
betülcüm canım ne yazacağımı bilemedim ama sen bebeğin için güçlü olmak ve dik durmak zorundasın.eşin babasıyla halletsin sorununu onun yüzünden evinize icra gelmesi çok kötü ama hiç bişey bebeğinden önemli değil bunu unutma canım Allah yardımcın olsun
semicim çok sevindim canım..Rabbim sağlıkla kucaklamayı nasip etsin yavrunu canım benim..duanın açamayacağı hiç bir kapı yoktur..bunu bilir bunu söylerim hep...beni tanıyan arkadaşlar mutluluğumu paylaşacak,tanımayanlarada umut olmak istiyorum
dua kızlar bol bol dua
canım ya çok üzüldüm...Rabbim yar ve yardımcınız olsun betülüm..inşallah herşey yoluna girer stresini yavruna yansıtmamaya çalış ama buda çok zor tabi..offfffff canım sıkıldı inan ki ya..ahh canım yazını okudum ve seni o kadar iyi anlıyorumki.insan nasıl çıkmazda hissediyo kendini.insanın en çok destek beklediği zaman hayat arkadşının yanında olmayışı çok kötü.bende bu tarz şeyler yaşamıştım geçmişte.
benimde kızım yeni doğduğunda gece hep pencerede beklerdim.çalışıyodu güyaa.küçücüktüm yalnızdım.sen yazınca o günler geldi aklıma.şuan allaha şükür öyle dertlerimiz kalmadı sağolsun.
şimdide dertlerimiz çok farklı.topikten bilirler belki kayınpederim bizim üstümzen kredi çekmişti ödemiyodu.cuma günü eve icra memurları geldi.
o günden beri iyi değilim.eşimle tartşışıp duruyoruz.ben bunu hakedecek naptım kaç aydır beklediğim bebeğim geldi,stres içinde büyümeye çalışıyo.bari şu 9 ayım rahat geçseydi.Allah onları bildiği gibi yapsınnn.çok üzgünümm
ah saracım yardıma gelecem ama inan bana tuvalete gitmeye bile vaktim olmuyor...ev kalabalık ben mutfaktan çıkamaz oldum...kızlar bir sürü işim var bir yığın ütü yapmam lazım yemek yapmam lazım evi temizlemem lazım oooooof çok çalışmam gerek çok
leylaaaaaaa yardıma gelsene bana kız ama seninde misafirlerin vardı dimi neyse ben gideyim işlerimi halletmeye çalışayım
sen niye bu kadar sinirlisin canım ne oldu saracım ya...hiç bir şeyi kafana takma lütfen...bak mübarek aylardayız..gerçi bende bugün çok sinirliydim ama bazen yapacak bişey olmuyor...iki sepet ütü yaptım bi o kadarda yarına kaldı çünkü boyun fıtığımı zorladım sanırım kolumu kaldıramıyorum ağrıdan
canımda sıkılıyo çok sinirliyimşu an ve ağlamak istiyorum
semicim çok sevindim canım..Rabbim sağlıkla kucaklamayı nasip etsin yavrunu canım benim..duanın açamayacağı hiç bir kapı yoktur..bunu bilir bunu söylerim hep...
canım ya çok üzüldüm...Rabbim yar ve yardımcınız olsun betülüm..inşallah herşey yoluna girer stresini yavruna yansıtmamaya çalış ama buda çok zor tabi..offfffff canım sıkıldı inan ki ya..
ah saracım yardıma gelecem ama inan bana tuvalete gitmeye bile vaktim olmuyor...ev kalabalık ben mutfaktan çıkamaz oldum...yorgunluktan geberiyorum inan ki...bak saat şuan 00:52 ben daha yatsı namazımı yeni kıldım...ayakta duramıyorum..belki sabah giremeden araziye çıkarım diye sizlere bir bakayım dedim canım benim...misafirler 1 hafta daha burdalar...
sen niye bu kadar sinirlisin canım ne oldu saracım ya...hiç bir şeyi kafana takma lütfen...bak mübarek aylardayız..gerçi bende bugün çok sinirliydim ama bazen yapacak bişey olmuyor...öpüyorum seni kendine iyi bak lütfen..zaten sohbet etmeyi özledim seninle..şu arazi bir bitse...
kelimeler anlamsız.tamda üstüne icra memurları geldiğinde babamda geldi.onlarda herşeyi öğrendi.
huzursuzluk bir değil işte.kredi artık umrumda deil.huzursuzluk olsun istemiyorummm
hayırdır canım sen neen ağlamak istiyosun.insan burda dertleşince gerçekten iyi geliyo.bende hep ağlamak istiyorum ama melike hemen soruyo neden üzgünsün diye.onuda üzmek istemiyorum çok hassas bi çocuk.
dua dan başka çare yok.
günaydınlarrrrr
gunaydin kizlar yeni hafta yeni umutlar .... hepinizi
ahh canım yazını okudum ve seni o kadar iyi anlıyorumki.insan nasıl çıkmazda hissediyo kendini.insanın en çok destek beklediği zaman hayat arkadşının yanında olmayışı çok kötü.bende bu tarz şeyler yaşamıştım geçmişte.
günaydın canım nasılın bebişler nasıl şişlerin geçtimi :26::26::26::26::26::26::26:
iyim canim sukurler olsun ... siskinlik devam ediyor daha sabah yataktan sis kalkiyorum aksam sis yatiyorum iki numara buyuk terlik aldim artik onlarda zor oluyo dok. gayet normal diyor ben bise anlamadim bu isten ... sen nasilsin canim .........
iyim canim sukurler olsun ... siskinlik devam ediyor daha sabah yataktan sis kalkiyorum aksam sis yatiyorum iki numara buyuk terlik aldim artik onlarda zor oluyo dok. gayet normal diyor ben bise anlamadim bu isten ... sen nasilsin canim .........
geçmiş olsun cnm
demek sende şişlikler oldu kişiden
kişiye değişiyo doğrusu bende hiç bi değişiklik olmamıştı ama
sadece hafif bi göbiş çıkmıştı okadar doğuma bile gidince
gören hemşire şaşırdı doğum olduğunu duyunca çünkü göbeğim okadar
büyümemişti kiloda fazla almamıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?