Sabırla Bebeğini Bekleyenler

betülcüm canım ne yazacağımı bilemedim ama sen bebeğin için güçlü olmak ve dik durmak zorundasın.eşin babasıyla halletsin sorununu onun yüzünden evinize icra gelmesi çok kötü ama hiç bişey bebeğinden önemli değil bunu unutma canım Allah yardımcın olsun

kızlar bir sürü işim var bir yığın ütü yapmam lazım yemek yapmam lazım evi temizlemem lazım oooooof çok çalışmam gerek çok

leylaaaaaaa yardıma gelsene bana kız ama seninde misafirlerin vardı dimi neyse ben gideyim işlerimi halletmeye çalışayım

sara abla ütülerin bittimibenimde var yapmaya üşeniyorumseninkiler bittiyse adresi veriyim bi koşu gelsennnn

ohh çok güzel haber çoks evindim cnm Allah sağlıkla kucağına almayıda nasib etsinnn

sara abla ütülerin bittimibenimde var yapmaya üşeniyorumseninkiler bittiyse adresi veriyim bi koşu gelsennnn

iki sepet ütü yaptım bi o kadarda yarına kaldı çünkü boyun fıtığımı zorladım sanırım kolumu kaldıramıyorum ağrıdan

canımda sıkılıyo çok sinirliyim şu an ve ağlamak istiyorum

allah saglikli sihattili hayirlisiyla bebegini kucagina almani nasip etsin insallah.darisi tum bebislerin yolunu gozleyenlere (bende dahil :)

kelimeler anlamsız.tamda üstüne icra memurları geldiğinde babamda geldi.onlarda herşeyi öğrendi.
huzursuzluk bir değil işte.kredi artık umrumda deil.huzursuzluk olsun istemiyorummm
hayırdır canım sen neen ağlamak istiyosun.insan burda dertleşince gerçekten iyi geliyo.bende hep ağlamak istiyorum ama melike hemen soruyo neden üzgünsün diye.onuda üzmek istemiyorum çok hassas bi çocuk.
dua dan başka çare yok.

semicim çok sevindim canım..Rabbim sağlıkla kucaklamayı nasip etsin yavrunu canım benim..duanın açamayacağı hiç bir kapı yoktur..bunu bilir bunu söylerim hep...
canım ya çok üzüldüm...Rabbim yar ve yardımcınız olsun betülüm..inşallah herşey yoluna girer stresini yavruna yansıtmamaya çalış ama buda çok zor tabi..offfffff canım sıkıldı inan ki ya..
ah saracım yardıma gelecem ama inan bana tuvalete gitmeye bile vaktim olmuyor...ev kalabalık ben mutfaktan çıkamaz oldum...yorgunluktan geberiyorum inan ki...bak saat şuan 00:52 ben daha yatsı namazımı yeni kıldım...ayakta duramıyorum..belki sabah giremeden araziye çıkarım diye sizlere bir bakayım dedim canım benim...misafirler 1 hafta daha burdalar...
sen niye bu kadar sinirlisin canım ne oldu saracım ya...hiç bir şeyi kafana takma lütfen...bak mübarek aylardayız..gerçi bende bugün çok sinirliydim ama bazen yapacak bişey olmuyor...öpüyorum seni kendine iyi bak lütfen..zaten sohbet etmeyi özledim seninle..şu arazi bir bitse...

günaydıııııııııııııın kızlaaaaaaaaar

herkese bol gülücük gönderiyorum yüzünüzden tebessüm hiç eksik olmasın

elinde olsa yardıma geleceğini biliyorum inan mümkün olsa bende sana yardım ederim her zaman

senin misafirlerin yerlerini sevdiler sanırım daha kalacaklarına göre

canım bahar temizliğine giriştim ama iş yaparken bıynumda fıtık olduğunu unutuyorum gerçi çok küçükmüş ama o küçük fıtık beni dün çok kötü etti kolumu kaldıramadım yürüken bile ağrıdı ya bugünde ağrıyo ağrı kesiciyle idare ediyorum çok çalışmaktan sanırım sinirlerim bozuldu bi anda sinirlerim boşaldı sanki ve ağlamak istedim her iş sana bakınca hem evde hem işde bazen çok yorucu geliyo bunada şükür diyorum ama bazen insan çokzorlanıyo be leylam

tatlım Allah yardımcın olsun başka ne denir bilmiyorum inan nedir bu üçüncü şahıslardan çektiğimiz ki bu üçüncü şahıslar genelde hep kaynana tarafı oluyor

günaydınlarrrrr

Eklentiler

• $avatar146466_56.gif
    39,4 KB · Görüntüleme: 30
Son düzenleme:

sağol cnm beniim tşk ederm aynen dediğin gibi
size büyük geçmşş olsn ne yapabilirsnki bizim bu kadar
düşündüğümüz gibi birz onlard düşünse böyle olmaz zaten sen kendini
üzmemeye bak cnm allah en kısa zamanda düzeltir bu durumu inşallah
gerçekten zor anlıyorm seni ama senin kendine dikkat etmen cnm

günaydın canım nasılın bebişler nasıl şişlerin geçtimi :26::26::26::26::26::26::26:

iyim canim sukurler olsun ... siskinlik devam ediyor daha sabah yataktan sis kalkiyorum aksam sis yatiyorum iki numara buyuk terlik aldim artik onlarda zor oluyo dok. gayet normal diyor ben bise anlamadim bu isten ... sen nasilsin canim .........

iyim canim sukurler olsun ... siskinlik devam ediyor daha sabah yataktan sis kalkiyorum aksam sis yatiyorum iki numara buyuk terlik aldim artik onlarda zor oluyo dok. gayet normal diyor ben bise anlamadim bu isten ... sen nasilsin canim .........

geçmiş olsun cnm
demek sende şişlikler oldu kişiden
kişiye değişiyo doğrusu bende hiç bi değişiklik olmamıştı ama
sadece hafif bi göbiş çıkmıştı okadar doğuma bile gidince
gören hemşire şaşırdı doğum olduğunu duyunca çünkü göbeğim okadar
büyümemişti kiloda fazla almamıştım

iyi olmanıza sevindim canım şişliklerin için doktor ilaç vermiyomu

bende iyiyim canım biraz boynum ağrıyo ama iyi diyelimki iyi olalım dimi

merhaba edancım nasılsın canım dişin nasıl oldu bebeğin daha iyidir inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…