Sabırla Bebeğini Bekleyenler

kızlar kardelen 5233 saat 9 da normal doğumla bebeğini kucağına almış ikiside sağlıklıymış maşallah onlara

Son düzenleme:

maşallah canım ne güzel bi duygu yaşamışsın inşallah Rabbim bizlerede nasip eder böle güzel duyguları prensesim Allah sana ve babasına bağışlasın bebeğinizi ömrü uzun bereketli ve sağlıklı olsun canım menim onu benim içinde öp kokla sara teyzen senin için dualar ediyo ve seni çok seviyo de

iyi yaptınız canııım ohhh maşallaahh
allah muhabettinizi artırsın inşallah en kısa zamanda
3 kişi olursunuz inşalaaaaaaaahhhhh

sağol canım
inş en kısa zamanda senin de doğum hikayeni okuruz
Rabbim herkese yaşatsın bu güzel duyguyu
duana çok ihtiyacı var teyzesi
ellerinden öpüyo

sağol canım
inş en kısa zamanda senin de doğum hikayeni okuruz
Rabbim herkese yaşatsın bu güzel duyguyu
duana çok ihtiyacı var teyzesi
ellerinden öpüyo

bende onu çok öpüyorum hemde koklaya koklaya canım menim

dua etmezmiyim Allah yardımcınız olsun hem bebeğinin hem senin çabucak sağlıkla büyüsünde hayırlı evlat olsun size

sağlıkla büyüt canım sıkıntılarınız bitmiş çok sevindim.
kardelende bebeğine kavuşmuş.ne güzel bebişler bir bir doğuyor.
bu arada herkese hayırlı cumalar.
rabbim herkesi cuma hürmetine sıkıntılarından kurtarsın.aminn

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin

bende onu çok öpüyorum hemde koklaya koklaya canım menim

dua etmezmiyim Allah yardımcınız olsun hem bebeğinin hem senin çabucak sağlıkla büyüsünde hayırlı evlat olsun size

sağolun kızlar
AMİN

herkese iyi geceler
uzun zamandır gelemiyordum nasılsınız kızlar hepinizi cok özledim...

saracım tüp bebek denemişsin ama olmamış kendini üzme allah en kısa zamanda nolmal yolla nasip eder inşallah...

pikepolat nasılsın bacım büyüttünmü oğlanı ek gıdaya falan başladınmı ben sadece meziriyorum ama yavaş yavaş başlarım herhalde...

kardelencim gözünaydın allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin nazarlardan saklasın bebeğini...

yetercim,maonyacım umarım sizlerde iyiysinizdir...

son ece güzel hamiş sende haberler nasıl....

zelal hala yok sanırım

leyla_21 nasılsın buse nasıl büyümüştür kimbilir allah sizlere bağışlasın kızını...

sanırım nehir' de yok onuda özledim

beni sorarsanız oğlumla ilgileniyorum nasıl büyüyor anlamadım zaman cok cabuk geciyor daha dün gibi burdaki sohbetlerimiz aklımda korkularım endişelerim beni nasıl sakinleştirdiğiniz iyiki varsınız sizi hiç unutmadım girmesemde hep aklımdasınız...
oğlumun fotosunu koymak istedim ama beceremedim neyse bir ara eşimden yardım ister koyarım eylülde işe başlıycam şimdiden oğlumdan nasıl ayrılacagımı düşünüyorum....

kendinize iyi bakın cooooooookkkkk

herkese iyi geceler
uzun zamandır gelemiyordum nasılsınız kızlar hepinizi cok özledim...

saracım tüp bebek denemişsin ama olmamış kendini üzme allah en kısa zamanda nolmal yolla nasip eder inşallah...

pikepolat nasılsın bacım büyüttünmü oğlanı ek gıdaya falan başladınmı ben sadece meziriyorum ama yavaş yavaş başlarım herhalde...

kardelencim gözünaydın allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin nazarlardan saklasın bebeğini...

yetercim,maonyacım umarım sizlerde iyiysinizdir...

son ece güzel hamiş sende haberler nasıl....

zelal hala yok sanırım

leyla_21 nasılsın buse nasıl büyümüştür kimbilir allah sizlere bağışlasın kızını...

sanırım nehir' de yok onuda özledim

beni sorarsanız oğlumla ilgileniyorum nasıl büyüyor anlamadım zaman cok cabuk geciyor daha dün gibi burdaki sohbetlerimiz aklımda korkularım endişelerim beni nasıl sakinleştirdiğiniz iyiki varsınız sizi hiç unutmadım girmesemde hep aklımdasınız...
eylülde işe başlıycam şimdiden oğlumdan nasıl ayrılacagımı düşünüyorum....

kendinize iyi bakın cookkk öpüyorum
işte bu benim oğlum umut ama şimdiki hali değil biraz daha küçüktü

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…