geçmiş olsun saracım...görev aracımı beklerken size bir bakayım dedim...şoförüm arabayı getiriyorda onu bekliyorum..geç kaldık valla ya..bugün akşam olmaz...saracım kendine dikkat et bitanem...hastalanma..bende çok yorgunum..arazi bir taraftan misafir bir taraftan..bugünde abimler gelecek..evde yatacak yer kalmadı..elinde olsa yardıma geleceğini biliyorum inan mümkün olsa bende sana yardım ederim her zaman
senin misafirlerin yerlerini sevdiler sanırım daha kalacaklarına göre
canım bahar temizliğine giriştim ama iş yaparken bıynumda fıtık olduğunu unutuyorum gerçi çok küçükmüş ama o küçük fıtık beni dün çok kötü etti kolumu kaldıramadım yürüken bile ağrıdı ya bugünde ağrıyo ağrı kesiciyle idare ediyorum çok çalışmaktan sanırım sinirlerim bozuldu bi anda sinirlerim boşaldı sanki ve ağlamak istedim her iş sana bakınca hem evde hem işde bazen çok yorucu geliyo bunada şükür diyorum ama bazen insan çokzorlanıyo be leylam
geçmiş olsun prensesim...yavrunu Allah bağışlasın sağlıkla büyüt inşallah canım..ikinizinde iyi olmasına çok sevindim canım benim...selam kızlar
ben doğurdum
oğlum bugün taburcu oldu çok şükür aldık geldik evimize bazı tahliller filmler falan kaldı
selam kızlar
ben doğurdum
oğlum bugün taburcu oldu çok şükür aldık geldik evimize bazı tahliller filmler falan kaldı
kardelen doğurdumu acaba...en son sınava girdiğini yazmış ama...
cadıcım tatlı hamişim sende kendine dikkat et olurmu canım benim..havalar çok sıcak..dışarı falan fazla çıkma sıcakta..ikizlere iyi bak annesi...
bütün hamişlere hayırlı doğumlar Yüce Mevladan...olmayanlarada Rabbim şu 3 aylar hürmetine tez vakitte evlat nasip etsin inşallah...
hatressssssssss sende ranaya iyi bak tatlım..özledim sohbeti seninlede...
hepinizi çok seviyor leyloşunuz canlarım benim...
[ı]günaydın kızlar
herkese güzel bi gün diliyorum gönlünüzden geçen ne varsa hakkınızda hayırlı kılarak nasip etsin allahım [/ı]
kızlarr nerdesiniz sohbet etmeyi özledim sizle
sağol canım benim
geçmiş olsun saracım...görev aracımı beklerken size bir bakayım dedim...şoförüm arabayı getiriyorda onu bekliyorum..geç kaldık valla ya..bugün akşam olmaz...saracım kendine dikkat et bitanem...hastalanma..bende çok yorgunum..arazi bir taraftan misafir bir taraftan..bugünde abimler gelecek..evde yatacak yer kalmadı..
geçmiş olsun prensesim...yavrunu Allah bağışlasın sağlıkla büyüt inşallah canım..ikinizinde iyi olmasına çok sevindim canım benim...
ALLAH annali babali buyutsun canim ..... ALLAH salikla buyutmeyide nasip etsin
selam kızlar
biz bugün dr daydık,sanırım yakında gelcek sıpa,zaten alttan alttan bana bişeyler oluyo
dr amcamız da,bir iki güne kalmaz bu dedi,hadi hayırlısı,dualarınızı bekliyorum
hepiniz de benim dualarımdasınız
oyy oyyymaşallah cnm sağol bitanem
allah seninkileride sağlıkla kucağına almayı nasip eder cnm
ikizse olacak okadar ama doğumdan sonra eski kilona gelrsin yine
bikere ben leyla değilim sara yım tamam mı edan hatun hatları karıştırdın sanırm
şaka şaka olsun sen iyi olda varsın isimleri karıştır
selam kızlar
ben doğurdum
selam kızlar
ben doğurdum
:26::26::26::26::26::26::26:
affedersin yaaaaa isimleri karıştım saracmm
çoook affedersiin canııım
sara'cım beni hatırladın mı bilmiyorum ilk hamile olduğumu bu topikte sizinle paylaşmıştım 06,06,2012 de kızım bade dünyaya geldi bugün 13 günlük oldu rabbim isteyen herkese yaşatsın çok güzel bi duyguymuş ben sizleri pek takip edemedim inşallah sizlerdende güzel haberler vardır
amin canım çok sağolşükür bitaneeeem allah anneli babalı büyütsünn inşallah
sağlıkla büyütürsünüz inşallaah darısı olmayanlara inşallahhh
hoşgeldin canımm..
bebeğinde evine hoşgelmişşş.sağlıkla büyüt inş.bende göreyim o günleriii:)
selam kızlar
ben doğurdum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?