Sabırla Bebeğini Bekleyenler

geçmiş olsun saracım...görev aracımı beklerken size bir bakayım dedim...şoförüm arabayı getiriyorda onu bekliyorum..geç kaldık valla ya..bugün akşam olmaz...saracım kendine dikkat et bitanem...hastalanma..bende çok yorgunum..arazi bir taraftan misafir bir taraftan..bugünde abimler gelecek..evde yatacak yer kalmadı..
selam kızlar
ben doğurdum
oğlum bugün taburcu oldu çok şükür aldık geldik evimize bazı tahliller filmler falan kaldı
geçmiş olsun prensesim...yavrunu Allah bağışlasın sağlıkla büyüt inşallah canım..ikinizinde iyi olmasına çok sevindim canım benim...

kardelen doğurdumu acaba...en son sınava girdiğini yazmış ama...

cadıcım tatlı hamişim sende kendine dikkat et olurmu canım benim..havalar çok sıcak..dışarı falan fazla çıkma sıcakta..ikizlere iyi bak annesi...

bütün hamişlere hayırlı doğumlar Yüce Mevladan...olmayanlarada Rabbim şu 3 aylar hürmetine tez vakitte evlat nasip etsin inşallah...

hatressssssssss sende ranaya iyi bak tatlım..özledim sohbeti seninlede...

hepinizi çok seviyor leyloşunuz canlarım benim...

saol canim ...... dikat ediyorum canim ikizlerde iyi dusunceli arkadasim sende kendine dikat et butun gun disardasin .....

sağol canım benim
aminnnnnnnnnnn
ALLAH annali babali buyutsun canim ..... ALLAH salikla buyutmeyide nasip etsin

sağol canım darısı başına inş

oyy oyyy maşallah cnm sağol bitanem
allah seninkileride sağlıkla kucağına almayı nasip eder cnm
ikizse olacak okadar ama doğumdan sonra eski kilona gelrsin yine

AMINNNNNN INSALLA ALLAH hepimizin bebeklerini bagislasin .... tum bekleyenlerede en kisa zamanda nasip etsin .........

sara'cım beni hatırladın mı bilmiyorum ilk hamile olduğumu bu topikte sizinle paylaşmıştım 06,06,2012 de kızım bade dünyaya geldi bugün 13 günlük oldu rabbim isteyen herkese yaşatsın çok güzel bi duyguymuş ben sizleri pek takip edemedim inşallah sizlerdende güzel haberler vardır

hatırladım tabi hatırlamazmıyım canım menim doğum yaptın demek Allah analı babalı büyütsün gözünüz aydın

nasılsın badecik nasıl resimlerini koysana yeğenimizin

Son düzenleme:
şükür bitaneeeem allah anneli babalı büyütsünn inşallah
sağlıkla büyütürsünüz inşallaah darısı olmayanlara inşallahhh
amin canım çok sağol
hoşgeldin canımm..
bebeğinde evine hoşgelmişşş.sağlıkla büyüt inş.bende göreyim o günleriii:)

hoş bulduk
sağol canım darısı başına

Son düzenleme:
selam kızlar
ben doğurdum
oğlum bugün taburcu oldu çok şükür aldık geldik evimize bazı tahliller filmler falan kaldı

gözünaydın prensesim Allah analı babalı büyütsün inşallahhh sanada çok geçmişler olsun canım
Rabbim sağlık sıhhatle büyümeyi nasip eylesin oğluşuna inşallahhhhhhhhhh

günaydın kızlarrrrrrrr yoüunum kimseyi takip edmiyorum maleseff umarım herkesler iyidirrr

günaydın kızlar

sağlık mutluluk huzur ve enerjik bi gün olsun hepimiz için ve tabi serin ılık ılık esen rüzgar olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…