Sabırla Bebeğini Bekleyenler

canım çok sıkılıyo yaaaa sıcaklar bi yandan işler bi yandan hastalık bi yandan eşimin anlayışsızlığı ve sürekli anam bacım demesi bi yandan onları hep ön planda tutması bi yandan kendimi çok kötü hissediyorum ben neyim onun için ailesi anası ve evde kalmış bacılarıysa ben neyim yaaaaaaaaaa içim daralıyo ruhum bedenime dar geliyo ağlamak istiyorum gözyaşlarım boğazıma düğümleniyo patlayacak gibiyim şimdi evde olmak uyumak istiyorum hiç uyanmamasıcasına ben onu deli gibi severken o hep ailem senden önce gelir diyo

leylacım busemizin yeni yası kutlu olsun ağlıkla büyüsün rabbim annesine babasına bagışlasın onu...

kardelencim allah analı babalı büyütsün kuzunu...
saol bitanem Allah razı olsun edanım...Rabbim senin yavrunuda sana bağışlasın kuzum...ne güzel şeyler yapmışsın pastalar falan bayıldım..arazideydim yeni geldim...sıcaktan bayıldım..hemen sizlere bir bakayım dedim..inşallah yağmurun sağlık durumu iyidir canım..seni ve yavrunu çok öpüyorum bitanem...düşünceli arkadaşım benim...buseye eve gidince hepiniz adına kocaman öpecem..sende yağmuru benim için öp kokla annesi...Rabbim yavrularımızı bağışlasın olmayanlarında kucaklarını doldursun inşallah...
saracım üzülme ya...bugün benimde moralim çok bozuk..iş yüzünden...sıkıntı bitmiyor...sabırlı olmak lazım canım..eşinde belki annesiyle senin aradanda kalıyordur..onun içinde zor bir durum...biliyorsun ki anlayış her zaman biz kadınlara düşüyor tatlım...öpüyorum seni üzülme kıyamam ben sana canım benim...
keşke canım ya..yaptığın herşeye teşekkür ediyorum saram..yüreğinin güzelliğini biliyorum düşünceli bacım benim...güzel dualarına yürekten amin diyorum bitanem..Rabbim senin kucağına doldursun inşallah canım benim...
leylacım buseye sağlıklı hayırlı bi ömür diliyorumm.nice nice seneleree..
saracım çok coşkulu doğum günü kutlaması olmuş havai fişekler falan:)
ocakta bende isterem melikeye ve yeni doğacak kuzuma
amin betülcüm..kızlar çok güzel hoşluklar yapmış saolsun hepside hepiniz saolun..sanada daha güzelini yaparız canım inşallah..sağlıkla doğur sen yeterki...
AMİN CANIM
Rabbim buseyi sana bağışlasın
hep mutlu olun
amin canım..cümlemiz inşallah prensesim...
selam kızlar

oğlum iki gündür doğru düzgün uyumuyor
gazı vardır dedim gaz damlası aldım ama nafile
neyseki şimdi babası uyuttu
birazdan dr a götüreyim diyorum
uykusuzluktan sersem olduk
geçmiş olsun canım..gaz vardır..yediklerine dikkat et tatlım..
hey hey heyyyyyyyyyyy ne güzel halay çekmişsin öyle canım ya...teşekkür ederiz edan teyzesi...darısı başına bitanem...sağlıkla nice yıllara inşallah...senin yerine kocaman öpecem onu bitanem..sende yağmuru öp kokla canım benim...

canım sıkma canını erkek işte her zaman aynı olmuyorlar bazen anne babaları bizden önce geliyor sabretmek lazım lttan alma lazım

ah ah seni çok iyi anlıyorum.bizimkiside bi deli işte biliyosun durumları.ailesi herşeye sebep oldu ama yine suçlu benim çok üstüne gidiyomuşum onun psikolojisini bozmuşummm.ya işte erkekler hep tek taraflı bakıyolar çıldırıyorum resmen ama yapacak bişey yok
sende kendini üzmemeye çalış canımm..

canım sıkma canını erkek işte her zaman aynı olmuyorlar bazen anne babaları bizden önce geliyor sabretmek lazım lttan alma lazım

sağolun kızlar ama ben bugün çok hassasım niye bilmiyorum dokunsalar ağlama modundayım Allah hayır etsin

canımm sıkma canını erkek milleti değilmi
hepsi hemen hemen aynı kendimizi üzmekten başka bişi yapmıyoruz
sende takmamaya çalış biliyorum zor ama yapacak bişi yook maleseef

"sağol canıım beniim tşk ederiz bugün bizim cadı beni delii etmiş yaa,
kucağa alınca susuyo bırakınca ağlıyo sinir oldum valla bırakmadı doğru
düzgün bi yemek yapaym valla yapana kadar çileden çıkardıı benii

Son düzenleme:
meraba kizlar birkac gundur giremiyorum yada hemen yazmadan cikiyorum kusura bakmayin gecmisi pek okuyamadim ......... benim cadilari her zaman yaziyordum cok hareketlilar diye gecen hafta cuma gunu 24 saat gezmediler kimildamadilar ...hemen dok. aradik ve bizi acil olarak hastaneye cardilar gitik hersey normal cikti kalp atislari benim tansyonum ... cadilar sirtini donmus ikiside ondan ben hisetmiyormusum hareketlerini ... ve o gunden beri her gun gidip geliyorum has. kontrol amacli .... hareket ediyorlar ve iyiler cok sukur .... ama o yasadim korku bana yeti ALLAHA sukurler olsun hersey yolunda .....

sara uzulme canim benim hepsi gelir gecer ... erkek mileti oyle uzulmene deymez .........

canim benim ALLAH annali babali buyutur insalla ...

ah canım ya..demekki annesinden bir an olsun ayrılmak istemiyor yağmur hanım...yemeğini uyuduğu zaman yap canım sende...gerçi daha ufak 10 dk uyur 15 dk uyanık kalır hep emmek ister...Allah sana yardım etsin..biz annemle iki kadın zor baş ediyorduk sen tek başınasın...Allahım yardımcın olsun edanım...seni ve yağmuru öpüyorum canım... edancım sallama paketlerde rezene çayı var...içine birazda bal kat onu iç..bebeğin gazını alıyor..çokta rahatlatır..bebişede uyku verir..aynı zamanda sütte yapar tatlım..bol bol rezene çayı iç...tavsiye ederim...
masalla BUSE hanim 1 yasinda olmus ALLAH uzun omur versin .
amin canım...darısı başına inşallah..sende sağlıkla yavrularını kucaklarsın bitanem...

yarın busemin 1 yaş aşısı var..inşallah çok ağlamaz ya...:26::26:

arazi işi bitti şimdide daire işi var...bıktım bu iş hayatından ya...bütün yazılar bana havale olmuş...dairede hiç insan yok buranın tek yetkilisi benim sanki...sinirden kuduruyorum sabah sabah deli oldum ben ya...

amin insalla canim ... bizde yas gunlerini goguruz

selam leylacımmm nasılsınnn

benim oğlum olcakmış bak
saol bitanem..iyiyim şükürler olsun...umarım sende iyisindir...oğlun olacakmış...41 kere maşallah tatlım Allahım sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin başakcım..senin ve tüm hamile kızlarımızın inşallah....çok sevindim inan...Rabbim hayırlı etsin gülüm.. bende ikinciyi oğlan istiyorum..Rabbim bilir elbet ama..Rabbim nasıl takdir ederse...Allahım hepimizin gönlüne göre versin canım...
amin insalla canim ... bizde yas gunlerini goguruz
aminnnnnnn cadıcım..hepimiz güzel günler görelim yavrularımızla sağlıkla sıhhatle inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…