saol canım...seninde hamileliğin hayırlı olsun inşallah..sağlıkla yavrunu kucakla tatlım..aramıza hg bu arada..Canım kızının doğum günü kutlu olsun huzur dolu nıce nıce yıllara ınsallah bende seneye bugun bebısımı kucagıma almıs olurum
gözün aydın kardelencim...Allah analı babalı büyütsün inşallah...doğum hikayeni bekliyoruz iyileşince gel canım..selam kızlar
anca vakit bulup girebiliyorum,şu an uykumdan çalıyorum,kıymetinizi bilin
çok şükür artık yavrum kucağımda,darısı tüm isteyenlerin başına inşallah
sancı anında aklıma gelen herkese dua ettim,mevlam kabul etsin
doğum hikayemi daha sonra yazabilirim
görüşürüz
hepinize tek tek cevap vermek isterdim ama o kadar oturamıyorum,dikişlerim acıyo
aminnnnnnnnn bitanem..Rabbim sanada böyle güzel bir melek nasip etsin saracım..hep dualarımdasın canım arkadaşım..topice güllerler pastalarla doldurmuşsun..ne vefali ne yüreği sevgi dolu bir insansın sen..inan seni çok seviyorum saram...Allahıma emanet ol..şu mübarek aylar hürmetine Rabbim senin yavrunuda yollasın inşallah bitanem benim...koş koş ağlatma busemizi aqnnesi
aşkolsun leyloş biricik yeğenimin doğum gününü unuturmuyum sandın o bizim ilk göz ağrımız Allah ona sağlıklı uzun bereketli bi ömür versin inşallah
akşam bizde böyle pasta kestik sara teyzesi...güzel oldu doğum günü..topictede çok güzel yapmışsın teşekkür ederim ya..inan çok duygulandım...gündüz girip yazamadım..misafirler var telaşım çoktu...öpüyorum seni bitanem..iyiki doğdun buse iyiki doğdun buse iyiki doğdun iyiki doğdun iyiki doğun buseeeeeeeeee
Eki Görüntüle 450915
saolasın prenses teyzesi..darısı başına canım..sende güzel yaşlarını gör oğluşunun inşalah...sağol canım.......
Busemizin doğum günümüymüş maşallah ona koca kız olmuş
iyiki doğdun buseeeeeee
nice mutlu senelere
aminnnnnn bitanem...sanada inşallah canım zeynom benim..cümlemize göstersin Rabbim güzel günler..Leyla canım iyiki dogmuş Buse, Rabbim güzel günler göstersin insallah...
saol sevinçim..aminnnnnn bitanem...cümlemize inşallah..leyla canım buse nin doğum günü kutlu olsun hayırlı sağlıklı yaşları olsun inşallah
saol canım...seninde hamileliğin hayırlı olsun inşallah..sağlıkla yavrunu kucakla tatlım..aramıza hg bu arada..
gözün aydın kardelencim...Allah analı babalı büyütsün inşallah...doğum hikayeni bekliyoruz iyileşince gel canım..
aminnnnnnnnn bitanem..Rabbim sanada böyle güzel bir melek nasip etsin saracım..hep dualarımdasın canım arkadaşım..topice güllerler pastalarla doldurmuşsun..ne vefali ne yüreği sevgi dolu bir insansın sen..inan seni çok seviyorum saram...Allahıma emanet ol..şu mübarek aylar hürmetine Rabbim senin yavrunuda yollasın inşallah bitanem benim...
akşam bizde böyle pasta kestik sara teyzesi...güzel oldu doğum günü..topictede çok güzel yapmışsın teşekkür ederim ya..inan çok duygulandım...gündüz girip yazamadım..misafirler var telaşım çoktu...öpüyorum seni bitanem..
saolasın prenses teyzesi..darısı başına canım..sende güzel yaşlarını gör oğluşunun inşalah...
aminnnnnn bitanem...sanada inşallah canım zeynom benim..cümlemize göstersin Rabbim güzel günler..
saol sevinçim..aminnnnnn bitanem...cümlemize inşallah..
saol canım...seninde hamileliğin hayırlı olsun inşallah..sağlıkla yavrunu kucakla tatlım..aramıza hg bu arada..
gözün aydın kardelencim...Allah analı babalı büyütsün inşallah...doğum hikayeni bekliyoruz iyileşince gel canım..
aminnnnnnnnn bitanem..Rabbim sanada böyle güzel bir melek nasip etsin saracım..hep dualarımdasın canım arkadaşım..topice güllerler pastalarla doldurmuşsun..ne vefali ne yüreği sevgi dolu bir insansın sen..inan seni çok seviyorum saram...Allahıma emanet ol..şu mübarek aylar hürmetine Rabbim senin yavrunuda yollasın inşallah bitanem benim...
akşam bizde böyle pasta kestik sara teyzesi...güzel oldu doğum günü..topictede çok güzel yapmışsın teşekkür ederim ya..inan çok duygulandım...gündüz girip yazamadım..misafirler var telaşım çoktu...öpüyorum seni bitanem..
saolasın prenses teyzesi..darısı başına canım..sende güzel yaşlarını gör oğluşunun inşalah...
aminnnnnn bitanem...sanada inşallah canım zeynom benim..cümlemize göstersin Rabbim güzel günler..
saol sevinçim..aminnnnnn bitanem...cümlemize inşallah..
selam kızlar
oğlum iki gündür doğru düzgün uyumuyor
gazı vardır dedim gaz damlası aldım ama nafile
neyseki şimdi babası uyuttu
birazdan dr a götüreyim diyorum
uykusuzluktan sersem olduk
leylacım buseye sağlıklı hayırlı bi ömür diliyorumm.nice nice seneleree..
saracım çok coşkulu doğum günü kutlaması olmuş havai fişekler falan:)
ocakta bende isterem melikeye ve yeni doğacak kuzuma
busemizin dün doğum günüymüş
ben geç kaldım ama :26::26::26::26:
canım Busemin doğum günü kutlu olsun canım
nice yaşlara inşallah sağlıkla huzurla ve mutlu bi şekilde büyür
inşallah onuu teyzesi olarak çooooook seviyorum
benim yerime onuu öp annesi Eki Görüntüle 451739
bu arada saracım çoook güzel kutlama yapmıssın
inşallah sendende en güzel habberleri alırda bende seni burada halayyy
çekerek tebrik ederiz bitanemmmm
geçmiş olsun canım doktora götürün bakalım ne diyecek belki bi ilaç verir
kıyamam ona yaaa daha çok küçük nerelerinin ağırdığınıda bilemiyosun Allah şifa versin oğluna canım menim
amin sağol canım
seneyede yağmurun doğum gününü kutlarız canım
nasıl oldu daha iyidir inşallah bebeğin sen nasılsın moralin nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?