saol betülüm...sen sağlıkla doğur inşallah elimizden geleni yapar bildiklerimizi seve seve paylaşırız...
biogia damlasını bende kullandım tatlım...valla bize hiç bişey iyi gelmedi..ne gazmış bu böyle ya ben şaştım...kardelencim her yediğin yemeğin arkasından yarım çay bardağına su koy içine bir çay kaşığı kimyon at ve iç..kaynatmaya lüzüm yok canım..rezeneyide bir su bardağı suya koy içine bir yemek kaşığı bal koy.yalnız bu su sıcak olabilir ılıkta olabilir tercihe bağlı.sallama rezene çay koy...bu tavsiye PRENSESİM senin içinde geçerli canım ve bebeği gazlı olan tüm annelere tavsiyedir...bizzat tecrübeyle sabit...
Toplam 3 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 1 ziyaretçi)[/COLOR][/I][/B][/FONT][/COLOR]
LeYLa_21,
hatres+
HATRESSSSSSSSSSSS günaydın canımmmmmmmmmmmm..nasılsın bitanem?rana nasıl..valla ben sabah evden zor kaçtım...buse kucağıma atlıyordu anne diye ağlayışı hala kulaklarımda...kendimi işe veremiyorum çok üzüldüm ya...
[/LIST]
Canım ya yerim seni benHATRESDE GİTTİ...:26::26::26::26::26:
HAYIRLI CUMALAR KIZLARRRRRRRRRRRR...
hayırlı cumalar kızlar
canım ben humananın kimyonlu rezene çayını içiyorum
20 cc de oğluma veriyorum
100 ml suya 1 tatlı kaşığı koyuyorum
naptıysamda şu gazdan kurtulamıyoruz
oğlumla yine sabahı sabah ettik
her yemekten sonra kimyonlu su yapıp iç...yarım çay bardağı suyun içine bir çay kaşığı kimyon at karıştır ve iç...çok rahatlacak seni emin ol...ben bunu geç öğrendim..önceleri bilseydim belki bu kadar gaz sorunumuz olmazdı....hayırlı cumalar kızlar
canım ben humananın kimyonlu rezene çayını içiyorum
20 cc de oğluma veriyorum
100 ml suya 1 tatlı kaşığı koyuyorum
naptıysamda şu gazdan kurtulamıyoruz
oğlumla yine sabahı sabah ettik
amin canım ya..insan üzülüyor ister istemez...inşallah ranaya artık bez bağlamana gerek kalmaz canım..darısı busenin başına...Canım ya yerim seni benpcyi açık bırakıp ev işlerine dalmıştım seni görmemişim tatlım
özür özür
Ayyy canım ya çok zor öyle Buse için...Allahım kolaylık versin,haklısın üzülmekte ama napıcan artık eve gidince bol bol ilgilen emzir o eksikliği unutsun yavrucak...
Biz iyiyiz Leyla teyzesi çok şükür çişi de kakayı da biliyoruz ama canımız isterse yapıyoruzbakalım ne zaman tam olarak alışacak bazen kendini baskıda hissetmemesi için yine bezini bağlayıp rahat bırakıyorum ama inşallah çok sürmez bu ya
Sizlere de hayırlı cumalar...
seninde cuman mübarek olsun canım..ne güzel güller bunlar böyle...!!! Ne yaprağınız kurusun ne gülünüz solsun
her tuttuğunuz altın olsun avuçlarınız semada
dudaklarınız duada olsun her an ve her günki
dualarınız kabul olsun CUMANIZ MÜBAREK OLSUN!!!
Eki Görüntüle 459211 Eki Görüntüle 459212
Kız leyloş çabuh gel buraya
Ne işin oyun moyunlarda
Gel de iki lafın belini kırah, bak Rana gelirse karışmam ha
Ayyyy bu ev işleri de yap yap bitmez,çamaşır makinesi detarjanını yaptım her taraf karıştı yine
Bayaaaaaaaaaaaaaaaa yorulmuşum anam çekirdeklerimi aldım hem çıtlim dedim hem de yazışim dedim ama:26::26::26::26::26::26::26:
her yemekten sonra kimyonlu su yapıp iç...yarım çay bardağı suyun içine bir çay kaşığı kimyon at karıştır ve iç...çok rahatlacak seni emin ol...ben bunu geç öğrendim..önceleri bilseydim belki bu kadar gaz sorunumuz olmazdı....
amin canım ya..insan üzülüyor ister istemez...inşallah ranaya artık bez bağlamana gerek kalmaz canım..darısı busenin başına...
seninde cuman mübarek olsun canım..ne güzel güller bunlar böyle...yağmur nasıl iyimi?senin moralin nasıl..inşallah herşey yolundadır...
Kimse yoktu bende oyuna girdim canim ya.kendini yorma fazla canim.Kız leyloş çabuh gel buraya
Ne işin oyun moyunlarda
Gel de iki lafın belini kırah, bak Rana gelirse karışmam ha
Ayyyy bu ev işleri de yap yap bitmez,çamaşır makinesi detarjanını yaptım her taraf karıştı yine
Bayaaaaaaaaaaaaaaaa yorulmuşum anam çekirdeklerimi aldım hem çıtlim dedim hem de yazışim dedim ama:26::26::26::26::26::26::26:
gecmis olsun canim.iyi olmana sevindim.buse de iyi cok sukur teyzesisağol bitanem tşk ederiz valla yağmurun bugün 3 tane aşısı vardı 2 aylık
aşısı gidip yaptırdık çok ağladı şimdide uyuyo bende onunla
ilgileniyom vaktim sürekli onunla geçiyo annemlere gidip bi gece kaldım çok şükür iyiyim
canım sen nasılsın buseyle aranız nasıl iyi inşallah cnm
merhaba kızlar
herkese güzel bi hafta sonu diliyorum
sanada güzel bir haftasonu olsun
merhaba canım kaç gündür yoksun dünde hiç girmemişin nasılsın
ayyy ev işi bitermi yaaa.hergün yap akşama yine aynı.bide saolsun eşim çok yardım eder ama yine bile şikayet ediyorum
dün buzdolabını sildim çekmecelerini yıkadım,erzak dolabını sildim düzelttim ne zamandır gözüme batıyolardı.bide ütülerim var gözüme batannnasılsıncanım bu arada
Kimse yoktu bende oyuna girdim canim ya.kendini yorma fazla canim.
gecmis olsun canim.iyi olmana sevindim.buse de iyi cok sukur teyzesi
buse uyudu...bende namazımı kıldım..topice bakam dedim ama kimsecikler yokkkkkk..hatresssssssssss sen şimdi yemek hazırlığındasındır dimi canım...bende oyuna takılam bari...gelirsen kapıyı 3 kez tıkla..ben hemen koşar gelirim....
merhaba kızlar
herkese güzel bi hafta sonu diliyorum
Hiç sorma canım bitmez valla, aman bitse de sıkıntıdan çatlarız bu sefer
Ayyy ne hoş, benim eşimden yardım istemeyeyim de ne dersem diyeyim, maalesef bazen cıngar çıkarmak zorunda kalıyorum o zaman biraz insafa gelip el atıyo, yoksa yok anam yok
Allahım elime koluma sağlık kuvvet versin inşallah da kocama da bana karşı yardımseverlik duygularını galeyana getirsin inşallah
Sağol canım elhamdülillah diyeyim Rabbim de daha iyi etsin inşallah...Sen naptın Melike' yi gönderdin mi kayınvalidenlere?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?