Sabırla Bebeğini Bekleyenler

Toplam 3 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 1 ziyaretçi)[/COLOR][/I][/B][/FONT][/COLOR]
LeYLa_21,

hatres+
HATRESSSSSSSSSSSS günaydın canımmmmmmmmmmmm..nasılsın bitanem?rana nasıl..valla ben sabah evden zor kaçtım...buse kucağıma atlıyordu anne diye ağlayışı hala kulaklarımda...kendimi işe veremiyorum çok üzüldüm ya...
[/LIST]

Son düzenleme:
hayırlı cumalar kızlar

canım ben humananın kimyonlu rezene çayını içiyorum
20 cc de oğluma veriyorum
100 ml suya 1 tatlı kaşığı koyuyorum
naptıysamda şu gazdan kurtulamıyoruz
oğlumla yine sabahı sabah ettik

Son düzenleme:

HATRESDE GİTTİ...:26::26::26::26::26:
Canım ya yerim seni benpcyi açık bırakıp ev işlerine dalmıştım seni görmemişim tatlım
özür özür
Ayyy canım ya çok zor öyle Buse için...Allahım kolaylık versin,haklısın üzülmekte ama napıcan artık eve gidince bol bol ilgilen emzir o eksikliği unutsun yavrucak...
Biz iyiyiz Leyla teyzesi çok şükür çişi de kakayı da biliyoruz ama canımız isterse yapıyoruzbakalım ne zaman tam olarak alışacak bazen kendini baskıda hissetmemesi için yine bezini bağlayıp rahat bırakıyorum ama inşallah çok sürmez bu ya
HAYIRLI CUMALAR KIZLARRRRRRRRRRRR...

Sizlere de hayırlı cumalar...

!!! Ne yaprağınız kurusun ne gülünüz solsun
her tuttuğunuz altın olsun avuçlarınız semada
dudaklarınız duada olsun her an ve her günki
dualarınız kabul olsun CUMANIZ MÜBAREK OLSUN!!!

Eklentiler

• $kandil-resimleri-mesajlari-6.webp
    21 KB · Görüntüleme: 22
her yemekten sonra kimyonlu su yapıp iç...yarım çay bardağı suyun içine bir çay kaşığı kimyon at karıştır ve iç...çok rahatlacak seni emin ol...ben bunu geç öğrendim..önceleri bilseydim belki bu kadar gaz sorunumuz olmazdı....
amin canım ya..insan üzülüyor ister istemez...inşallah ranaya artık bez bağlamana gerek kalmaz canım..darısı busenin başına...
seninde cuman mübarek olsun canım..ne güzel güller bunlar böyle...yağmur nasıl iyimi?senin moralin nasıl..inşallah herşey yolundadır...

Kız leyloş çabuh gel buraya
Ne işin oyun moyunlarda
Gel de iki lafın belini kırah, bak Rana gelirse karışmam ha
Ayyyy bu ev işleri de yap yap bitmez,çamaşır makinesi detarjanını yaptım her taraf karıştı yine
Bayaaaaaaaaaaaaaaaa yorulmuşum anam çekirdeklerimi aldım hem çıtlim dedim hem de yazışim dedim ama:26::26::26::26::26::26::26:

ayyy ev işi bitermi yaaa.hergün yap akşama yine aynı.bide saolsun eşim çok yardım eder ama yine bile şikayet ediyorum
dün buzdolabını sildim çekmecelerini yıkadım,erzak dolabını sildim düzelttim ne zamandır gözüme batıyolardı.bide ütülerim var gözüme batannnasılsıncanım bu arada

sağol bitanem tşk ederiz valla yağmurun bugün 3 tane aşısı vardı 2 aylık
aşısı gidip yaptırdık çok ağladı şimdide uyuyo bende onunla
ilgileniyom vaktim sürekli onunla geçiyo annemlere gidip bi gece kaldım çok şükür iyiyim
canım sen nasılsın buseyle aranız nasıl iyi inşallah cnm

Kimse yoktu bende oyuna girdim canim ya.kendini yorma fazla canim.
gecmis olsun canim.iyi olmana sevindim.buse de iyi cok sukur teyzesi

buse uyudu...bende namazımı kıldım..topice bakam dedim ama kimsecikler yokkkkkk..hatresssssssssss sen şimdi yemek hazırlığındasındır dimi canım...bende oyuna takılam bari...gelirsen kapıyı 3 kez tıkla..ben hemen koşar gelirim....

Hiç sorma canım bitmez valla, aman bitse de sıkıntıdan çatlarız bu sefer
Ayyy ne hoş, benim eşimden yardım istemeyeyim de ne dersem diyeyim, maalesef bazen cıngar çıkarmak zorunda kalıyorum o zaman biraz insafa gelip el atıyo, yoksa yok anam yok
Allahım elime koluma sağlık kuvvet versin inşallah da kocama da bana karşı yardımseverlik duygularını galeyana getirsin inşallah
Sağol canım elhamdülillah diyeyim Rabbim de daha iyi etsin inşallah...Sen naptın Melike' yi gönderdin mi kayınvalidenlere?

Kimse yoktu bende oyuna girdim canim ya.kendini yorma fazla canim.

gecmis olsun canim.iyi olmana sevindim.buse de iyi cok sukur teyzesi

Gördüm gördüm yakaladım seni yaaaaaaa
Ev işleri yoruyor ama Leylacım ben evcimen bir yapıda olduğum için mutlu oluyorum hele temizlik yapmayı çok severim yemek yapmak bunaltır beni

Tık tık, tık tık, tık tık...Alla Alla.......... Bu Leyloş da nereye cittiiiiiiiiiiiiii acep, niye kapiyi açmir:26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26:

Canım benim dün misafirim vardı bugün az önce gönderdim evet aynen de öyle yemekle uğraşıyordum...Misafirlerimizle şelaleye gittik , deşarj oldum ya elhamdülilah, kıyafetlerimiz hep ıslandı ama çok hoş oldu yaaa

merhaba kızlar

herkese güzel bi hafta sonu diliyorum

Sağolasın canım sana da mutlu hafta sonları diliyorum canım...

evet rabbim bize güç kuvvet versin kimselere muhtaç etmesin.eee tabi kocaların yardımınıda bizden esirgemesin:)
yok canım yollamadım.çok üstüne gidip inatlaşmadım.inceden inceye işledim .melikenin ağzının kenarında küçük bi yara çıkmıştı aman dedim inşallah yayılmaz.o geede sanki biraz sıcak ilaç verdim dedim.yani biraz naneli hasta olur oralarda demeye getirdim:)
dün gitti işte bugünde hala orda gece gelcek.sinir basıyo kayınvalidemleri düşündükçe.bende gitmek istiyodum düğüne .değişiklik olurdu benim için.ama onların yüzünü görmemek için gitmedim.

merhaba kızlar ben çok yoğun bi hafta sonu geçirdim

kayınpederimin ölüm yıldönümü nedeniyle evde yemeki Kuran - ı Kerim okuttuk bugünde yufka ekmek açtık

çok yoruldum şimdi eve geldim hemen uyuyacam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…