Herkes rahat bir ben değilim...eşime gösterdim oda biraz evhamlandı...umarım geçer saracım..duanızı eksik etmeyin ya...inan o kadar düşmüyorum üstüne ...yürümeye çalışırken bile serbest bırakıyorum ki kendi kuvvet alsın dengesini sağlasın diye...inşallah senin dediğin gibidir çabucak iyileşir meleğim...o zaman korlkulacak bişey değil be leyloşum pinpirikli anne seni
azıcık ananın sözünü dinle ve evhamı bi kenara bırak çocuk bu leyla hanım düşecek de kalkacakda sağı soluda moraracak
rahat ol tızııııııııııım buse iyi sen hayatı kendine de yeğenimede zehir etme üstüne çok düşerek
Herkes rahat bir ben değilim...eşime gösterdim oda biraz evhamlandı...umarım geçer saracım..duanızı eksik etmeyin ya...inan o kadar düşmüyorum üstüne ...yürümeye çalışırken bile serbest bırakıyorum ki kendi kuvvet alsın dengesini sağlasın diye...inşallah senin dediğin gibidir çabucak iyileşir meleğim...
gunaydin kizlar yeni hafta yeni umutlar sizi cok
prensesim merhaba nasılsın oğluşun nasıl gaz sorununuzu çözebildinizmi
bende seni çok öpüyorum tatlı cadım
sağol canım
saatlerdir oğlumu uyutmaya çalışıyorum
uyudu dedim pc yi açtım
sanırım kokunuzu aldı
gözler fal taşı maşallah
çok şükür dün akşama doğru gaz sancıları azaldı
doom belirtisi yok daha canim biraz daha beklesinler buyusunler .... 5-6 hafta daha beklesinler sen nasilsin neler yapiyorsun ...
evet canım..zaten ben pinpirik yüküyüm maşallah...yavrularımız Rabbime emanet sara teyzesi...sizler yinede duanızı eksik etmeyin yavrumun üstünden...inşallah Rabbim bu duyguları sizlerede yaşatsın saracım...her zaman dualarımdasınız canım arkadaşım benim...annelik böyle bişey demekki leyloşum seni çok iyi anlıyorum aslında anne olmasamda henüz ( belkide hamişimdir)
ama busemiz Allaha emanet sen rahat ol canım menim
saol bitanem...iyi diyelim iyi olalım...sen nasılsın bebeşin nasıl tatlım?sara leyla siz nasılsınız ?
neler yapıyorsunuz?
kendini üşütmüşsündür sen sütünden soğuk geçmiştir bebeğe..ayağından patiği eksik etme hava sıcak diye aldanma canım..çorap patik giy mutlaka...sıcaktan patlasanda çıkarma...sütten bebeğe hemen geçer ..dikkat et...soğuk şeyler yiyip içme..özellikle dolap suyu içme...okey...ya kızlar oğlum dün gece ne yediyse kustu çok korktum
devam etse dr a götürecektim
çok şükür şimdi birşey yok
saol bitanem...iyi diyelim iyi olalım...sen nasılsın bebeşin nasıl tatlım?
iyiyim canım bende ev iş koşturuyorum
bencede büyüsünler yaramazlar erken gelmek yok öyle
kendini üşütmüşsündür sen sütünden soğuk geçmiştir bebeğe..ayağından patiği eksik etme hava sıcak diye aldanma canım..çorap patik giy mutlaka...sıcaktan patlasanda çıkarma...sütten bebeğe hemen geçer ..dikkat et...soğuk şeyler yiyip içme..özellikle dolap suyu içme...okey...
sara leyla siz nasılsınız ?
neler yapıyorsunuz?
ya kızlar oğlum dün gece ne yediyse kustu çok korktum
devam etse dr a götürecektim
çok şükür şimdi birşey yok
evet canım..zaten ben pinpirik yüküyüm maşallah...yavrularımız Rabbime emanet sara teyzesi...sizler yinede duanızı eksik etmeyin yavrumun üstünden...inşallah Rabbim bu duyguları sizlerede yaşatsın saracım...her zaman dualarımdasınız canım arkadaşım benim...
bencede gelmek yok otursunlar sicacik orda disarda deisik bir sey yok .biraz buyusunler yaramazlar cok hareketliler hic yerinde durmuyorlar cadilar sanirim benim gibi biraz hiperaktif olcaklar bir iki saat durup yine gezmeye basliyorlar
bencede gelmek yok otursunlar sicacik orda disarda deisik bir sey yok .biraz buyusunler yaramazlar cok hareketliler hic yerinde durmuyorlar cadilar sanirim benim gibi biraz hiperaktif olcaklar bir iki saat durup yine gezmeye basliyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?