Sabırla Bebeğini Bekleyenler

Herkes rahat bir ben değilim...eşime gösterdim oda biraz evhamlandı...umarım geçer saracım..duanızı eksik etmeyin ya...inan o kadar düşmüyorum üstüne ...yürümeye çalışırken bile serbest bırakıyorum ki kendi kuvvet alsın dengesini sağlasın diye...inşallah senin dediğin gibidir çabucak iyileşir meleğim...

annelik böyle bişey demekki leyloşum seni çok iyi anlıyorum aslında anne olmasamda henüz ( belkide hamişimdir)

ama busemiz Allaha emanet sen rahat ol canım menim

cadıııı hanzala hoşgeldiniz kızlar

cadıcım ikizler nasıl doğum belirtisi varmı

hanzala caım burasıda benim topiğim artık senide aramızda görmek isteriz

prensesim merhaba nasılsın oğluşun nasıl gaz sorununuzu çözebildinizmi

sağol canım
saatlerdir oğlumu uyutmaya çalışıyorum
uyudu dedim pc yi açtım
sanırım kokunuzu aldı
gözler fal taşı maşallah
çok şükür dün akşama doğru gaz sancıları azaldı

maşallah canım teyzelerinin kokusunuda alırmıymış yerim onu men

ya kızlar oğlum dün gece ne yediyse kustu çok korktum
devam etse dr a götürecektim
çok şükür şimdi birşey yok

annelik böyle bişey demekki leyloşum seni çok iyi anlıyorum aslında anne olmasamda henüz ( belkide hamişimdir)

ama busemiz Allaha emanet sen rahat ol canım menim
evet canım..zaten ben pinpirik yüküyüm maşallah...yavrularımız Rabbime emanet sara teyzesi...sizler yinede duanızı eksik etmeyin yavrumun üstünden...inşallah Rabbim bu duyguları sizlerede yaşatsın saracım...her zaman dualarımdasınız canım arkadaşım benim...

kendini üşütmüşsündür sen sütünden soğuk geçmiştir bebeğe..ayağından patiği eksik etme hava sıcak diye aldanma canım..çorap patik giy mutlaka...sıcaktan patlasanda çıkarma...sütten bebeğe hemen geçer ..dikkat et...soğuk şeyler yiyip içme..özellikle dolap suyu içme...okey...

iyiyim canım bende ev iş koşturuyorum

bencede büyüsünler yaramazlar erken gelmek yok öyle

bencede gelmek yok otursunlar sicacik orda disarda deisik bir sey yok . biraz buyusunler yaramazlar cok hareketliler hic yerinde durmuyorlar cadilar sanirim benim gibi biraz hiperaktif olcaklar bir iki saat durup yine gezmeye basliyorlar

kendime çok sıcak bakıyorum
zaten çok üşüyorum genelde
hala hırka giyiniyorum
soğuk şey de yemiyorum içmiyorum
niye oldu anlamadım

sara leyla siz nasılsınız ?
neler yapıyorsunuz?

ben iyiyim canım sağol

geçmiş olsun prensesim üşüttünmü acaba

amin sağol canım sizlerde benim dualarımdasınız

bencede gelmek yok otursunlar sicacik orda disarda deisik bir sey yok . biraz buyusunler yaramazlar cok hareketliler hic yerinde durmuyorlar cadilar sanirim benim gibi biraz hiperaktif olcaklar bir iki saat durup yine gezmeye basliyorlar

bencede dışarda değişik bişey yok en güzel yerdeler şu anda bi bilseler Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin tatlı cadım menim

canım maşallah senin e az kaldı hadi hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…