sadece saraya meraba demişsin ama bizde burdayız canım...sanada merhaba...paylaşdığın haber çok güzel..herkese umut olsun..
iyim canim ne olsun bir iyim bir kotuyum carsamba aksami benim cadilar oyle bir korkutu ki bizi..... okadar cok basladilar gezmeye ki arilarim basladi kramplar basladi boyle 1 saaten fazla surdu ... acaba erken doomu diye korkmaya basladim ,bende elbiseleri alik hersey hazir ama ikanip utulenmesi lazim ... aridan evin icinde geziyorum diyer yandanda cadilarin ustlerinin etiketlerini kopariyorum makinaya atmak icin ,,esim pesimde dolasiyor gel biraz uzan elbiselerin acelesi yok ondar salikla doosun ciplak dursun diyor tam bir filim gibiydikama simdi iyim cok sukur arilar kramplar durdu ....sen nasilsin canim tam okuyamadim ama sanirim morelin bozuk ....
boşver dağınık kalsın hatresim...hergün aynı iş insan bıkıyor...pişir kur kaldır...Uffffffffffffffffffffffffff ya gene gitti yazdıklarımYeniden yazmaya vaktim yok,daha sofram yerde evi toplayacam güya:44::44::44::44:
birdaha söyle birdaha birdaha bende seni hatresimmmmmmmmLeylooooşum,,, canım menim canım menim seni ben pek çok pek çok seveyim
tek seni tanıyor diye tek sanamı selam verecek saracım...selam Allahın selamıdır...herkese versin...valla ben bu gibi konulara biraz takıkım...bir kaç kişi daha aynı şeyi yapıyor...bu konuyla ilgili sabah bir paragraf yazı yazmıştım göndermekten vazgeçtim...maksat muhabbetse herkesle muhabbet yapılsın bizde tanışalım sohbet edelim dimi ama saracım...sence haksızmıyım..amacım kimseyi kırmak üzmek değil sadece bu konuda biraz rahatsızlık hissi duyuyorum...kıskanç kıskanç kıskanç
tatlım naila bu topikte yalnız beni tanıyo o yüzden tek bana selam vermiştir kendisi daha yeni doğum yaptı dünya tatlısı bi bebeği var
bozuktu ama düzeldi moralim ben çok hassasım bu günlerde niyeyse
hatalı bendim ama eşimin anlayışı sayesinde barıştık ben eşime kurban olurum ya
onu çok seviyoyum
sanada çok geçmiş olsun aman dikkat et söyle o cadılara dışarda bişey yok dursunlar içerde biraz daha zamanı gelince anneleri onları çıkaracak zaten
boşver dağınık kalsın hatresim...hergün aynı iş insan bıkıyor...pişir kur kaldır...
birdaha söyle birdaha birdaha bende seni hatresimmmmmmmm
tek seni tanıyor diye tek sanamı selam verecek saracım...selam Allahın selamıdır...herkese versin...valla ben bu gibi konulara biraz takıkım...bir kaç kişi daha aynı şeyi yapıyor...bu konuyla ilgili sabah bir paragraf yazı yazmıştım göndermekten vazgeçtim...maksat muhabbetse herkesle muhabbet yapılsın bizde tanışalım sohbet edelim dimi ama saracım...sence haksızmıyım..amacım kimseyi kırmak üzmek değil sadece bu konuda biraz rahatsızlık hissi duyuyorum...
amanda aman pek alıngan gördüm seni kız leyloş
tatlım tabiki selam Allahın selamıdır haklısın da sıkma canını
canımı sıkmıyorum saracım sen beni biliyorsun ben herkese sevgiyle yaklaşan bir insanım.o yüzden herkes gelsin topicimize eski günlerdeki güzel kalabalık sohbetler yapalım istiyorum...güzel sözlerine teşekkür ederim saracım... aslında can sıkıntımın sebebi ne biliyormusun canım belki bunlar ufak konular gibi gözüküyor ama can sıkıyor işte..geçen biri gelmiş kimse yoktu topice..senle ilgili yazı yazmış..sen yoksun diye ilgilendim tamamen iyi niyetimden yani..yokluğunu aratmamak adına canım..kız bir selam bile vermeden çekti gitti..valla öyle zoruma gittiki anlatamam yani...her seferinde yazana yazarım yazmayanı takmam diye karar alıyorum yinede çenemi tutamıyorum işte...
Toplam 6 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 4 ziyaretçi)
kim geldi benimle ilgili yazı yazdı topikte kız :26::26::26::26::26::26::26::26:
sen çok iyi niyetlisin canım çok alçakgönüllüsün temzi kalpli arkadaşım menim
valla ben ziyaretçi deliğinden bakmıyorum işim vaydı dittim deldim
uzak diyarlarda evli barklı topice gelen o kişinin adı bende saklı.. Saol bitanem sende gerçekten temiz kalpli bir kızsın saracım..bizler ince fikirli insanlar olduğumuz için herşeyi kafaya takıyoruz...boşver gitsin sallaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....yazana yazarım olay biter..burda kendimi boşu boşuna helak ediyorum... işin çok galiba saracım ya..bende ara ara işe bakıyorum ara ara sizlere bakıyorum...
hatressssssssssssssssssss niye sesin çıkmıyor canım..yine kk yı açıp ranaya çizgi filmmi açtın..seni gidi seniiiiiiiiiiii..gel çabuk sohbete...
Leylacım bir türlü gönderemiyorum yazdıklarımı alıntısız geliyor galiba,kaç kez denedim ya
yani salllaaaaaaaaaaaaaaa salllaaaaaaaaaaaaavur duvara
kk kafayı yedi hatresim ya...yazılar altta çıkıyor...Leylacım bir türlü gönderemiyorum yazdıklarımı alıntısız geliyor galiba,kaç kez denedim ya
ooooh yarın tatil yuppi :119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::124::124::124::124::124::124::124::124::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122:
Karnımı acıktırdın saracım ya...akşama sendeyim tatlım...akşama ne yemek var kızlar
ben pazı yaprağıyla sarma yapcam
yanınada cacık
bide et kavuracam oooooooooooh mis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?