Sabırla Bebeğini Bekleyenler

saracım hayırlı olsun tedavin herşeyin yolunda olmasına sevindim canım rabbim tez zamanda sanada yavrunu kucagına almayı nasip eder inşallah

amin aminnn güzel dileklerin için aminnnnnnnnn canım

evet canım..cumartesi Allah nasip ederse yaptırcaz..o gün azcıkta gezecem alış veriş yapcam..havam dağılsın dimi ama şekerim..hayat çok yoruyor beni saracım..birde insanlar tabiki... herşey çocuğum için....

saracım hayırlı olsun tedavin herşeyin yolunda olmasına sevindim canım rabbim tez zamanda sanada yavrunu kucagına almayı nasip eder inşallah

amin aminnn güzel dileklerin için aminnnnnnnnn canım

amiiiin canım sağol birde diğer tahlilerim temiz çıkar inşallah

sen nasılsın oğluşun nasıl

aynen canım ya gez toz havan dağılsın hep iş hep ev olmazki bak bana hiç yerimde duruyormuyum

selam kızlar,ben bikaç gündür evimdeyim ama pek keyfim yok gibi,o yüzden bişey yazmadım,lütfen kusuruma bakmayın.

allahım kendi rahmetin bütün güzel isimlerin ve en büyük ismiyin hürmetine bu geceyi ve arkasından gelen mübarek günü tüm dua dostlarımız vatanımız ordumuz ailelerimiz çocuklarımız için şifa ,hayır, rahmet, rızık, huzur ,kavuşma , afiyet ve esenlik vesilesi kıl... Bizi bu gece ve günün değerini bilenlerden eyle ...aminnn ya rabbel alemin

günaydınlaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrr
hayırlı cumalarrrr

sanada hayırlı cumalar canım prensesim

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin

selam kızlar,ben bikaç gündür evimdeyim ama pek keyfim yok gibi,o yüzden bişey yazmadım,lütfen kusuruma bakmayın.
ne oldu kardelencim ya...inşallah ahmetçik falan iyidir...umarım hallolacak bir durumdur...merak ettirme beni...
günaydın kızlaaaaaaar

herkese hayırlı cumalar

Eki Görüntüle 514767

günaydınlaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrr
hayırlı cumalarrrr

hayırlı cumalar kızlar...

leylaaaaaaa nereyesun bi selam verip gitmişsin :26::26::26::26::26::26::26::26:
Bugün çok yoğundum saracım ya...evden yeni geldim...neler yapıyorsun sen nerdesin tatlişim?öğle arası sağlık ocağındaki hemşiremizi aradım..aşı yaptıram lı diye..biz önermiyoruz doğal yoldan su çiçeğini çıkarsa daha iyi olur dedi...yinede çocuk doktoruna danışın dedi..yarın için buseye randevu aldım özelden yarın götürcem bakalım doktoru ne diyecek...:26:

sara eklenti ekliyor diyor ne eklentisi ekliyorsun canım ya?:26::26::26:

Son düzenleme:

hemşire çok biliyomuş ha çok kızdım aşıları boşunamı yapıyoruz aşı yaparsan yine çıkarır su çiçeğini ama hafif çıkarır aşı olmazsa mazallah çiçek tehlikeli bi hastalık sen bakma o bilmiş hemşireye doktoruna sor ama bence aşısını yaptır canım

sara eklenti ekliyor diyor ne eklentisi ekliyorsun canım ya?:26::26::26:

tüp bebek topiğindeydim oradaki arkadaşlara çiçekler göndeydim

du sanada göndeyeyim

Eki Görüntüle 515024 Eki Görüntüle 515024 Eki Görüntüle 515024 Eki Görüntüle 515024 Eki Görüntüle 515024 Eki Görüntüle 515024 Eki Görüntüle 515024 Eki Görüntüle 515024 Eki Görüntüle 515024

yarın için doktorundan randevu aldım..yapalım derse hemen eczaneden aşıyı alıp orda yaptırcam özelde canım...çiçekler için teşekküy edeyimmmmmmmm....akşam öyle yoruldumki...buzdolabım bozuldu saracım ya...akşam mutfağı temizledim köşe bucak ellerim kalem tutamaz hale geldi...ilaçlarla sildim heryanı...servisi aramış eşim şunları yapın düzelir demiş..bakalım öğleyin dediklerini yaptım inşallah düzelir...

saraaaaaaaaaaaaaaa nikin açık ama yine yoksun ortalarda tatlişim...bende kelleyi yıkadım buseyi anneme bıraktım fön çekecem saçlarıma...size bir bakam dedim...

kardeleni çok merak ediyorum..gelsede iki satır yazı yazsa...kardelenim gel gel....umarım iyidir ya...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…