maonya aşureyi yaptınmı kız nasıl oldu :26::26::26::26::26:
eşimin işinden dolayı başka bir ülkedeyim hiç arkadaşım yok kon uşabileceğim kimsem yok ve her şeyi annemle konuşamıyorum!!! ayrıca eşim erkek olduğu için böyle kadınsal bunalımları anlamıyor... ne zaman bir sorunum olsa bu foruma yazıyorum kendimi yalnız hissetmiyorum... dünden beri hiç iyi değilim ve de paylaşmak istedim!kimseye haksızlık yapmak gibi niyetim yok!!! hiç bir şey bilmeden insanları yargılamayın!!! yeni evliyim ve de panik durumdayım eğer bir sorunum varsa şimdiden önlem almak istiyorum ne var bundaaa....
ayrıca konunun başlığı dertlerimizi paylaşalım!!!bir dertte siz olmayın...
kızlar bugün muharrem ayının 10.günü bugün mübarek gün bu ay mübarek ay Allah bugünün yüzü suyu hürmetine dualarımızı kabul etsin önce sağlık mutluluk ve huzurumuzu eksik etmesin sonra bebeklerimizi hayırlısıyla ve sağlıklı olarak göndersin.
kapanan her kapının muhakka bi yenisi açılır Allah bi kapıyı kaparsa bin kapıyı açar yeterki biz istemesini bilelim O nun sonsuz hazinesinden bize de hayırlı sağlıklı evlatlar verecektir.ben inanıyorum bi gün hepimiz anne olacağız.
KIZLAR İKİ GÜNDÜR ACAYİP YOĞUNDUM GİREMEDİM..MERAK ETMİŞSİNİZ..TEŞEKKÜR EDİYORUM..DÜN TOPLANTIM VARDI BUGÜNDE İŞLER YOĞUN İKİ DAKKA VAKTIM OLMADI VALLA..KAFAMI KAŞIYACAK VAKTİM YOKTU İNANIN BANA...HEPİNİZİ ÇOK SEVİYORUM VE ÖPÜYORUM CANLARIM...İYİKİ VARSINIZ...ZEYNO GELMİŞ BANA İKİ SATIR YAZMAMIŞ ONADA ALIMDIM DOĞRUSU...PİKEPOLATTTTTTTTTTTTTTTTT SANA DİYOM HEEEEEEEEEEEE...GELDE CEVAP YAZ KIZ...BEBEK BÜYÜDÜ ARTIK ..BAHANEN KALMADI YANİ...DÜN EŞİM MEMLEKETTEN GELDİ..EVDE BAYRAM HAVASI VARDI..BUSE SAATLERCE BABASIYLA SARMAŞ DOLAŞ OYNADI YAVRUM ÖZLEMİŞ YA... BABASI HEDİYELER GETİRMİŞ KIYAFET FALAN..KAYNANAMLAR GÖRÜMCEM BUSEYİ DONATMIŞLAR..ÜZERİNE GİYDİRDİM KUŞATTIM..NASIL SEVDİ ÇIKARMAK İSTEMEDİ CADI..ÇOK MUTLU OLDU BEBEĞİM YA..
kızlar bugün muharrem ayının 10.günü bugün mübarek gün bu ay mübarek ay Allah bugünün yüzü suyu hürmetine dualarımızı kabul etsin önce sağlık mutluluk ve huzurumuzu eksik etmesin sonra bebeklerimizi hayırlısıyla ve sağlıklı olarak göndersin.
kapanan her kapının muhakka bi yenisi açılır Allah bi kapıyı kaparsa bin kapıyı açar yeterki biz istemesini bilelim O nun sonsuz hazinesinden bize de hayırlı sağlıklı evlatlar verecektir.ben inanıyorum bi gün hepimiz anne olacağız.
canım merhaba yazmadım ama seni ve diger arkadaşlrıda merak ettim bakabildigim kadar eski yazılarınıza baktım.. canım işe gitmedigim için devamlı minnoşla ilgeleniyorum ve biraz olsun bırakabilecek kimsem olmuyor, eşimde yogun çalışıyor çok yardımcı olamıyor...
sen nasılsın canım Buse prensesimiz nasıl? ne tatlı olmuştur maşallah...
ikinciyi düşünüyormusunuz canım?
Aminnn....
Rabbim dualarımızı hayırlı kılsın ve kabul etsin inşallah..
Canım benim inşallah sen ve diger canlar yavrularınıza hayırlısıyla kavuşursunuz... (senin için özellikle hayırlısıyla ikiz olsun canım )
Kızlar isim yazmıyorum ki unuttugum olmasın kafam pek yerinde degil çunkü..
cimleten selam olsun.. (minikleride öperim )
sara tatlişim ışığın yanıyo
kız sen bu saatte niye uyanıksın?
evet ya 3 gündür ateşi varnamaza kalkmıştım canım uykum kaçınca topiğe bakayım dedim
senide musab paşamızmı uyutmuyo
selam kızlar,ben annemlere gidiyorum,hem taşıncaklar,hemde istiyolar paso torunlarını,giremediğim için merak etmeyin olur mu.
öpüyorum hepinizi.
selam kızlar,ben annemlere gidiyorum,hem taşıncaklar,hemde istiyolar paso torunlarını,giremediğim için merak etmeyin olur mu.
öpüyorum hepinizi.
evet ya 3 gündür ateşi var
uyumuyor,devamlı ağlıyor yavrum
böyle devam ederse yarın dr a götürürüm
iyi olur tatlım
torunlarıyla hsret gidersinler
ahmet e de değişikik olur
güle güle git güle güle gel kardelencim kendini çok özletme ahmet bebeğide öp benim yerime
geçmiş olsun canım yarın bi doktora götür belki üşütmüştür bebeklerin ne kadar sakınırsan sakın yinede en ufak bi rüzgarda bile üşütebilirler canım
sağol canım öyle valla yarın götürcem inş randevu aldım
Hayır canım...eşimin kardeşinin düğünü vardı ona gitti geldi...leylacımm eşin ayrı şehirdemii çalışıooo???
gözün aydın eşin gelmiş canım buse güle güle giysin cicilerini
gelmediğinde gözüm arıyo seni leyloşum özletme kendini
anladım canım...buse iyi teyzesi şükürler olsun..birazcık grip gibiydi ama onada şükür yani...valla ben düşünmüyorum ama bu ara eşim biraz ikinci için ısrarcı olmaya başladı...ben buse biraz daha büyüsün istiyorum ya..hayırlısı bakalım zeynom..umarım sende oğluşunda iyisinizdir?canım merhaba yazmadım ama seni ve diger arkadaşlrıda merak ettim bakabildigim kadar eski yazılarınıza baktım.. canım işe gitmedigim için devamlı minnoşla ilgeleniyorum ve biraz olsun bırakabilecek kimsem olmuyor, eşimde yogun çalışıyor çok yardımcı olamıyor...
sen nasılsın canım Buse prensesimiz nasıl? ne tatlı olmuştur maşallah...
ikinciyi düşünüyormusunuz canım?
Aminnn....
Rabbim dualarımızı hayırlı kılsın ve kabul etsin inşallah..
Canım benim inşallah sen ve diger canlar yavrularınıza hayırlısıyla kavuşursunuz... (senin için özellikle hayırlısıyla ikiz olsun canım )
Kızlar isim yazmıyorum ki unuttugum olmasın kafam pek yerinde degil çunkü..
cimleten selam olsun.. (minikleride öperim )
saol canım..sen gelmeyince benim gözlerimde seni arıyor saracım..tatlı arkadaşım benim..gözün aydın eşin gelmiş canım buse güle güle giysin cicilerini
gelmediğinde gözüm arıyo seni leyloşum özletme kendini
saraaaaaaaaaaaaa nerdesin..merak ettim..bugün hiç girmemişsin tatlım ya..iyisindir umarım...:26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?