Sabırla Bebeğini Bekleyenler

günaydın kızlar.
bugün muharremin 10. günü
ben bugün bebek kıyafeti yada biberon alıcamm bugün alınan şeyin 1 yıl mahrumiyeti görülmezmiş.gecen senede almıştım.
bugün eve ufak tefek erzak alınırsa 1 yıl boyunca o evde bereket olunur.
fakir fukarayı sevindirmek ve sadaka vermek bugün çok sevaptır.
bugün gusledenler ufak tefek hastalıklaırndan kurtulur.
en az 10 müslümana 1 er selam veya 1 müslümana 10 selam verilir

selamun aleykum

hepinizin selamalrını aldımmm
sizlerede seleymünaleykümmm

ben dert olmak için yazmadım,sadece bize hissettirdiğin şeyi söyledim ama iyi dileklerim de vardı,sanırım gözden kaçırdın.
neyse şu mübarek günde tekrar duam rabbim isteyen herkese hakkında hayırlı kılaraktan evlatlar nasib etsin inşallah

kızlar bugün muharrem ayının 10.günü bugün mübarek gün bu ay mübarek ay Allah bugünün yüzü suyu hürmetine dualarımızı kabul etsin önce sağlık mutluluk ve huzurumuzu eksik etmesin sonra bebeklerimizi hayırlısıyla ve sağlıklı olarak göndersin.
kapanan her kapının muhakka bi yenisi açılır Allah bi kapıyı kaparsa bin kapıyı açar yeterki biz istemesini bilelim O nun sonsuz hazinesinden bize de hayırlı sağlıklı evlatlar verecektir.ben inanıyorum bi gün hepimiz anne olacağız.

aminnnnn yüreği güzel arkadaşımmmm

canım merhaba yazmadım ama seni ve diger arkadaşlrıda merak ettim bakabildigim kadar eski yazılarınıza baktım.. canım işe gitmedigim için devamlı minnoşla ilgeleniyorum ve biraz olsun bırakabilecek kimsem olmuyor, eşimde yogun çalışıyor çok yardımcı olamıyor...

sen nasılsın canım Buse prensesimiz nasıl? ne tatlı olmuştur maşallah...

ikinciyi düşünüyormusunuz canım?

Aminnn....
Rabbim dualarımızı hayırlı kılsın ve kabul etsin inşallah..

Canım benim inşallah sen ve diger canlar yavrularınıza hayırlısıyla kavuşursunuz... (senin için özellikle hayırlısıyla ikiz olsun canım )

Kızlar isim yazmıyorum ki unuttugum olmasın kafam pek yerinde degil çunkü..

cimleten selam olsun.. (minikleride öperim )

amiiiiiin canım duların için sağol.

sen ikinciyi düşünmüyomusun zeynocum

selam kızlar,ben annemlere gidiyorum,hem taşıncaklar,hemde istiyolar paso torunlarını,giremediğim için merak etmeyin olur mu.
öpüyorum hepinizi.

namaza kalkmıştım canım uykum kaçınca topiğe bakayım dedim

senide musab paşamızmı uyutmuyo
evet ya 3 gündür ateşi var
uyumuyor,devamlı ağlıyor yavrum
böyle devam ederse yarın dr a götürürüm
selam kızlar,ben annemlere gidiyorum,hem taşıncaklar,hemde istiyolar paso torunlarını,giremediğim için merak etmeyin olur mu.
öpüyorum hepinizi.

iyi olur tatlım
torunlarıyla hsret gidersinler
ahmet e de değişikik olur

öpüyorum hepinizi.

güle güle git güle güle gel kardelencim kendini çok özletme ahmet bebeğide öp benim yerime

evet ya 3 gündür ateşi var
uyumuyor,devamlı ağlıyor yavrum
böyle devam ederse yarın dr a götürürüm

iyi olur tatlım
torunlarıyla hsret gidersinler
ahmet e de değişikik olur

geçmiş olsun canım yarın bi doktora götür belki üşütmüştür bebeklerin ne kadar sakınırsan sakın yinede en ufak bi rüzgarda bile üşütebilirler canım

sağol canım öyle valla yarın götürcem inş randevu aldım

günaydın kızlaaaaaaaaaaar

yeni hafta yeni umutlar yeni güzel haberlere gebe olsun

leylacımm eşin ayrı şehirdemii çalışıooo???
Hayır canım...eşimin kardeşinin düğünü vardı ona gitti geldi...
gözün aydın eşin gelmiş canım buse güle güle giysin cicilerini
gelmediğinde gözüm arıyo seni leyloşum özletme kendini

anladım canım...buse iyi teyzesi şükürler olsun..birazcık grip gibiydi ama onada şükür yani...valla ben düşünmüyorum ama bu ara eşim biraz ikinci için ısrarcı olmaya başladı...ben buse biraz daha büyüsün istiyorum ya..hayırlısı bakalım zeynom..umarım sende oğluşunda iyisinizdir?

gözün aydın eşin gelmiş canım buse güle güle giysin cicilerini
gelmediğinde gözüm arıyo seni leyloşum özletme kendini
saol canım..sen gelmeyince benim gözlerimde seni arıyor saracım..tatlı arkadaşım benim..

saraaaaaaaaaaaaa nerdesin..merak ettim..bugün hiç girmemişsin tatlım ya..iyisindir umarım...:26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…