Sabırla Bebeğini Bekleyenler

tatlım iinş sen ve diğer kızlar en kısa zamanda hamile haberleri verirsiniz
her şeyi denedim bu çocuk uyumuyor
gece karanlıkta emziriyorum
ses çıkarıyor krşılık vermiyorum
kahkaha atmaya başlıyor
eşim uyanmasın diye alıp salona geçiyorum
amin canım hoşgelmişsin evine döndünmü iyi olmana sevindim bende iyiyim canım bildiğin gibi bi değişiklik yok

ağlamanı istemezdim ama duygularını ne güzel anlatmış dimi
çok muhteşemdi fena ağladım bee

hoş geldin canım çok özletme kendini

ayy cnm benimmmmmm yaaaa

evet cnm be geceden haşlıcam yarın annem gelip katacak.keşke birbirimize gitme ihtimalimiz olsa yarın bana gelirdiniz aşure yemeye

çok güzel olurdu hele eşim koşa koşa size gelirdi aşure yemeye çok severdeee

sracım sne aşureye bakla koyuyomuusn

tatlım ben aşureye kuru fasulye,nohut,aşurelik buğday,kuru üzüm,kuru incir,kuru kayısı,badem,fındık,portakal kabuğu,karanfil,şeker ve su koyuyorum üzerinede tarçın serpiyorum

sarammmm güzel yüreklimmmmmmmmmm

evet cnm be geceden haşlıcam yarın annem gelip katacak.keşke birbirimize gitme ihtimalimiz olsa yarın bana gelirdiniz aşure yemeye

keşke ne güzel olurdu hafta sonuda bana gelirdiniz bende hafta sonu yapacam aşureyi

günaydın kızlar

herkese hayırlı cumalar

Rabbim bu mübarek cuma günün ve mübarek ayların yüzü suyu hürmetine bebeklerimizi bize göndersin ve hasretimizi dindirsin inşallah

AMİN

KIZLAR İKİ GÜNDÜR ACAYİP YOĞUNDUM GİREMEDİM..MERAK ETMİŞSİNİZ..TEŞEKKÜR EDİYORUM..DÜN TOPLANTIM VARDI BUGÜNDE İŞLER YOĞUN İKİ DAKKA VAKTIM OLMADI VALLA..KAFAMI KAŞIYACAK VAKTİM YOKTU İNANIN BANA...HEPİNİZİ ÇOK SEVİYORUM VE ÖPÜYORUM CANLARIM...İYİKİ VARSINIZ...ZEYNO GELMİŞ BANA İKİ SATIR YAZMAMIŞ ONADA ALIMDIM DOĞRUSU...PİKEPOLATTTTTTTTTTTTTTTTT SANA DİYOM HEEEEEEEEEEEE...GELDE CEVAP YAZ KIZ...BEBEK BÜYÜDÜ ARTIK ..BAHANEN KALMADI YANİ... DÜN EŞİM MEMLEKETTEN GELDİ..EVDE BAYRAM HAVASI VARDI..BUSE SAATLERCE BABASIYLA SARMAŞ DOLAŞ OYNADI YAVRUM ÖZLEMİŞ YA...BABASI HEDİYELER GETİRMİŞ KIYAFET FALAN..KAYNANAMLAR GÖRÜMCEM BUSEYİ DONATMIŞLAR..ÜZERİNE GİYDİRDİM KUŞATTIM..NASIL SEVDİ ÇIKARMAK İSTEMEDİ CADI..ÇOK MUTLU OLDU BEBEĞİM YA..

Son düzenleme:

leylacımm eşin ayrı şehirdemii çalışıooo???

güzel yüreklimmmmmmmmmmmmm

Eklentiler

• $avatar186262_91.gif
    55,5 KB · Görüntüleme: 29
Son düzenleme:
kızlar bu gün has gittik eşimle mr çekildi sonuç cuma gün çıkacak bizde pzrt gideceğiz sonuçları göstermeye inşş sıkıntı yoktur

KIZ BU KADAR AZ GİRMEME RAĞMEN BEN BİLE YOKLUĞUNU FARK ETTİMMMM
BUSE ÇOOOOOOOOOKKK MUTLU OLMUŞTUR

inşş güzel haberler alırsın cnm.

kardeşin nasıl dinleniomu

EVET CANIM KÜÇÜK KADEŞİN YANINDA KALIYOR KARDEŞİM :26::26::26::26::26::26::26karışık oldu bu cümle bıdıkın anansıyla kalıyor tüp bebiş yaptıran kardeşim ikiside benim küçüğümdür ) BOL BOL DİNLENİYOR NORMALDE ÇALIŞIYORDU :26::26::26::26::26::26:ONUN YORGUNLUĞUNUD ATIYOR /COLOR]

gözün aydın eşin gelmiş canım buse güle güle giysin cicilerini
gelmediğinde gözüm arıyo seni leyloşum özletme kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…