mrhb kızlar nasılsınızz benim işlerim pek yolunda gitmedi yinee o yüzden bozuğum biraz birde yorgunumm koşturmaktan
gittik saracım da oğlumdan fırsat bulup şimdi açtım pcyidoktordan gelince az canım merak ederim
canım bugün kontrolüm vardı doktora gittim herşey yolunda gözüküyo maşallah inşallah bu sefer bebeğimi kollarıma alacam
Herkese iyi geceler kizlar nasilsiniz uzun zaman oldu girmeyeli ama inanin cocukla pek zamani olmuyor insanin yoksa hepinizi cok ozledim eski sohbetlerimizi... ben 10 aylik dogum izninden sonra eylulde ise basladim fakat oglumu birakmaya dayanamadim ve isi birakmaya karar verdim suan da icerdeki yillik iznimi kullaniyorum is yerinden haber bekliyorum...oglum 11 aylik oldu yurumeye basladi ama hala disi yok .. saracim,leyla pikepolat maonya yeter son ece kardelen umarim sizlerde iyisinizdir.
inşallah saracım...dualarımız seninle bitanem...canım bugün kontrolüm vardı doktora gittim herşey yolunda gözüküyo maşallah inşallah bu sefer bebeğimi kollarıma alacam
saol canım biz iyiyiz umarım sende iyisindir edoşum...valla ihtiyacım olmasa bende çalışmazdım..annelik duygusu yani...insanın evladını bırakıp gitmesi çok zor..diş için doktora götür şuana kadar çıkması lazımdı ya...Herkese iyi geceler kizlar nasilsiniz uzun zaman oldu girmeyeli ama inanin cocukla pek zamani olmuyor insanin yoksa hepinizi cok ozledim eski sohbetlerimizi... ben 10 aylik dogum izninden sonra eylulde ise basladim fakat oglumu birakmaya dayanamadim ve isi birakmaya karar verdim suan da icerdeki yillik iznimi kullaniyorum is yerinden haber bekliyorum...oglum 11 aylik oldu yurumeye basladi ama hala disi yok .. saracim,leyla pikepolat maonya yeter son ece kardelen umarim sizlerde iyisinizdir.
günaydınnnnnnnnn prensesim...gerçi bana öğle olduda..birazdan yemeğe gidecem...öğleden sonra toplantım var...nasılsın canım mushabımız nasıl annesi?günaydın kızzlarrrrrrrrrr
leyloş naber
prensesssssssssssssssssssss nere gittin yavvvvvvvvvvvvvv....gelde iki sohbet edelim güzelim ya...birazdan çıkacam zaten...
günaydınnnnnnnnn prensesim...gerçi bana öğle olduda..birazdan yemeğe gidecem...öğleden sonra toplantım var...nasılsın canım mushabımız nasıl annesi?
gittik saracım da oğlumdan fırsat bulup şimdi açtım pcyi
boğaz enfeksiyonu olmuş
aslında bebeklerde görülmezmiş
o kadar dikkat ediyorum ama hastalık işte
oğlum iyice huysuz oldu
inş bu sefer sağlklı güzl bir gebeliğin olur
bunu gerçekten çok istiyorum
inşallah saracım...dualarımız seninle bitanem...
saol canım biz iyiyiz umarım sende iyisindir edoşum...valla ihtiyacım olmasa bende çalışmazdım..annelik duygusu yani...insanın evladını bırakıp gitmesi çok zor..diş için doktora götür şuana kadar çıkması lazımdı ya...
ne oldu yeterim hayırdır kuzum yolunda gitmeyen ne:26::26::26::26::26::26::26::26:
maşşalah cnm inşş sonuna kadar herşey güzel gider ve bebeğine kavuşur kollarına alırsınnncanım bugün kontrolüm vardı doktora gittim herşey yolunda gözüküyo maşallah inşallah bu sefer bebeğimi kollarıma alacam
mrb cnm.zaman ne çabuk geçioo:)oğlun 11 aylık olduysa diş çıkarması lazımdı şimdiye.ben iyiyimm görüşmeyeli bende değişen tek şey 2.5 aylık kürtaj olmam.Herkese iyi geceler kizlar nasilsiniz uzun zaman oldu girmeyeli ama inanin cocukla pek zamani olmuyor insanin yoksa hepinizi cok ozledim eski sohbetlerimizi... ben 10 aylik dogum izninden sonra eylulde ise basladim fakat oglumu birakmaya dayanamadim ve isi birakmaya karar verdim suan da icerdeki yillik iznimi kullaniyorum is yerinden haber bekliyorum...oglum 11 aylik oldu yurumeye basladi ama hala disi yok .. saracim,leyla pikepolat maonya yeter son ece kardelen umarim sizlerde iyisinizdir.
musab ı 4 saatlik çaba sonucu uyutmayı başardım
ben de gidip biraz uyuyayım zira uykusuzluktan ölebilirim
umarım oğlum biraz uyur
maşşalah cnm inşş sonuna kadar herşey güzel gider ve bebeğine kavuşur kollarına alırsınnn
mrb cnm.zaman ne çabuk geçioo:)oğlun 11 aylık olduysa diş çıkarması lazımdı şimdiye.ben iyiyimm görüşmeyeli bende değişen tek şey 2.5 aylık kürtaj olmam.
geçmiş olsun umarım bebeğin iyleşmiştirrr.
ben iyiyim yeterim canımprensessss leylA .................. sizler nasılsınız kızlarrrrrrrrr
sağol tatlım daha iyi çok şükürmaşşalah cnm inşş sonuna kadar herşey güzel gider ve bebeğine kavuşur kollarına alırsınnn
mrb cnm.zaman ne çabuk geçioo:)oğlun 11 aylık olduysa diş çıkarması lazımdı şimdiye.ben iyiyimm görüşmeyeli bende değişen tek şey 2.5 aylık kürtaj olmam.
geçmiş olsun umarım bebeğin iyleşmiştirrr.
geçmiş olsun prensesim inşallah çabucak iyileşir
amin canım duan için Allah senden razı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?