- 7 Mart 2011
- 7.375
- 8.053
- 398
- 36
allah bize güç versin ne diyim
rabbim hayırlı bir şekilde nasib etsin canım
inş öyle olurlar
hamiş oldoğuruver
Hamiş oldoğuruver
amiinnn inşşşallllaahhh
ama şuan istemiyorum kendimden dolayı hazır değilim buna bu psikolojiyle malesef
ilk evlendiğimde çok istiyorum şimdi o kdr değil
ama rabbimin bileceği iş
prenses iyiyim cnm.musab nasıl??musab ismi önce bana çok garip geldi ama çok mübarek bi zaatın ismiymiş.hatta peygam efendimizi öldürme niyetiyle gelen müşrikler musab bin umeyri peygamber efendimiz sanıp şehit etmişler.inşş benimde bi oğlum olursa düşündüğüm isimlerden oldu.
saracım iyiyim cnmmmmm.sen nasıl oldun?
günaydın sarammmm
bugünümüze şükürler olsun işte
tamam komşunla iç kahveni gellllllllll
daha tam iyileşemedi
sürekli kucak istiyo mızır mızır
şimdi uyuttum inş biraz uyur
kaçgündür mahvoldu uykusuzluktan
sağol canım çok şükür
tahliller iyi çıktı
ishali hala devam ediyo
kulağında da kızarıklık var dedi dr
antibiyotik başladık
çabuk geeeeel
bir iyi bir kötü idare ediyoz işte canım
musab bin umeyrin hayatından hep etkilenirim
eşim de ben de evlenmeden koymuştuk oğlumun adını
şükür Rabbim nasib etti
ahlakı da ona benzer inş
Rabbim sana ve diğer kızlara da nasib etsin
kız sen kaç çocuk yapacan:26:
kızlar benim kanamam hala devam ediyor ay oldu
dr a gittim ultrason hormon tahlili herşey temiz dedi
peki niye devam ediyo
sıkıldım artık
kendimi lohusa gibi hissediyorum
daha iyiyim canım
iyi olmana sevindim canım
bekliyorum gelsin komşucum sonra hemen buraya koşacam
tahlillerin temiz çıkmasına sevindim inşallah çabucak iyileşir
prensesim sumak suyuyla pirinç lapası pişir yedir ishale birebir etkili bi yöntem
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin
doğumdan sonra hiç kesilmedimi yoksa bu ayki adetinmi hala devam ediyo her iki durumda normal değil iyi bi jinekoloğa görün derim canım
hayırlısı olsun canım
daha iyiyim canım
iyi olmana sevindim canım
bekliyorum gelsin komşucum sonra hemen buraya koşacam
doğumdan sonra hiç kesilmedimi yoksa bu ayki adetinmi hala devam ediyo her iki durumda normal değil iyi bi jinekoloğa görün derim canım
inş canım
antibiyotikle beraber yedirsem zararlı olmaz mı?
doğumdan sonra adetlerim düzenliydi
2 aydır böyle
birde sağ kasığımda bazen batma oluyor
musabla eşim uyuyoken gidip kocamın yanına kıvrılayım çok uykusuzum
evet canım hayatını okuyunca dinleyince bende dedim oğlum olursa adı musab olsun
ilk eşim söledi bana da tuhaf gelmişti ama bende çok etkilendim
bide nevfel var bak onu oku şehit olup sonra dirilen bii zatt oda 2. oğlumda nevfel olacak benim inşşallahhh
inş cnm bende rabbim nasip ederse 2erkek 1 kız istiyorummmm.2 kız 2 erkekde olabilirbir iyi bir kötü idare ediyoz işte canım
musab bin umeyrin hayatından hep etkilenirim
eşim de ben de evlenmeden koymuştuk oğlumun adını
şükür Rabbim nasib etti
ahlakı da ona benzer inş
Rabbim sana ve diğer kızlara da nasib etsin
kız sen kaç çocuk yapacan:26:
Öldükten Sonra Dirilen Şehit NEVFEL (r.a.) - YouTube
bu linki tıka ve dinle canımmm ben şuan ağlıyorum dinlerken....
inş cnm bende rabbim nasip ederse 2erkek 1 kız istiyorummmm.2 kız 2 erkekde olabilir
bende dinliyorum şuan şimdi
ben bunu sohbetini dinlemiştimmm ama adının nevfel oldunu bilmiyodum o zatın.gönülden allah demenin nelere kadir oldunu anlatan bi sohbetti.inş rabbim seninde gönlündekini verir efsuncum
deli gibi temizlik yaptım camlar perdeler mutfak dolabı vs öldüm yorgunluktan ama ev mis gibi oldu
deli gibi temizlik yaptım camlar perdeler mutfak dolabı vs öldüm yorgunluktan ama ev mis gibi oldu
ohhh mis gibi evde oturmak gibisi yok bende yaptım ama perde falan yıkamadımmm sadece yer silip toz aldımmmmm bu bile insanı rahatlatıo
merhaba arkadaşlar,
bizler sabırla bıkmadan,usanmadan,ve de yılmadan bebek sahibi olmak için uğraşanlardanız.ben, zelalca pikepolat, ve metuka arkadaşlarımız böyle bi topik açalım istedik.burada bebek sahibi olmak için gereken bilgileri paylaşmayı,zaman zaman sohbet edip kafa dağıtmayı,zaman zaman dertlerimizi üzüntülerimizi paylaşmayı ama asıl olarak hamile kalmak ve bu zorlu süreçte birbirimize destek olmayı amaçladık.
öncelikle seviyeli,saygılı olmakla beraber sevgi dolu anlayış ve hoşgörü ortamının hakim olduğu bi topik olması dileğimizle hepinizi sohbetimize bekliyoruz........
Merhaba arkadaşlar ben de bebek sahibi olmayı umutla bekleyenlerdenim. Böyle paylaşımlar çok güzel insan kendini daha iyi hissediyor çünkü hepimiz eminim çok zor süreçlerden geçiyoruz. Bu duyguları ancak yaşayanlar anlar. Güzel topik olmuş ben de katılabilir miyim? Ben 34 yaşındayım 1 tüp denemem var negatif. Umarım bundan sonrası hepimiz için hayırlı olur. Dileyen herkes umarım bebeğine kavuşur...
Merhaba arkadaşlar ben de bebek sahibi olmayı umutla bekleyenlerdenim. Böyle paylaşımlar çok güzel insan kendini daha iyi hissediyor çünkü hepimiz eminim çok zor süreçlerden geçiyoruz. Bu duyguları ancak yaşayanlar anlar. Güzel topik olmuş ben de katılabilir miyim? Ben 34 yaşındayım 1 tüp denemem var negatif. Umarım bundan sonrası hepimiz için hayırlı olur. Dileyen herkes umarım bebeğine kavuşur...
günaydın kızlaaaaaaaaaaaar
günaydın saracım nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?