Sabırla Bebeğini Bekleyenler

Eki Görüntüle 747655 böyle olasıcalarrrrr nerdesiniz

ayyyyyyyyyyyy çok güzel bi tablo mu yaa çok hoşuma gitti valla yetercimmm saolll paylaşım için canımmm

selam kızlar
çok şükür uykusuz kaç günün ardından musab bu gece uyudu
kaynanamlar bizdeydi iş güç ama gittiler

eğlenmene sevindim
başbaşa oynayın siz en güzeli

musabın uyumasına çokkk sevindim canımmm
misafircikler gittiyse eger gözüaydın şekerimmm

kızlar hepinize geçmiş olsun dilekleriniz için canı gönülden teşekkür ediyorum...buse biraz iyi ama ben hastalandım bu seferde.herkesi geziyor bu lanet şey ya...akşam bir baş ağrısı bir bulantı ve sonucu çok afedersiniz 2-3 kez çıkardım..çok kötüydüm yani...bugün biraz daha iyiyim..geçmezse doktora gidecem...

umarım sizlerde iyisinizdir...sara senin son durumunu merak ediyorum canım..bana yaz olurmu...tüm yazıları okuyamıyorum vaktim olmuyor..özelden yaz bana bekliyorum canım...

hepinizi çok öpüyorum kızlar...kendinize iyi bakın....şimdiden ramazan ayı hepimize hayırlar getirsin inşallah....

geçmiş olsun canım dikkat et kendine nane limon falan iç bulantıya kusmaya iyi gelir

geçmiş olsun canımmmm

GÖZLERİNİZİ KAPATTIĞINIZDA AKLINIZA İLK GELEN ŞEYİN, GÖZLERİNİZİ HAYIRLISIYLA AÇTIĞINIZDA GERÇEKLEŞMESİ DİLEĞİYLE..hayırlı cumalar

:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:

iyi pazarlar kızlarrr

sarammmmmmmmmmmmm seni merak ettim nerelerdesin kuzum

Son düzenleme:
yok bende kalmıyolar ama sinir etmeleri için bende kalmaları gerekmiyoki cadı her yerde cadıdır dimi

iyiyim canım daha sakinim bugün eşimle annemle biraz gezdik iyi geldi inanki

KUZUM EMİNİM ANLATAMADIKLARIN VARDIR EMİNİM Kİ SENİ ÜZECEK KIRACAK BİR ŞEYLER YAPMIŞLARDIR (yoksa sen pamuk gibi kızsın )AMA NE OLUR ÜZME KNDİNİ HİÇ KİMSE İÇİN HİÇ BİR ŞEY İÇİN BAK DAHA YENİ OPERSYON GEİDİN TEDAVİYE BAŞLAYACAKSINN UZAKLAŞ BÜTÜN BU OLUMSUZLUKLARDAN

yok bende kalmıyolar ama sinir etmeleri için bende kalmaları gerekmiyoki cadı her yerde cadıdır dimi

iyiyim canım daha sakinim bugün eşimle annemle biraz gezdik iyi geldi inanki

yok canım sinir etmek isteyen uzaktan da eder ama aynı evde olmak iki kat sinir bozucuda
ALLAH sabır selamet versin sana

sara ablam nasılsn..
herkese hayırlı ramazanlar olsun..
Rabbime binlerce şükürler olsun bi ramazanı daha görmek nasip oldu.. hepımızın bu mübarek ayda duaları kabul olsun ınsallah..​

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…