- 19 Mart 2012
- 3.869
- 14
- 108
Eki Görüntüle 747655 böyle olasıcalarrrrr nerdesiniz
selam kızlar
çok şükür uykusuz kaç günün ardından musab bu gece uyudu
kaynanamlar bizdeydi iş güç ama gittiler
eğlenmene sevindim
başbaşa oynayın siz en güzeli
geçmiş olsun canım dikkat et kendine nane limon falan iç bulantıya kusmaya iyi gelirkızlar hepinize geçmiş olsun dilekleriniz için canı gönülden teşekkür ediyorum...buse biraz iyi ama ben hastalandım bu seferde.herkesi geziyor bu lanet şey ya...akşam bir baş ağrısı bir bulantı ve sonucu çok afedersiniz 2-3 kez çıkardım..çok kötüydüm yani...bugün biraz daha iyiyim..geçmezse doktora gidecem...
umarım sizlerde iyisinizdir...sara senin son durumunu merak ediyorum canım..bana yaz olurmu...tüm yazıları okuyamıyorum vaktim olmuyor..özelden yaz bana bekliyorum canım...
hepinizi çok öpüyorum kızlar...kendinize iyi bakın....şimdiden ramazan ayı hepimize hayırlar getirsin inşallah....
[ı]kızlar hepinize geçmiş olsun dilekleriniz için canı gönülden teşekkür ediyorum...buse biraz iyi ama ben hastalandım bu seferde.herkesi geziyor bu lanet şey ya...akşam bir baş ağrısı bir bulantı ve sonucu çok afedersiniz 2-3 kez çıkardım..çok kötüydüm yani...bugün biraz daha iyiyim..geçmezse doktora gidecem...
Umarım sizlerde iyisinizdir...sara senin son durumunu merak ediyorum canım..bana yaz olurmu...tüm yazıları okuyamıyorum vaktim olmuyor..özelden yaz bana bekliyorum canım...
Hepinizi çok öpüyorum kızlar...kendinize iyi bakın....şimdiden ramazan ayı hepimize hayırlar getirsin inşallah....[/ı]
:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
annemmm niye bağırıyorsunnnnn
ağlamak istiyorum bağırmak istiyorum çünkü kv takımına acayip sinirliyim yeterim
ağlamak istiyorum bağırmak istiyorum çünkü kv takımına acayip sinirliyim yeterim
ne yaptılar yine sakın sende kalıyorlar deme
iyi pazarlar kızlarrr
sarammmmmmmmmmmmm seni merak ettim nerelerdesin kuzum
yok bende kalmıyolar ama sinir etmeleri için bende kalmaları gerekmiyoki cadı her yerde cadıdır dimi
iyiyim canım daha sakinim bugün eşimle annemle biraz gezdik iyi geldi inanki
yok bende kalmıyolar ama sinir etmeleri için bende kalmaları gerekmiyoki cadı her yerde cadıdır dimi
iyiyim canım daha sakinim bugün eşimle annemle biraz gezdik iyi geldi inanki
yok canım sinir etmek isteyen uzaktan da eder ama aynı evde olmak iki kat sinir bozucuda
ALLAH sabır selamet versin sana
amin canım sağol
sara ablam nasılsn..
herkese hayırlı ramazanlar olsun..
Rabbime binlerce şükürler olsun bi ramazanı daha görmek nasip oldu.. hepımızın bu mübarek ayda duaları kabul olsun ınsallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?