Sabırla Bebeğini Bekleyenler

günaydınnnnn kızlarrrrrr
hepimize hayırlı ramazanlar olsunn inşşallahhhh
Rabbim bu ramazan ayı hürmetine dualarımızı kabul eylesin yar ve yardımcımız olsun inşşallahhh
bi kaç gündür yogunluktan giremedim hiç nete herkes iyidir inşşallahhh
ben şükürler olsun iyiyim...
sizi çokk seviyorummm herkes kendine ciciç baksınnnn

sara ablammm bebiş arifesinde hiç bişey için bozma moralini olurmu yoluuurrrrrr
adı üstünde işte kv arada bi volkan misali patlama yapmasa olmaz işte
ama sen uyma ona olurmuuu kocamnnnn öptümmmm seniiiiiii

Son düzenleme:
herkese hayırlı ramazanlar Rabbim bu mübarek ayın yüzü suyu hürmetine hastalara şifa dertlilere deva evsizlere ev işsizlere iş çocuksuzlara hayırlı evlat nasip etsin ramazanın bereketi bolluğu huzuru hürmetine evlerimize mutluluk bolluk bereket nasip etsin.kötülerin şerrinden kötü niyetlilerin hasedinden korusun inşallah.

sanada hayırlı ramazanlar canım ramazanın hürmetine moralimi bozmamaya çalışacam canım söz

niye kafana vuruyon kız serseme çevirdin adamı

kızdım sana iki gündür topik topik peşindeyimm bakmıyorsun bana diyeee AMA NEYSE BU GÜN GEÇTİ KIZĞINLIĞIM SENİ NE KADAR SEVDİĞİMİ HATILADIM

Son düzenleme:
kızdım sana iki gündür topik topik peşindeyimm bakmıyorsun bana diyeee AMA NEYSE BU GÜN GEÇTİ KIZĞINLIĞIM SENİ NE KADAR SEVDİĞİMİ HATILADIM

tızım ben topiklerde sana hep yazıyorum görmüyomusun asıl ben sana kızdım şimdi ben heryerde kıymetlim diyorum sana sana nasıl bakmam yazdıklarımı görmediğine göre demekki sen bana bakmıyosun

tızım ben topiklerde sana hep yazıyorum görmüyomusun asıl ben sana kızdım şimdi ben heryerde kıymetlim diyorum sana sana nasıl bakmam yazdıklarımı görmediğine göre demekki sen bana bakmıyosun

canımmm güzelllll yüreklimmmm ben görmemişimdir kız bilirsin beni çok dikatli değilimdir bilirsin :44::44::44::44::44::44::44::44:kızgındın ya kv vs demiştin o yüzden merak ettim bacım senii

canımmm güzelllll yüreklimmmm ben görmemişimdir kız bilirsin beni çok dikatli değilimdir bilirsin :44::44::44::44::44::44::44::44:kızgındın ya kv vs demiştin o yüzden merak ettim bacım senii

evet dikkatli değilsin merak ettiğin için sağol canım seninde kocaman bir yüreğin var ben seni severim bilirsin o yüzden seni gördüğüm yerde es geçmem

evet dikkatli değilsin merak ettiğin için sağol canım seninde kocaman bir yüreğin var ben seni severim bilirsin o yüzden seni gördüğüm yerde es geçmem

canım bütün bu gördüklerin senin yüreğinin güzeliği

Kızlar hepinize hayırlı ramazanlar
Rabbim bu ayın bereketini , rahmetini hepimize göstersin, bizleri hayırlara eriştirsin inşallah...
Dertlilere deva, hastalara şifa versin, borçlulara borçlarını eda edebilmeyi nasip etsin inşallah.
Rabbim bizlere hem dünyanın hem de ukbanın ( ahiret) nimetlerini versin, dünya ve ukbanın şerlerinden de bizi muhafaza eylesin inşallah.
Amin..............................

Hafta sonu arkadaşlarla piknik yaptık. Bir kaç gündür de misafirlerimiz vardı.
Dün akşam ilk iftarımızı da misafirlerimizle açtık elhamdülillah.
Menümü yazayım bakalım beğenecek misiniz?

Mercimek çobası
Maklube
Sarma
Mantı
Sütlaç
Salata
Tavada kızartılmış el böreği ( yöresel ağızda bişi deniyor)
Bugün hiç bir şey yapmıyorum çünkü dünkü menüden hala kalıntılarım var, ohh ne kaaaaaaaa güzel bugün yemek derdim yok

Yani insan yemek yapmayacağı için de bu kadar mutlu olur mu di mi
Ama napimmmm yemek yapınca bütün günüm mutfakta geçiyor, ondan ziyade kızlar ev o kadar sıcak ki evde bikiniyle gezsem bile yine kar etmiyor

Kaç gündür topice giremedim kendi kendime " şimdi kızlar iftar menülerini yazmışlardır " dedim, haniiiiiiiiii, nirdeeeeeeee, tek bir menü bilem yazan yok.
Eeee hadi sizler de menülerinizi yazın bakem

Son düzenleme:
ellerine sağlık canım afiyet olsun

menün çok güzelmiş hatresim sarmalar maklubeler börekler daha ne olsun ilk günden ağır gelmedimi kız bu yemekler

ben ilk gün mercimek çorbası kuru fasulye bulgur pilavı domates soslu biber kızartması salata yaptım bide yoğurt çıkardım

dünede bu yemeklerden kalmıştı yanına soslu tavuk incik yaptım

bugüne yemeğim yok ama karnıyarık pirinç pilavı cacık düşünüyorum çorba olarakda karalahana çorbası yapsammı daha karar veremedim

Valla Saram ağır mağır
Misafirim vardı haliyle ağır takıldım
Senin bugünkü menün de güzelmiş karnıyarıktan men de istiyommmmmmmmmmmmmmm:84::84::84::84::84::84:
Ben çok severim karnıyarığı.Ama bunların yanına karalahana çorbası da ağır sanki di mi Saram:44::44::44:
Hani benim bildiğim karalahana çorbasıysa eğer,mısır unu ve bulgur karışımlı olanı mı acaba?
Yayla çorbası ya da ezoğelin çorbası da düşünebilirsin.

Son düzenleme:

bende öyle düşündüm ve vazcaydım karalahana çorbasından domatesli arpa şehriye çorbası yapacam

saracım ben sabah yola çıkıyorum memlekete gidiyoruz bayramdan sonra görüşürüz
hepinizi çok öpüyorum kendinize iyi bakın

Allahım..!! Şu an kimin nerede bir sıkıntısı varsa, Sen onu gider..
Allahım..!! Şu an kimin nerede çaresiz bir derdi varsa, Sen ona çare ol..
Allahım..!! Şu an kim nerede acıdan inlemekteyse, Sen ona rahmetinle yetiş..
Allahım..!! Sevdiklerimi Sen de sev ve onlara bâki huzur ve neşe ver..
Allahım..!! İman ve ahlakın en güzelini yerleştir o sevdiğin yüreklere..
Allahım..!! Sen Sana edeple geleni geri çevirmezsin, dualarımızı salihlerin duası eyle..HAYIRLI CUMALAR ( A m i n )

saracım ben sabah yola çıkıyorum memlekete gidiyoruz bayramdan sonra görüşürüz
hepinizi çok öpüyorum kendinize iyi bakın

yolun açık olsun canım güle güle git güle güle gel inşallah gez eğlen stres at nazoşum özleyecem seni

amiiiiiiiiiiiiiiiiin

saol canım...çok şükür iyiyim...ilgine teşekkür ederim saram...

saol yetercim...ilgine teşekkürler hayatım...

iyi olmana sevindim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…