Meraba arkadaşlar hepinizin ramazanı mübarek olsun.umarım herkes iyidir telefondan girdiğim için geçmişe bakamıyorum.size güzel bi haber vermek için geldim hamileyimmm.yine kanamam var düşük tehlikem var.1hafta hastanede yattım bu yazın sıcağında grip oldum ve boğazım şişti öksürük ve hapşuruk birde yanında kusma sancımı iyce arttırdı kesenin şeklini bozmuşhaftaya kontrolüm var inş doktor düzelmiş der düşünmekten uyuyamıyorum bile.bu arada hiç yemek yiyemiyrm su içemiyorum mide bulantısı çok zor bişeymiş.hiç yataktan kalkmadan yattıyorum annem bakıyor bana.rabbim bu mübarek günler yüzü suyu hürmetine hepinizede nasip etsin inş hep dualarımdasınız sizde bana dua edin.korkuyla yaşamak çok zormuş hiç tadını alamadım.görüşmek dileğiyle rabbim gönlünüzden geçeni nasip etsin inş.
aleyküm selam canım
geçmiş olsun dikkat et kendine
duana amin diyorum canım menim
bugünkü menümü yazayım benden başka kimse yazmıyor ama olsun ben yinede yazayım
dünden taze fasulyem ve tavuğum var yanına pirinç pilavı yapacam
bide katıklı dolma yapacam
bide domates çorbası yapacam yeterde artar bile
Sağol Efsunum Allah kolaylık veriyor güzel gidiyor çok şükür.Demek sen izne ayrıldın heBen de cüzlerimi fazladan okumaya çalışıyorum ki hastalanmadan bayağı ilerleyeyim yoksa hatmedemem ama inşallah hatmimi tamamlayacağım.
Ben de seni öpüyorum canım Allah' a emanet ol.
Hım ben de bu şekilde yapayım çünkü bu kolay , benim arkadaşın annesi memleketten göndermişti,böyle marmelat kıvamında onu sulandırıp içiyorduk mükemmeldi ama ben onunla uğraşam fakat senin tarif olabilir.evet hatresim vişne şurubunu kendim yapıyorum vişneleri pazardan alıp yıkadım poşetleyip derin dondurucuya attım çıkarıp kaynatıyorum sonra şekerini ekliyorum soğuk soğuk çok güzel oluyo
evet canım ailem yanımda ya onlar benim sevinç kaynağım
selamün aleykümm kıslarr
dün annemler abimler ablamlar görümcemler kv sigill bayaaa kalabalıktı
2 posta bulaşık makinesi çalıştı garibim
gece 12:30 da anca bitti işlerim yataga yattığımda ayacıklarım agrıyodu vallaa
ama çok güzel bi akşam oldu herkes için çok güzeldi
bu akşamda kv min kızkardeşi yegenleri gelecekler o yüzden şuan dinlenme moduna gectim
akşama yine ayak agrısı beni bekliyor olacak da
akşamın menüsü
yayla çorbası
kuru fasulye
pirinç pilavı
salata
erik hoşafı
veee tatlııı
(dün haşhaşlı ıslak kek yapmıştım)
benden bugünük bu kdr canlarrrr hepinizi kocamannn kocamannnn öpüyorummmm
kendinize ciciş bakınnn şimdiden hayırlı iftarlar hepinize
bu arada kv dem ile yeni bi sayfa açma kararı aldık bi kaç gün önce ama dün itibariyle anlaşma sansımız olmadıgını bi kez daha anladımama ben yinede elimden geleni yapmaya çalışıcam artık haklıyken haksız konuma düşmekten çok yoruldum
depresan ilaç kullanmaya başladım en azından kafam rahat herseye takılıp üzülmüyorum artık
kv dem de dün en sonunda kabul etti mutfakta 2 kadın olmuyormuş diyo :26: yeni anladı 2 yıldır
benim için bu konuda duanızı eksik etmeyin olurmu canlarımm çok ihtiyacım var buna
selamün aleykümm kıslarr
dün annemler abimler ablamlar görümcemler kv sigill bayaaa kalabalıktı
2 posta bulaşık makinesi çalıştı garibim
gece 12:30 da anca bitti işlerim yataga yattığımda ayacıklarım agrıyodu vallaa
ama çok güzel bi akşam oldu herkes için çok güzeldi
bu akşamda kv min kızkardeşi yegenleri gelecekler o yüzden şuan dinlenme moduna gectim
akşama yine ayak agrısı beni bekliyor olacak da
akşamın menüsü
yayla çorbası
kuru fasulye
pirinç pilavı
salata
erik hoşafı
veee tatlııı
(dün haşhaşlı ıslak kek yapmıştım)
benden bugünük bu kdr canlarrrr hepinizi kocamannn kocamannnn öpüyorummmm
kendinize ciciş bakınnn şimdiden hayırlı iftarlar hepinize
bu arada kv dem ile yeni bi sayfa açma kararı aldık bi kaç gün önce ama dün itibariyle anlaşma sansımız olmadıgını bi kez daha anladımama ben yinede elimden geleni yapmaya çalışıcam artık haklıyken haksız konuma düşmekten çok yoruldum
depresan ilaç kullanmaya başladım en azından kafam rahat herseye takılıp üzülmüyorum artık
kv dem de dün en sonunda kabul etti mutfakta 2 kadın olmuyormuş diyo :26: yeni anladı 2 yıldır
benim için bu konuda duanızı eksik etmeyin olurmu canlarımm çok ihtiyacım var buna
Hım ben de bu şekilde yapayım çünkü bu kolay , benim arkadaşın annesi memleketten göndermişti,böyle marmelat kıvamında onu sulandırıp içiyorduk mükemmeldi ama ben onunla uğraşam fakat senin tarif olabilir.
Canım menün güzelmiş eline sağlık.
Allah gönlüne göre versin hayırlısıyla...
Dünden beridir bende bir baş ağrısı var hafifledi ama geçmedi tam olarak.
Yarına misafirlerim var inşallah geçer...
hepinize hayırlı cumalar canlarrrr
2 gün peşpeşe agırladıgım iftarcıdan sonra dün bende iftarcı oldum ve güzelceee dinlendim
bugün evimi süpürüp silip yıkadıgım çamaşırları asıp 2 gün kalmak suretiyle anneme gidiyorum
eşim yarın akşam arkadaslarıyla semavere gidecekmiş bende fırsattan istifade anneme gideyim dedim
hem biraz özlesin beniii bakalım herkes arada uzak olmak ii gelir bu karmaşada size diyor
bayramdan sonrada nasip olursa eger bi ankara tatili yapasım var bu yüzden
şimdiden hepinize iiii tatiller hayırlı iftarlar olsunnn inşşallahhhh
hepinizi kocamannnn kocamannnnnnnnnnnnnnn öpüyorummm kendinize ciciş bakınnn iii bakın olurmuuuu
İftara davet edilmek bazen gerçekten çok iyi oluyor, hele de çok yorgun olduğumuz bir güne denk gelmişse
Annenin yanında huzurlu ve rahat olursun tadını çıkarırsın bolca, Ankara' da kimin var, eşinle mi gidicen oraya?
Ben de seni öpüyorum canım Allah' a emanet ol tatlım
Benim de dün misafirlerim vardı o nedenle yemeğim var çok şükür, bugün yemekten kurtardım gene
Ama dün çok yoruldum heralde ki sahura kalkamadım, uyandığımda saat 4tü
Ama hiç açlık çekmiyorum aksine turp gibiyim
Meraba kızlar.bugün kuzenim yanımda nete telinden girebiliyorum gelinde konuşalımmm
Hayırlısı olsun nasılsa akrabaların burda ya gelirsin mutlaka.aynen canımmm yorgun olunca çok güzel oluyo 2 günün yorgunlugu çıktı nerdeyse benden
eşim evde olmayacak nasılsa bende fırsattan istifade gezeyim dedim annemde kuzenime davetliymiş bu akşam onlarla kuzenime gidicem bende
Ankarada çok sevdiğim samimi bi dostum var onun yanına gidip kalmak istiyrm birazcık bakalım nasip olursa
valla eşim yalnız yollamaz sanırım nasıl olcak pek bilemiyrm şimdi yüksek ihtimalle bırakır sonra almaya gelir sanırım artık
misafirden yemek kalmasıda ayrı bi güzellik oluyo demiii yaaaa
ayyyyyyyyyyyyy kalkamadın mıııbiz her sahur telefonlaşıyrz annemlerle birimiz kalkamazsa nolur nolmaz diye bilsem arardım seniii zor oluyo bu sıcaklarda kalkamayınca imsak kaçta oluyokii bursada bizde 3:10 gibi suanda
Maşşallahh maşşallahhh Rabbim veriyo onun kolaylıgını zaten canım yaaa
heee bu arada annem yengem ramazandan önce bursadalardı yengemin kardeşinin nışanı oldu onun için gittiler 2 hafta kaldılar bursada kocişim izin verse bende gidecektim ama malesefff
Hatres canım çok özledim sizi yaaaa.çok şükür kesenin şekli düzelmiş ama çok kusmaktan sancım devam edio.kanamamı iğneyle durdurdular.troidim 0.23 e düşmüş yani zehirli guatıra dönmüş şimdide bunla uğraşıyorum.her hafta kan vermeye gidiyorum doktora.sen napıosun nasılsın
Allah kabuk etsin orucunuzu hatres.açlık gerçekten çok zor.mide ağrımdan bende hiç bişey yiyemiyorum.bazen bi zeytin yesem bile geri çıkıyor.oturup ağlıyorum karnım çok aç ve midem ağrıo die
Allahım şu mubarek günler yüzü suyu hürmetine sizede versin.banada kucama almayı nasip etsin.3 aylık olduk çok şükür
Hatres gittinmi göremiyorum telden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?