Sabırla Bebeğini Bekleyenler

GÖZÜN AYDIN MAŞALLAH SAĞLIKLA İNŞŞŞŞŞ

aleyküm selam canım
geçmiş olsun dikkat et kendine
duana amin diyorum canım menim

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

ooo maşşallahhh maşşallahhhhhhhhhhhh ellerine sağlık abla
bizde pek iftar gibi olmuyo o yüzden yazmıyrm ben menü
eşim genelde işyerinde acıyo orucunu ben yine kv dem ve anneanneye kalıyrm evde
genelde klasik yemekler ve arta kalanlar oluyo işte bizde...

evet inze ayrıldım ben mecburi olaraktan
çokk ii yapmışsın hatresimm Rabbim kabul eylesin inşşallahhh
sende Allaha emanet ol canımmmmmmm

selamün aleykümm kıslarr
dün annemler abimler ablamlar görümcemler kv sigill bayaaa kalabalıktı
2 posta bulaşık makinesi çalıştı garibim
gece 12:30 da anca bitti işlerim yataga yattığımda ayacıklarım agrıyodu vallaa
ama çok güzel bi akşam oldu herkes için çok güzeldi
bu akşamda kv min kızkardeşi yegenleri gelecekler o yüzden şuan dinlenme moduna gectim
akşama yine ayak agrısı beni bekliyor olacak da
akşamın menüsü
yayla çorbası
kuru fasulye
pirinç pilavı
salata
erik hoşafı
veee tatlııı
(dün haşhaşlı ıslak kek yapmıştım)

benden bugünük bu kdr canlarrrr hepinizi kocamannn kocamannnn öpüyorummmm
kendinize ciciş bakınnn şimdiden hayırlı iftarlar hepinize

bu arada kv dem ile yeni bi sayfa açma kararı aldık bi kaç gün önce ama dün itibariyle anlaşma sansımız olmadıgını bi kez daha anladım ama ben yinede elimden geleni yapmaya çalışıcam artık haklıyken haksız konuma düşmekten çok yoruldum
depresan ilaç kullanmaya başladım en azından kafam rahat herseye takılıp üzülmüyorum artık
kv dem de dün en sonunda kabul etti mutfakta 2 kadın olmuyormuş diyo :26: yeni anladı 2 yıldır
benim için bu konuda duanızı eksik etmeyin olurmu canlarımm çok ihtiyacım var buna

Son düzenleme:
Hım ben de bu şekilde yapayım çünkü bu kolay , benim arkadaşın annesi memleketten göndermişti,böyle marmelat kıvamında onu sulandırıp içiyorduk mükemmeldi ama ben onunla uğraşam fakat senin tarif olabilir.

Canım menün güzelmiş eline sağlık.
Allah gönlüne göre versin hayırlısıyla...

Dünden beridir bende bir baş ağrısı var hafifledi ama geçmedi tam olarak.
Yarına misafirlerim var inşallah geçer...

tatlım menün çok güzel

kv konusunda da Allah yardımcın olsun herşeyi oluruna bırak

bu şekilde yap bak seveceksin hem kolay hem lezzetli

hepinize hayırlı cumalar canlarrrr

2 gün peşpeşe agırladıgım iftarcıdan sonra dün bende iftarcı oldum ve güzelceee dinlendim
bugün evimi süpürüp silip yıkadıgım çamaşırları asıp 2 gün kalmak suretiyle anneme gidiyorum
eşim yarın akşam arkadaslarıyla semavere gidecekmiş bende fırsattan istifade anneme gideyim dedim
hem biraz özlesin beniii bakalım herkes arada uzak olmak ii gelir bu karmaşada size diyor
bayramdan sonrada nasip olursa eger bi ankara tatili yapasım var bu yüzden
şimdiden hepinize iiii tatiller hayırlı iftarlar olsunnn inşşallahhhh
hepinizi kocamannnn kocamannnnnnnnnnnnnnn öpüyorummm kendinize ciciş bakınnn iii bakın olurmuuuu

İftara davet edilmek bazen gerçekten çok iyi oluyor, hele de çok yorgun olduğumuz bir güne denk gelmişse
Annenin yanında huzurlu ve rahat olursun tadını çıkarırsın bolca, Ankara' da kimin var, eşinle mi gidicen oraya?
Ben de seni öpüyorum canım Allah' a emanet ol tatlım

Benim de dün misafirlerim vardı o nedenle yemeğim var çok şükür, bugün yemekten kurtardım gene
Ama dün çok yoruldum heralde ki sahura kalkamadım, uyandığımda saat 4tü
Ama hiç açlık çekmiyorum aksine turp gibiyim

aynen canımmm yorgun olunca çok güzel oluyo 2 günün yorgunlugu çıktı nerdeyse benden
eşim evde olmayacak nasılsa bende fırsattan istifade gezeyim dedim annemde kuzenime davetliymiş bu akşam onlarla kuzenime gidicem bende
Ankarada çok sevdiğim samimi bi dostum var onun yanına gidip kalmak istiyrm birazcık bakalım nasip olursa
valla eşim yalnız yollamaz sanırım nasıl olcak pek bilemiyrm şimdi yüksek ihtimalle bırakır sonra almaya gelir sanırım artık

misafirden yemek kalmasıda ayrı bi güzellik oluyo demiii yaaaa
ayyyyyyyyyyyyy kalkamadın mııı biz her sahur telefonlaşıyrz annemlerle birimiz kalkamazsa nolur nolmaz diye bilsem arardım seniii zor oluyo bu sıcaklarda kalkamayınca imsak kaçta oluyokii bursada bizde 3:10 gibi suanda
Maşşallahh maşşallahhh Rabbim veriyo onun kolaylıgını zaten canım yaaa

heee bu arada annem yengem ramazandan önce bursadalardı yengemin kardeşinin nışanı oldu onun için gittiler 2 hafta kaldılar bursada kocişim izin verse bende gidecektim ama malesefff

Meraba kızlar.bugün kuzenim yanımda nete telinden girebiliyorum gelinde konuşalımmm

Meraba kızlar.bugün kuzenim yanımda nete telinden girebiliyorum gelinde konuşalımmm

Maonya canım durumun nasıl,bebişin iyi mi? Gelmişssin ama bahsetmemişsin kendinden ve bebişten, inşallah ikinizde iyisiniz.

Hayırlısı olsun nasılsa akrabaların burda ya gelirsin mutlaka.

Sahursuz oruç zor günler uzun olduğu için biraz zorladı beni o yüzden bu akşam koca bir demlik çay demledim üstelik bugünde 1 saat erken kalktım,güzelce yedik yemeğimizi anammmmmmm açlık zor Allah hiç kimseyi açlıkla terbiye etmesin, rabbim olmayanlara da versin inşallah.

Hatres canım çok özledim sizi yaaaa.çok şükür kesenin şekli düzelmiş ama çok kusmaktan sancım devam edio.kanamamı iğneyle durdurdular.troidim 0.23 e düşmüş yani zehirli guatıra dönmüş şimdide bunla uğraşıyorum.her hafta kan vermeye gidiyorum doktora.sen napıosun nasılsın

Ben bildiğin gibi canım memlekete gitmiştim,güzel geçti bebiş mebiş yok henüz.Senin bebek haberine çok sevindim biliyor musun?Allah tamamına erdirsin inşallah.Sen canını sıkma gönlünü ferah tut inşallah her şey normale döner.Kendiliğinden mi oldu Maonyacım ve bebişin kaç aylık annesi ya :44:

Allah kabuk etsin orucunuzu hatres.açlık gerçekten çok zor.mide ağrımdan bende hiç bişey yiyemiyorum.bazen bi zeytin yesem bile geri çıkıyor.oturup ağlıyorum karnım çok aç ve midem ağrıo die

Allahım şu mubarek günler yüzü suyu hürmetine sizede versin.banada kucama almayı nasip etsin.3 aylık olduk çok şükür

Allah kabuk etsin orucunuzu hatres.açlık gerçekten çok zor.mide ağrımdan bende hiç bişey yiyemiyorum.bazen bi zeytin yesem bile geri çıkıyor.oturup ağlıyorum karnım çok aç ve midem ağrıo die

Allahım şu mubarek günler yüzü suyu hürmetine sizede versin.banada kucama almayı nasip etsin.3 aylık olduk çok şükür

3.aydasın demek maşallahşu 3.ayı da bitirdin mi geçecek inşallah bulantıların,benim 3,5 ay baş ağrısıyla birlikte vardı bu şikayetlerim hele en çok baş ağrısı beni perişan etmişti.Ama sonrasına tıpta 4,5,6. aylara balayı diyorlar rahat geçtiği için benim öyle olmuştu inşallah seninde öyle olur.E kolay gelmiyor dünyaya bu bebişler anne olmak hem çok güzel hem bir o kadarda zor.
Bak sen ne kadar üzüyordun kendini olmuyor ha olmuyor diye, çok şükür Rabbim tamamına da erdirir kucağına da alırsın.Tedaviyle değil galiba di mi? Ben de dua ediyorum hep keşke bir mucize olsa da tedavisiz kendiliğinden verse Rabbim, ama vermezse olsun da hayırlısıyla tedaviyle de olsun inşallah.

İnş cnm düzelerim dudaklarım çatladı kurumaktan su bile içmiyorum dilim yara perişanım ama ben kim gebeyken midem bulanıyor dese ay keşke benimkide bulansa derdim.çok şükür kendiliğinden oldu.benimki olduysa olmaz die bişey yok yeterki rabbim ol desin.çok ağladım gece yarıları kalkar hüngür hüngür ağlardım benim doktorum sensin rabbim nolursun die.iğdenin çiçekleri bana uğurlu geldi heralde:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…