Sabırla Bebeğini Bekleyenler

bende öyle düşündüm ve vazcaydım karalahana çorbasından domatesli arpa şehriye çorbası yapacam

Bak bu çorba da güzelmiş, ben de bu akşama onu mu yapsam mı ki ne:44::44::44: Ama arpa şehriyemi geçen gün bitiydim
Ben de yaparım yayla
saracım ben sabah yola çıkıyorum memlekete gidiyoruz bayramdan sonra görüşürüz
hepinizi çok öpüyorum kendinize iyi bakın

Güle güle Nazcım hayırlı tatiller, biz de bayrama eşimin ailesinin yanına gidiyoruz hayırlısıyla inşallah, eşimin yeğeninin düğünü var bayramın üçüncü günü, düğünü yapıp akşamında da yola giricez Allahım izin verirse

Aminnnnnnnnn bütün bu güzel ve hayırlı dualar için...Rabbim bizlerinde dualarını kabul eylesin, bu ay çıkmadan mağfiret olanlardan olalım inşallah...
herkese hayırlı cumalar

Sana ve diğer kızlara:
HAYIRLI VE BEREKETLİ CUMALAR olsun inşallah...

Bu arada kızlar farkındaysanız topic yine in cin topiği olmaya başladı yawwww
Ne kaaaaaaaaa gelirsem
Sanırım sıcaktan daral gelip topice gelip yazasınız gelmir heeeeeeeee

benim bu akşama misafirlerim var menümü yazıp çıkacam

karalahana çorbası
etli nohut yemeği
bulgur pilavı
zeytinyağlı karışık dolma
kabak tatlısı
tulumba tatlısı
salata
ayran
fanta
çay
çayında da vanilyalı kek

Meraba arkadaşlar hepinizin ramazanı mübarek olsun.umarım herkes iyidir telefondan girdiğim için geçmişe bakamıyorum.size güzel bi haber vermek için geldim hamileyimmm.yine kanamam var düşük tehlikem var.1hafta hastanede yattım bu yazın sıcağında grip oldum ve boğazım şişti öksürük ve hapşuruk birde yanında kusma sancımı iyce arttırdı kesenin şeklini bozmuş haftaya kontrolüm var inş doktor düzelmiş der düşünmekten uyuyamıyorum bile.bu arada hiç yemek yiyemiyrm su içemiyorum mide bulantısı çok zor bişeymiş.hiç yataktan kalkmadan yattıyorum annem bakıyor bana.rabbim bu mübarek günler yüzü suyu hürmetine hepinizede nasip etsin inş hep dualarımdasınız sizde bana dua edin.korkuyla yaşamak çok zormuş hiç tadını alamadım.görüşmek dileğiyle rabbim gönlünüzden geçeni nasip etsin inş.

Bugün benimde zeytinyağlılarım var, sen de döktürmüşsün tızım

Maonyam bu çok güzel bir haber
Rabbim hayırlısıyla tamamına erdirsin. Uzun zaman sonra topic nihayet bir gebelik haberi aldı,kendiliğinden mi hamile kaldın yoksa tedavi mi? Neyse darısı tüm isteyenlerin başına inşallah.
Bizleri merakta koyma durumundan haberdar et emi
Kendine ve bebişine iyi bak, bu ramazan ayı sana hayırlı geldi, inşallah kucağınada alırsın

Sana ve diğer kızlara:
HAYIRLI VE BEREKETLİ CUMALAR olsun inşallah...
herkese hayırlı cumalar

sizlere de hayırlı cumalar canlarımmm benimki gec oldu ama dün hiç giremedim...

ayyyyyyyyyyyyyy çok sevindim maonyammmm Rabbim sağlık sıhhatle bebeğine kavusmayı nasip eylesin, tamamına erdirsin inşşşallahhh canım yaaa valla ne kdr mutlu oldum şuan anlatamam sana
seninde ramazanın mübarek olsun canımmm Rabbim bu ayın yüzü suyu hürmetine bebeğini sana nasip eylesin innşşallahhhh
kalkma kalkma bak annendende Allah razı olsun gelmiş hemen yanına sende bol bol dinlen minik kuşun iyice tutunana kadar
sende benim hep dualarımdasın canımmmm dikkat et kendine arada haberdar bizi merak ettirme kendini tamam mı canımmm
öptümmm kocamannnnnnnnnnnnnnnnn

menün çok güzelmiş ablaa afiyet bal şeker olsun misafirciklerine
hepsi ayrı güzelll valla hepsinden istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

saracım ben sabah yola çıkıyorum memlekete gidiyoruz bayramdan sonra görüşürüz
hepinizi çok öpüyorum kendinize iyi bakın

hayırlı yolculuklar canımmm sende kendine ii bak nazemircimm iii tatiller canımmm

eline koluna sağlıkkk canımmm maşşallahhhh
ağır bi menü olmuş ama misafirlik menü sonuçta süpersinnnn

hayırlı ramazanlarrr ablacımmmm
bütün dualarına ammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
iiinnnşşşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

slm saracım, nasılsın? nasıl gidiyor tedavin ? merak ettim seni? geliyim dedim topiğine..:)

hoşgeldin tatlım ben iyiyim sen nasılsın seninle bi denk gelipte sohbet edemedik daha sık gelsene bizim topiğe
tedaviye daha başlamadım canım histereskopi oldum geçen ay
sen nasılsın tedavidemisin

maonyam bu süper bi haber çok tebrik ediyorum canım Allah tamamına erdirsin sağlıkla kucağına al inşallah bende seni merak ediyodum ve geçen gün düşündüm biliyomusun acaba hamimedemi gelmiyo diye kaç haftalık hamilesin tedavimi oldun yoksa doğal yoldanmı bunları dememişsin merak eder,iz bilirsin ama şimdi bol bol dinlen kalkma yat bebeğin sana sıkı sıkı tutunsun sonra gel teyzoşlarına anlat tamam mı

haticecim bide vişne şurubu yaptım çok güzel oldu soğuk soğuk valla

bugüne yemeğim var işim yok sadece ütü yapacam

sağol canım misafir ol gel bana sanada böyle yemekler yapayım hatta daha güzellerini

Son düzenleme:
canım bende çok şükür iyim,ramazanı hayırlısıyla güzel bir şekilde tempolu geçiriyoruz canım. valla bende uüniversiteye gitmeye başladım, araştırma yapılıyor haftaya nasipse gidicez. bakalım ne diycek ona göre hareket edicez canım.. inşlh hayırısı olur..
gelirim daha sık topiğine bundan sonra....

seninde inşlh herşey güzel olur bebiş haberi alırsın.

merhaba kızlar

bugün kızkardeşim geldi benden mutlusu yok

bugünkü menüm

ezo gelin çorbası
etli taze fasulye
şehriyeli pirinç pilavı
tavuk kızartması
salata
ayran
sütlaç

selamün aleykümmm kızlarrrr
nasılsınızz oruçla aranız nasıl
benim iyi gidiyordu hasta olana dek 3 gündür fire verdim orucumda
bugünde temizlik yapıyorum yarına misafirlerimiz var
bugünde aksine çok basım ağrıyor Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun inşşallahh bu sıcaklarda
hepinizi kocamnnn öpüyorummmmmmm sizi çok seviyoyummmmmmmmmmm

aleyküm selam canım

geçmiş olsun dikkat et kendine

duana amin diyorum canım menim

bugünkü menümü yazayım benden başka kimse yazmıyor ama olsun ben yinede yazayım

dünden taze fasulyem ve tavuğum var yanına pirinç pilavı yapacam
bide katıklı dolma yapacam
bide domates çorbası yapacam yeterde artar bile

haticecim bide vişne şurubu yaptım çok güzel oldu soğuk soğuk valla
Saram vişne şurubunu kendin mi yapıyorsun doğal olarak yani, eğer öyleyse gerçekten çok süper olur vişne şurubu, hele bu sıcaklarda iyi hararet keser
merhaba kızlar

bugün kızkardeşim geldi benden mutlusu yok

bugünkü menüm

ezo gelin çorbası
etli taze fasulye
şehriyeli pirinç pilavı
tavuk kızartması
salata
ayran
sütlaç

Yani hem annen hem kardeşin yanında ohh ne güzel, iki bacı keyif çatın hele, galiba üç kardeşsiniz :44:

Sağol Efsunum Allah kolaylık veriyor güzel gidiyor çok şükür.Demek sen izne ayrıldın heBen de cüzlerimi fazladan okumaya çalışıyorum ki hastalanmadan bayağı ilerleyeyim yoksa hatmedemem ama inşallah hatmimi tamamlayacağım.
Ben de seni öpüyorum canım Allah' a emanet ol.

Eline sağlık canım, biz bu akşam davetliyiz ohhh bugün yemek yapma derdim yok
Nete takıldım ben de fırsat bu fırsat

Siz de gelin bacılar eksik bırakmayın topiğimizi

evet hatresim vişne şurubunu kendim yapıyorum vişneleri pazardan alıp yıkadım poşetleyip derin dondurucuya attım çıkarıp kaynatıyorum sonra şekerini ekliyorum soğuk soğuk çok güzel oluyo

evet canım ailem yanımda ya onlar benim sevinç kaynağım

Canım çok sevindim..Rabbim kucağına almayıda nasip etsin inşallah tatlım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…