Sabırla Bebeğini Bekleyenler

Sabah akşam gidip gelip iğde kokladın di mi Oh iyi etmişsin
Sen de iki tüp denemesi yapmıştın yanılmıyorsam? Gerçekten Allah vermek istedikten sonra gerisi bahane. Hayırlısyla Rabbim bizim bebişlerimizi de göndersin inşallah, senin gebeliğinle topicte isteyen herkese uğur gelsin de herkes hamile kalsın inşallah. Maonyacım hamilelerin duası makbul olurmuş bolca dua et bizlere de emi ?

Son düzenleme:
Toplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 1 ziyaretçi)
hatres,
maonyaaa+
Güya bir üyemiz daha var ama görünmüyor sanırım hayalet yeterimiz de gelmiş
Yeterim ne var ne çok?

Etmez olurmuyum dünya dua üstüne.kenzül arş duasını çok okuyun 2 tane kenzül arş var benim okuduğum kısa olan.iğdeyi yatak odama koydum odayı mis gibi kokuttu.bide spora gidiodum o ay yürüyüşe hergün 1.30 saat yürüodum merdivenle çıkıodum koşuodum dolaplarımı temizliodum sandalyeye çıkıp meğer hamileymişim kiloda vermiştim.herşeyde bahaneymiş diğer aylar yumurtlama haftamda dikkat ediodun olurda düşer die:) banyomun duvarlarını yıkadın porçözle az kala zehirleniodum esirgeyen rabbim esirgiyo

Çok tedavide çocuğa engelmiş vücudu ilaçlar zehirliomuş ben tedaviyi bırakmıştım.sadece gebe kalmadan 2 ay önce rahim filmi çektirdim.1 tüp bebek 1aşılama yaptırmıştım ben.ama yumurtam oluşmuo die çok iğne oldum göbeğimden yıllarca.kızlar bide ben ilişkiden sonra kendi kendimi silkeledimm:)))hani öyle bi topikte varya silkelen gebe kal die

Yaaa değil mi, gerçekten olacağı hiçbir şey engelleyemez.Zaten sağlam gebelikler kolay bozulmazmış maonyacım, erkenden olan düşükler sağlıksız oldukları için devam edemezmiş.Ha bir de çok mide bulantısı da yine sağlıklı bir gebelik işareti olarak görülüyorBence zor da olsa mide bulantılarını derd etme.Ama seni çok iyi anlıyorum.Ben 3,5 ay gece gündüzü mü hep uyuyarak geçirdim yani.Şimdi yine aynı şekilde bir gebelik olsa naparım diyorum bazen ama olmayınca artık gözüm onu da görmüyor hayırlısıyla olsun da sağlıkla versin inşallah Rabbim hepimize.

Silkelemeyle hamile kaldığını söyleyen çok ya,demek sen de tutturanlardansın heeeeeee
Hsg sonrası hamilelik ihtimali de çok yüksek olurmuş zaten, e sen hem hsg yaptırmışsın hem silkeleme, kaçamamış senin velet bir yere

kızlar bide ben ilişkiden sonra kendi kendimi silkeledimm:))

Kız kendi kendin nasıl silkeledin Hani herifler silkeliyorlardı ya
Maonyacım canım ben çıkıyorum namaz kılıcam, Allaha emanet ol inşallah her şey yolunda gider.

Son düzenleme:
Allah kabul etsin cnm.valla bacamı havaya kaldırdım yaptım.eşimden hayır yok napım

toplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 1 ziyaretçi)
hatres,
maonyaaa+
güya bir üyemiz daha var ama görünmüyor sanırım hayalet yeterimiz de gelmiş
Yeterim ne var ne çok?

canım ya şöle bir bakmıştım o ara yazdın sanırım hiç bir şey yok valla oruçluyum hava çok sıcak dıaşrda işler vardı yaptım geldimm yorgundum birde adet olcağaım snaırım ağrılarım var yani varmıyım yokmuyum bilmiyorum bu aralar

maonyacım gelmişsin keşke denk geleip sohbet edebilseydik özlemişim kız seni

bebeğinin ve senin iyi olmana sevindim

bulantıların kötü ama olsun bu bebeğinin sağlıklı olduğu anlamına geliyo kendine dikkat et canım

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrsarammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm nasılsın kız allah en kısa zamanda senide bulantılarla sınasın inşşşşş hep şikayet et bunatım var diyeee

Yeterim ben hep derim buradaki nem oranı biraz artınca şu Adana' dakiler ne yapıyor diye Allah yardım etsin gerçekten nemli bölgede yaşamak daha zor, ben kendi memleketimin kıymetini nemli yerlere geçince anladım meğer havamız yayla havasıymış. Eşimin ailesiyle yaylalarına çıkınca bana soruyorlar nasıl yaylamızı sevdin mi? Şöyle etrafıma bir baktım yayla yayla diye söylenip durduğunuz yer benim ömrümün çoğunun geçtiği yermiş ulennnnnnnnnnnnnn dedim şaşırdılar
Gerçi eşimin memleketi güzellikte doğa harikası ama çok nemli orası da.

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrsarammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm nasılsın kız allah en kısa zamanda senide bulantılarla sınasın inşşşşş hep şikayet et bunatım var diyeee

Kız Allah iyiliğini versin dua ederken kendini kat içine kimbilir dua kapılarının kabul edildiği bir vakte denk gelirsin de bakarsın arzulanan şeyler gerçek olur

o kendini katmasada ben onuda katıyom hatresim dualara

bu arada sen nasılsın ben iyiyim ama hava kötü burada şimdi bide sular kesildi ooof yaaaa çok sinir bozucu bi durum

o kendini katmasada ben onuda katıyom hatresim dualara

bu arada sen nasılsın ben iyiyim ama hava kötü burada şimdi bide sular kesildi ooof yaaaa çok sinir bozucu bi durum

Evet birbirimizi dualarda unutmayalım inşallah.
Hava burda da serindi ama iki gündür daha sıcak ama yine de rabbime çok şükür önceki senelere nazaran çok güzel normal bir yaz geçiriyoruz elhamdüllillah.
Su kesilmesi gerçekten de çok kötü.
Benim bir keresinde başka bir şehirden kalıcı bayağı kalabalık misafirim vardı tam onlar geldiği gün sular kesildi ve bizim sularımız hiç kesilmemişti. iki gün boyunca susuz kaldık misafirler gitti sular geldi ama ben çok gerildim o gün. Bi de misafirlerin çocukları maalesef çok yaramazlardı evde girmedikleri yer kalmadı, balkonumdan da aşağı işlerine gelenleri aşağı attılar ben böyle sinirden stresten fitil gibi olmuştum.

Kendimi katıyorum ama yazmıyorum çünki dostlarım bana dua etsinle ristiyorumm canım allah biliyor yaaa her gece sahurdan sonra dualr ediyorum sabahlara kadar hepimiz için allah büyük inşş karşılıksız bırakmaz rabbim duarımız

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…