İnş cnm düzelerim dudaklarım çatladı kurumaktan su bile içmiyorum dilim yara perişanım ama ben kim gebeyken midem bulanıyor dese ay keşke benimkide bulansa derdim.çok şükür kendiliğinden oldu.benimki olduysa olmaz die bişey yok yeterki rabbim ol desin.çok ağladım gece yarıları kalkar hüngür hüngür ağlardım benim doktorum sensin rabbim nolursun die.iğdenin çiçekleri bana uğurlu geldi heralde:)
Etmez olurmuyum dünya dua üstüne.kenzül arş duasını çok okuyun 2 tane kenzül arş var benim okuduğum kısa olan.iğdeyi yatak odama koydum odayı mis gibi kokuttu.bide spora gidiodum o ay yürüyüşe hergün 1.30 saat yürüodum merdivenle çıkıodum koşuodum dolaplarımı temizliodum sandalyeye çıkıp meğer hamileymişim kiloda vermiştim.herşeyde bahaneymiş diğer aylar yumurtlama haftamda dikkat ediodun olurda düşer die:) banyomun duvarlarını yıkadın porçözle az kala zehirleniodum esirgeyen rabbim esirgiyo
Çok tedavide çocuğa engelmiş vücudu ilaçlar zehirliomuş ben tedaviyi bırakmıştım.sadece gebe kalmadan 2 ay önce rahim filmi çektirdim.1 tüp bebek 1aşılama yaptırmıştım ben.ama yumurtam oluşmuo die çok iğne oldum göbeğimden yıllarca.kızlar bide ben ilişkiden sonra kendi kendimi silkeledimm:)))hani öyle bi topikte varya silkelen gebe kal die
toplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 1 ziyaretçi)
hatres,
maonyaaa+
güya bir üyemiz daha var ama görünmüyor sanırım hayalet yeterimiz de gelmiş
Yeterim ne var ne çok?
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrsarammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm nasılsın kız allah en kısa zamanda senide bulantılarla sınasın inşşşşş hep şikayet et bunatım var diyeee
canım ya şöle bir bakmıştım o ara yazdın sanırım hiç bir şey yok valla oruçluyum hava çok sıcak dıaşrda işler vardı yaptım geldimm yorgundum birde adet olcağaım snaırım ağrılarım var yani varmıyım yokmuyum bilmiyorum bu aralar
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrsarammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm nasılsın kız allah en kısa zamanda senide bulantılarla sınasın inşşşşş hep şikayet et bunatım var diyeee
Yeterim ben hep derim buradaki nem oranı biraz artınca şu Adana' dakiler ne yapıyor diye Allah yardım etsin gerçekten nemli bölgede yaşamak daha zor, ben kendi memleketimin kıymetini nemli yerlere geçince anladım meğer havamız yayla havasıymış. Eşimin ailesiyle yaylalarına çıkınca bana soruyorlar nasıl yaylamızı sevdin mi? Şöyle etrafıma bir baktım yayla yayla diye söylenip durduğunuz yer benim ömrümün çoğunun geçtiği yermiş ulennnnnnnnnnnnnndedim şaşırdılar
Gerçi eşimin memleketi güzellikte doğa harikası ama çok nemli orası da.
Kız Allah iyiliğini versin dua ederken kendini kat içine kimbilir dua kapılarının kabul edildiği bir vakte denk gelirsin de bakarsın arzulanan şeyler gerçek olur
o kendini katmasada ben onuda katıyom hatresim dualara
bu arada sen nasılsın ben iyiyim ama hava kötü burada şimdi bide sular kesildi ooof yaaaa çok sinir bozucu bi durum
amin senide aynı şekilde yeterim
yeterim ben hep derim buradaki nem oranı biraz artınca şu adana' dakiler ne yapıyor diye allah yardım etsin gerçekten nemli bölgede yaşamak daha zor, ben kendi memleketimin kıymetini nemli yerlere geçince anladım meğer havamız yayla havasıymış. Eşimin ailesiyle yaylalarına çıkınca bana soruyorlar nasıl yaylamızı sevdin mi? şöyle etrafıma bir baktım yayla yayla diye söylenip durduğunuz yer benim ömrümün çoğunun geçtiği yermiş ulennnnnnnnnnnnnnDedim şaşırdılar
Gerçi eşimin memleketi güzellikte doğa harikası ama çok nemli orası da.
Kız allah iyiliğini versin dua ederken kendini kat içine kimbilir dua kapılarının kabul edildiği bir vakte denk gelirsin de bakarsın arzulanan şeyler gerçek olur
o kendini katmasada ben onuda katıyom hatresim dualara
bu arada sen nasılsın ben iyiyim ama hava kötü burada şimdi bide sular kesildi ooof yaaaa çok sinir bozucu bi durum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?