- 19 Mart 2012
- 3.869
- 14
- 108
Hayırlısı olsun nasılsa akrabaların burda ya gelirsin mutlaka.
Sahursuz oruç zor günler uzun olduğu için biraz zorladı beni o yüzden bu akşam koca bir demlik çay demledim üstelik bugünde 1 saat erken kalktım,güzelce yedik yemeğimizianammmmmmm açlık zor Allah hiç kimseyi açlıkla terbiye etmesin, rabbim olmayanlara da versin inşallah.
Hatres canım çok özledim sizi yaaaa.çok şükür kesenin şekli düzelmiş ama çok kusmaktan sancım devam edio.kanamamı iğneyle durdurdular.troidim 0.23 e düşmüş yani zehirli guatıra dönmüş şimdide bunla uğraşıyorum.her hafta kan vermeye gidiyorum doktora.sen napıosun nasılsın
Allahım şu mubarek günler yüzü suyu hürmetine sizede versin.banada kucama almayı nasip etsin.3 aylık olduk çok şükür
Çok tedavide çocuğa engelmiş vücudu ilaçlar zehirliomuş ben tedaviyi bırakmıştım.sadece gebe kalmadan 2 ay önce rahim filmi çektirdim.1 tüp bebek 1aşılama yaptırmıştım ben.ama yumurtam oluşmuo die çok iğne oldum göbeğimden yıllarca.kızlar bide ben ilişkiden sonra kendi kendimi silkeledimm:)))hani öyle bi topikte varya silkelen gebe kal die
Hayırlı akşamlar kızlar ben bugün oruçtan izne ayrıldım maalesef
Biraz belim ağrıyor ve ben adet olduğum zaman tansiyonum düşer, kendimi halsiz hissettiğim için bugün çok sade bir menüm var:
Yayla çorbası
Hamsi balığı köftesi
Salata
Önceden kalan birazcık Revani
Meyvemiz de kavun...
Dün akşam Merinos Parkı' na gitmiştik yine gidelim diyoruz, biraz kendimize gelelim de gidelim, eşim de işten gelmiş öyle sızmış kanepeye garibim
Ya kızlar aklıma geldi de hiç bambu çiçeği olan var mı?
Allah' a emanet olun canlar
Sara ya peşinde dolanmaktan yoruldum bacım yawwwwwwwwwama sonunda yakaladım
Diğer topiği okudum da biraz hem niye canın sıkkın:26::26::26::26::26::26:
geçmiş olsun canım
menün güzelmiş balık köftesi nasıl oluyo haresim
bugün senin bambu konusuna yazdığını okudum ama benim hiç bilgim yok bu konuda google amcadan araştır istersen sende ben gibi çiçekleri çok seviyosun dimi
benim Atatürk çiçeğim çok güzel yeşerdi ama yaprakları kızarmadı henüz ama nasış kızarsınlar güneş yokki burada
menekşelerim açmıyo hatresim benim stresim onlaramı yansıyo ne :44::44::44::44:
geldim tızım ne çekiyon saçımı başımı ağrıdı yavvv
akşam yazarım sana sebebini
slm kızlar nasılsınız?
günaydın kızlar nasılsınız köye geldim sabahtan meyveye gittim
slm canım ben iyiyim sen nasılsın
günaydın canım iyiyim ben sen nasılın annen nasıl sonuçlarını aldınızmı
köydesin demek ne güzel meyve bahçenizmi var onları toplamak ne güzeldir dimi
slm canım ben iyiyim sen nasılsın
günaydın canım iyiyim ben sen nasılın annen nasıl sonuçlarını aldınızmı
köydesin demek ne güzel meyve bahçenizmi var onları toplamak ne güzeldir dimi
evet köydeyim canımmm burası güzel valla anneme mr çektiremedik makina bozukmuş prşb gün çekilecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?