Sabırla Bebeğini Bekleyenler

Saram bu adamı ilk kez duyuyorum netten baktım da sitesine tanımıyorum, dürüst biri mi değil mi bilemeyiz ama ben net üzerinden yapılan alışverişlere pek itimat etmiyorum. Hani şöyle hesaplı olsa ürünleri bir dene belki faydalı olur diyecem ama baksana 50 den başlıyor ilaçları. Böyle olunca da ben amaçlarının sağlıktan çok para kazanmak olduğu fikrindeyim.

Net üzerinden ilaç almaktansa güvenilir bitki uzmanlarının bitkisel kürlerinden yap istersen, belki de denemişsindir ama ben yine de sana İbrahim Saracoğlunun kürünü yazıyorum Saram:

Kurdeşen-ürtiker için süpürge tohumu kürü

Bir yemek kaşığı süpürge tohumunu (Aktarlardan temin edebilirsiniz) havanda iyice ezdikten sonra günde iki defa (sabah-akşam) aç karnına birkaç yudum su ile için. Bu kür kurdeşene karşı % 60- % 70 oranında etkilidir.

Bir de Saram senin ürtekirin neden kaynaklanıyor acaba?

Bir de eğer aktara gidecek olursan tabder üyesi olup olmadıklarını sor, çünkü onların ürünleri taze ve güvenilir olarak geçiyor, kimi aktarlar yıllanmış bitkileri, sahte ürünleri satıyor o yüzden aktarı da iyi seçmek lazım.

Son düzenleme:

Merhabalar, şaşırdığınız doktorun idrar tahlili yapmayışı mı yoksa varsa eğer idrar enfeksiyonunuz hamilelikte tadavi edilmesi mi, pek anlayamadım:44:

Sanırım doktor hamilelik döneminde bu enfeksiyonla sık sık karşılacağınızı söylemek istemiş,çünkü gebelikte sık olan bir durum bu.Gebeyken de idrar enfeksiyorum tedavisi yapılabilir en hafif ilaçlarla.Ama siz ilaç kullanmak istemiyorsanız bolca su içerek kendinizi koruyabilirsiniz bu enfeksiyondan.

Hamileyken de tedavi edilebilir dogrudur ama oncesinde var mi diye bakip tedavi etmesi gerekmezmiydi.ha tekrarlarsa hamilelikte yine tedavi edilir.ama varsa eger var olan bi enfeksiyonla hamilelige baslamak ne derece doğru. Bi arkadasima doktor idrar yolu enfeksiyonun var bu sekilde hamile jalamazsin demisti.bu gercekren bu derece önemli bir olay mi yoksa ben mi abartiyorum

banada pek inandırıcı gelmedi çünkü kullanıcı yorumlarına baktığımda bi kişi memnunsa on kişi şikayetçi

süpürge tohumunu denedim canım hiç fayda etmedi izmirden almıştım süpürge tohumunu ama acaba bayatmıydı diye düşünüyorum şimdi bide bitkilerin bile kimyasıyla oynuyolarya acaba doğalmıydı diyorum ne bileyim kafam çok karışık

benim ürtikerin neye bağlı olduğu belli değil canım kronik ürtikerin büyük çoğunluğunda sebep belli olmuyomuş zaten ancak bu İbrahim gökçek isimli kişinin söylediği bir şey var sürekli bağırsak düzensizliğinin giderilmesini ve bağırsaktaki mantarların iyileşmesi gerektiğini söylüyor ben kendimden dikkat ettiğim bi şeyde bu işte bağırsaklarım düzenli çalışıyosa ürtikerde hafifliyor kabızlık yaşarsam yada ishal alerjide fazla olabiliyo:44::44::44::44::44::44::44:

idrar yolu enfeksiyonu hepimizin zaman zaman geçirdiği ve çok rahatsız etmediği sürece önemsemediğimiz bir durum asında ciddiye alınması gereken bir rahatsızlık ancak doktorlar bile bu durumda çoğu kez ilaç vermiyor bol bol su içerek iltihabın geçmesinin daha doğru olduğunu söylüyor sizde bol bol su için

ama en azından doktorun bir idrar tahlili yaptırıp enfeksiyonun varlığından emin olduktan sonra tedavi yolunu seçeliydi başka bir doktora daha görünün bence

Ha siz hamile değil hamile kalmaya çalışan birisiniz bizim gibi. E tabiki gebelik öncesi bütün sıkıntılardan kurtulup öyle gebe kalmak daha doğru. Benim çok şiddetli enfeksiyon geçirdiğim bir dönemde doktorum kesinlikle korunmamızı önermişti. Enfeksiyonu hafif atlatıyorsanız, bol su içerek atabilirsiniz ama ilerlemişse tabi ki antibiyotik gerekebilir. Ben bu konudan kendimi bildim bileli muzdaribim, doktora gidip gelmekten ilaç kullanmaktan gına geldim, şimdi biraz beni rahatsız etmeye başlar başlamaz hemen elma sirkesi içiyorum asitli olduğu için bakterileri söküp atıyor, siz de deneyin bunu. Ayrıca doktor aklınıza yatmıyorsa değiştirmek daha iyi olur sizin için. Çünkü kendi sağlığımızı biz düşünmeliyiz bazı doktorlara göre maalesef deneme tahtası gibiyiz.

Aslında kısmen de olsa ürtikerinin nedenini bulmuşsun bence,Saram bir de çok stres var üzerinde onların da etkisi olmalı büyük ihtimalle. Mutlu olduğun zamanlarda da oluyor mu? Bağırsaklarında mantar varsa eğer bir dahiliye uzmanına tahlil yaptır hiç olmazsa emin olursun.

hayırlı geceler kızlar
kaç gündür misafirliğe git iftarcı çağır giremedim topiğe
son 2 iftarcım kaldı eşimin amcası ve arkadaşlarımız... amcası pazartesi günü gelecekler
arkadaslarıda bi dahaki hafta sonuna dogru alayım diyrm
onun dışında gezip tozucam artık çağırdıgım iftarcılarda
bugün doğum günümdü eşimden bi beklentim yoktu evlilik yıldönümünden dolayı
ama sağolsun Allah razı olsun şaşırttı beni
bütün gün arayıp sormadı kutlamadı doğum günümü... akşamda bi arkadasla sözleşmiştik daha önceden iftar için
bizim burda meşhur menemen yeri var çakallı diye oraya iftara gittik arkadaşlarla yemekten sonra süpriz pasta ve hediyem geldi çok mutlu oldum unutmamış diye valla bu defada unutsaydı kötü bi tartışma bizi bekliyodu artık neyse ki unutmadı
yarında iftara davetliyim ablama gidiyorummmm
benden hbrler bölee canlar sizi çokkkkkkkkkkk öpüyorum hayırlı sahurlar inşşallahhhhhhhhh

doğum günün kutlu olsun canım yeni yaşın sana istediğin tüm güzellikleri versin bebişin gelsin eşinle çocuklarınla sevdiklerinle mutlu mesut yaşa canım menim

doğum günün kutlu olsun canım yeni yaşın sana istediğin tüm güzellikleri versin bebişin gelsin eşinle çocuklarınla sevdiklerinle mutlu mesut yaşa canım menim

çok saolll ablacım teşekkür ederimmm tümmm güzelll dileklerin içinnnnn
aminnn hayırlısıyla inşşallahhhhhhhhh sırayla hepimizin yüzü gülsünnn

günaydın yetercimmm

leylaaaaaaaaaa hatres nerdesiniz kızlar:44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44:

ben en iyisi bugünkü menümü yazayım

domates çorbası

karnıyarık

pirinç pilavı

cacık

patates salatası

baklava

milföy hamuruyla börek

hepinize hayırlı cumalar kızlar Rabbim gönlünüzdekileri bugünün yüzü suyu hürmetine kabul eylesin inşşallahhhhhhh
ben bu akşam ablama iftarcı gidiyorum kızlar hepinize hayırlı iftarlar olsun şimdiden hepinizi kocamn

Doğum günün kutlu olsun canım benim
leylaaaaaaaaaa hatres nerdesiniz kızlar:44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44:

Buydayımmmmmmmmmmmmmmmmm
ben en iyisi bugünkü menümü yazayım

domates çorbası

karnıyarık

pirinç pilavı

cacık

patates salatası

baklava

milföy hamuruyla börek

Menün çok güzelmiş eline sağlık ,bana da gönder onlardan

Talihacım silik de olsa ikinci çizgi görünüyor, kan testiyle kesinleşir durumun

Yetercim kırmızılar gelmiş ama son gördüğün kırmızılar olur, bir dahaki kırmızılarını 1 sene sonra göresin inşallah emi , bende de kırmızılar merak etmeyeyeyim diye hemen geldiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…