hatresim nette araştırıken ürtikerle ilgili İbrahim gökçek diye bir kişinin ilaçlarını gördüm adam tek çaresi benim ilaçlarım diyor sen hiç duydunmu yada bilgin varmı bu konuda bazı yorumları okudum memnun olanda var olmayanda kafam karıştı kimi para tuzağı diyo kimi iyileşmiş adama dua ediyo ben biraz daha araştırayım sen bitkisel ürünler konusunda çok duyarlı olduğun için belik bu kişi ve ilaçları hakkında da fikrin vardır diye düşündüm:44::44::44::44::44::44::44::44::44:
Herkes Merhaba. Allah hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin. Bişey sorcam.dun doktora gittim oncesinde bi muayene olup tetkikleri yaptirayim diye. Orucluydum alttan da muayene olmak istemiyodum zaten.ultrasonla bakti.kan tahlili yapti.bunlar da hersey normaldi de idrar tahlili yapmadi. Ki muhtemelen idrar yolu enfeksiyonum var hissediyorum. Niye yapmadınız dedigimde de o hamilelikten sonra.idrar yolu enfekdiyonu bugun yoksa bile yarin olur dedi.hilelikte tedavi edilecek dedi :s cok garip degil mi
Merhabalar, şaşırdığınız doktorun idrar tahlili yapmayışı mı yoksa varsa eğer idrar enfeksiyonunuz hamilelikte tadavi edilmesi mi, pek anlayamadım:44:
Sanırım doktor hamilelik döneminde bu enfeksiyonla sık sık karşılacağınızı söylemek istemiş,çünkü gebelikte sık olan bir durum bu.Gebeyken de idrar enfeksiyorum tedavisi yapılabilir en hafif ilaçlarla.Ama siz ilaç kullanmak istemiyorsanız bolca su içerek kendinizi koruyabilirsiniz bu enfeksiyondan.
Saram bu adamı ilk kez duyuyorum netten baktım da sitesine tanımıyorum, dürüst biri mi değil mi bilemeyiz ama ben net üzerinden yapılan alışverişlere pek itimat etmiyorum. Hani şöyle hesaplı olsa ürünleri bir dene belki faydalı olur diyecem ama baksana 50 den başlıyor ilaçları. Böyle olunca da ben amaçlarının sağlıktan çok para kazanmak olduğu fikrindeyim.
Net üzerinden ilaç almaktansa güvenilir bitki uzmanlarının bitkisel kürlerinden yap istersen, belki de denemişsindir ama ben yine de sana İbrahim Saracoğlunun kürünü yazıyorum Saram:
Kurdeşen-ürtiker için süpürge tohumu kürü
Bir yemek kaşığı süpürge tohumunu (Aktarlardan temin edebilirsiniz) havanda iyice ezdikten sonra günde iki defa (sabah-akşam) aç karnına birkaç yudum su ile için. Bu kür kurdeşene karşı % 60- % 70 oranında etkilidir.
Bir de Saram senin ürtekirin neden kaynaklanıyor acaba?
Bir de eğer aktara gidecek olursan tabder üyesi olup olmadıklarını sor, çünkü onların ürünleri taze ve güvenilir olarak geçiyor, kimi aktarlar yıllanmış bitkileri, sahte ürünleri satıyor o yüzden aktarı da iyi seçmek lazım.
Hamileyken de tedavi edilebilir dogrudur ama oncesinde var mi diye bakip tedavi etmesi gerekmezmiydi.ha tekrarlarsa hamilelikte yine tedavi edilir.ama varsa eger var olan bi enfeksiyonla hamilelige baslamak ne derece doğru. Bi arkadasima doktor idrar yolu enfeksiyonun var bu sekilde hamile jalamazsin demisti.bu gercekren bu derece önemli bir olay mi yoksa ben mi abartiyorum
Hamileyken de tedavi edilebilir dogrudur ama oncesinde var mi diye bakip tedavi etmesi gerekmezmiydi.ha tekrarlarsa hamilelikte yine tedavi edilir.ama varsa eger var olan bi enfeksiyonla hamilelige baslamak ne derece doğru. Bi arkadasima doktor idrar yolu enfeksiyonun var bu sekilde hamile jalamazsin demisti.bu gercekren bu derece önemli bir olay mi yoksa ben mi abartiyorum
banada pek inandırıcı gelmedi çünkü kullanıcı yorumlarına baktığımda bi kişi memnunsa on kişi şikayetçi
süpürge tohumunu denedim canım hiç fayda etmedi izmirden almıştım süpürge tohumunu ama acaba bayatmıydı diye düşünüyorum şimdi bide bitkilerin bile kimyasıyla oynuyolarya acaba doğalmıydı diyorum ne bileyim kafam çok karışık
benim ürtikerin neye bağlı olduğu belli değil canım kronik ürtikerin büyük çoğunluğunda sebep belli olmuyomuş zaten ancak bu İbrahim gökçek isimli kişinin söylediği bir şey var sürekli bağırsak düzensizliğinin giderilmesini ve bağırsaktaki mantarların iyileşmesi gerektiğini söylüyor ben kendimden dikkat ettiğim bi şeyde bu işte bağırsaklarım düzenli çalışıyosa ürtikerde hafifliyor kabızlık yaşarsam yada ishal alerjide fazla olabiliyo:44::44::44::44::44::44::44:
hayırlı geceler kızlar
kaç gündür misafirliğe git iftarcı çağır giremedim topiğe
son 2 iftarcım kaldı eşimin amcası ve arkadaşlarımız... amcası pazartesi günü gelecekler
arkadaslarıda bi dahaki hafta sonuna dogru alayım diyrm
onun dışında gezip tozucam artık çağırdıgım iftarcılarda
bugün doğum günümdü eşimden bi beklentim yoktu evlilik yıldönümünden dolayı
ama sağolsun Allah razı olsun şaşırttı beni
bütün gün arayıp sormadı kutlamadı doğum günümü... akşamda bi arkadasla sözleşmiştik daha önceden iftar için
bizim burda meşhur menemen yeri var çakallı diye oraya iftara gittik arkadaşlarla yemekten sonra süpriz pasta ve hediyem geldi çok mutlu oldum unutmamış diye valla bu defada unutsaydı kötü bi tartışma bizi bekliyodu artık neyse ki unutmadı
yarında iftara davetliyim ablama gidiyorummmm
benden hbrler bölee canlar sizi çokkkkkkkkkkk öpüyorum hayırlı sahurlar inşşallahhhhhhhhh
doğum günün kutlu olsun canım yeni yaşın sana istediğin tüm güzellikleri versin bebişin gelsin eşinle çocuklarınla sevdiklerinle mutlu mesut yaşa canım menim
günaydınlarr
ben en iyisi bugünkü menümü yazayım
domates çorbası
karnıyarık
pirinç pilavı
cacık
patates salatası
baklava
milföy hamuruyla börek
Eki Görüntüle 764672 Eki Görüntüle 764673 Eki Görüntüle 764674 Eki Görüntüle 764675 Eki Görüntüle 764676
kızlarr bugün aşılamanın 14.günü sabah test yaptımm böyle çıktı varmı birşey sizcee
ooooo maşşallahh maşalllaahhhhhh döktürmüş yine bizim hatun eline koluna sağlık şimdiden canım ablammm
hayırlı geceler kızlar
kaç gündür misafirliğe git iftarcı çağır giremedim topiğe
son 2 iftarcım kaldı eşimin amcası ve arkadaşlarımız... amcası pazartesi günü gelecekler
arkadaslarıda bi dahaki hafta sonuna dogru alayım diyrm
onun dışında gezip tozucam artık çağırdıgım iftarcılarda
bugün doğum günümdü eşimden bi beklentim yoktu evlilik yıldönümünden dolayı
ama sağolsun Allah razı olsun şaşırttı beni
bütün gün arayıp sormadı kutlamadı doğum günümü... akşamda bi arkadasla sözleşmiştik daha önceden iftar için
bizim burda meşhur menemen yeri var çakallı diye oraya iftara gittik arkadaşlarla yemekten sonra süpriz pasta ve hediyem geldi çok mutlu oldum unutmamış diye valla bu defada unutsaydı kötü bi tartışma bizi bekliyodu artık neyse ki unutmadı
yarında iftara davetliyim ablama gidiyorummmm
benden hbrler bölee canlar sizi çokkkkkkkkkkk öpüyorum hayırlı sahurlar inşşallahhhhhhhhh
leylaaaaaaaaaa hatres nerdesiniz kızlar:44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44:
ben en iyisi bugünkü menümü yazayım
domates çorbası
karnıyarık
pirinç pilavı
cacık
patates salatası
baklava
milföy hamuruyla börek
Eki Görüntüle 764672 Eki Görüntüle 764673 Eki Görüntüle 764674 Eki Görüntüle 764675 Eki Görüntüle 764676
kızlarr bugün aşılamanın 14.günü sabah test yaptımm böyle çıktı varmı birşey sizcee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?