Sabırla Bebeğini Bekleyenler

canım hastanede bi bayan görmüştüm 40 yaşında tüp yaptırmış ve ikizlerine hamileydiyeterki Rabbim nasip etsin yaşa bakmıyo

canım hastanede bi bayan görmüştüm 40 yaşında tüp yaptırmış ve ikizlerine hamileydiyeterki Rabbim nasip etsin yaşa bakmıyo

bende katılıyorum sana zelal yeter ki rabbim nasip etsin allahımdan hiç bizaman umudumu kesmedim inşallah rabbimde umutlarımı boşa çıkarmaz

ah canım yaa belkide olumsuz düşünceleri psikolaojik olarak siyah yazıyosun olumlu düşün bebeem bi zamanı var diyom ben de

kızlar ben biraz ne gatif bir kadınım ama bu yazdıklarımın çoğu şaka tabiki
ama her şey kısmet ben 5 kez tüp bebek denedim eğerki eşimin rahatsızlığı olmasaydı (bu gün adet oldum yaa )işte tedaviye başlayacaktık merkezle görüşmüştük konuşmuştuk
ama kısmet değilmiş:26: hayırlısı böyleymiş sağlık olsun
üzülmüyorum çünki eşim yanımda sağlığı yerine geliyor çok şükür
inşşşş bebişte olur (çok istiyorum olmasını ) ama olmassada yapabilceklerim bu kadar elimden daha fazlası gelmez

rabbim ol deikten sonra
hakımızda hayırlısı

allahım eşine de sanada can saglıgı versin canım allah kalbinize göre verirsin

amin canım inş. eşin gittikten sonramı başlıcan tüpe:26:

eşim gitmeden adetim başlarsa hemen başlıyacaz ama başlamazsa eşim sperm verdi dondurtturduk adetim başladıgında hemen başlıyacam eşim olsada olmasadea inşallah rabbimde nasip eder hemen başlıyacam

canım bu konuda şaka yapabilmek de güzel eşinin iyi olduğuna sevindim canım inşallah bebişiniz de gelir daha fazla bekletmez de daha iyi olursunuz ama bu yazdıkların örnek olsun insanın her zaman bitakım dertleri oluyo ama hiçbirşeyi dünyanın merkezi gibi görmemek lazım dimi eleni elimizden geleni yapalım inşallah sonrasını Rabbimize bırakalım

canım sen aslında negatif değilsin sadece yorgunsun hastane seni çok yordu inş. biran önce eşin iyileşir ve eve geçersinizbunada şükür ya eşinin rahatsızlığını bilmeseydiniz tüp yapsaydınız negatif alıp bide üstüne eşinin rahatsızlığını öğrenseydin o çok zor olurdu canım şimdi eşin çok şükür sağlığına kavuşcak Allahın izniyle sonrada tüpte şansınız dahada artcak ve inş. Rabbim sana pozitif görmeyi nasip etsin bebişini kucağına almayı nasip etsin canım

eşim gitmeden adetim başlarsa hemen başlıyacaz ama başlamazsa eşim sperm verdi dondurtturduk adetim başladıgında hemen başlıyacam eşim olsada olmasadea inşallah rabbimde nasip eder hemen başlıyacam
canım rabbim yüzünü güldürsün inşşş
ya bendede var o çay krizi akşam oldumu 3-4- bardak içiyorum sonrada sabaha kadar wc başını bekliyorum çay bardagıda degil ha kupayla

yaaaa ben semaver gibiyim valla her vakit çay içerim :18::18::18:alında bu kadarı iyi değil ama

kızlar işin kötü yanı ne biliyormusunuz eşim giderse eger ben burda yalnız kalacam yalnız kalacagıma üzülmüyorum bi yerde alıştım alışmasam da alıştım ama tedaviye başladıgımda yanımda hiç kimse olmayacak ank bi kız kardeşim var ama onun küçük bi bebegi var bide okula giden bi çocugu var yani anlayacagınız ben tedavimi tek başıma yaptıracagım ama olsun yinede bütün zorluklara ragmen mücadelemden vazgeçmeyecem allahımda inş gönlüme göre veriri yavrumu bana nasip eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…