kız ben 35bile sağlıklı yumoş yapamıyorum 50.60 oooooooooooooo benden bir şey olmaz valla
canım tabiki allahım istedikten sonra önünde hiç bir şey duramaz ol dedikten sonra
ama artık ben bunalrı düşünmekten yoruldum onun içinde artık alay ediyorum kendimle
alıştım canım insan bi zaman sonra alışıyoececim eşin ne zaman gitcek
canım hastanede bi bayan görmüştüm 40 yaşında tüp yaptırmış ve ikizlerine hamileydiyeterki Rabbim nasip etsin yaşa bakmıyo
yetercim o nasıl konuşma öyletatlım anneliğin yaşımı olur biz çokmu genciz bende 34 yaşındayım ama senin gibi yapmıyom inş. olur canım Rabbim cümlemize nasip eder inş. o yüce duyguyu yaşamayı savaşıcaz ama yılmıcaz umutsuz olmucaz
ah canım yaa belkide olumsuz düşünceleri psikolaojik olarak siyah yazıyosunolumlu düşün bebeem bi zamanı var diyom ben de
tam gününü bilmiyorum ama canım en geç bu ay sonuna gidecek miş sanırım evet insan alışıyo yalnızlıga
canım hastanede bi bayan görmüştüm 40 yaşında tüp yaptırmış ve ikizlerine hamileydiyeterki Rabbim nasip etsin yaşa bakmıyo
canım sağ salamet gitsin sag salamet gelsin inş. Allah yolunu açık etsin
rabbim ol deikten sonracanım hastanede bi bayan görmüştüm 40 yaşında tüp yaptırmış ve ikizlerine hamileydiyeterki Rabbim nasip etsin yaşa bakmıyo
kızlar ben biraz ne gatif bir kadınımama bu yazdıklarımın çoğu şaka tabiki
ama her şey kısmet ben 5 kez tüp bebek denedimeğerki eşimin rahatsızlığı olmasaydı (bu gün adet oldum yaa )işte tedaviye başlayacaktık merkezle görüşmüştük konuşmuştuk
ama kısmet değilmiş:26: hayırlısı böyleymiş sağlık olsun
üzülmüyorum çünki eşim yanımdasağlığı yerine geliyor çok şükür
inşşşş bebişte olur(çok istiyorum olmasını ) ama olmassada yapabilceklerim bu kadar elimden daha fazlası gelmez
bende katılıyorum sana zelal yeter ki rabbim nasip etsin allahımdan hiç bizaman umudumu kesmedim inşallah rabbimde umutlarımı boşa çıkarmaz
kızlar yahşi cazibe başladı bi yandanda onu izliyom çay içiyom
allahım eşine de sanada can saglıgı versin canım allah kalbinize göre verirsin
amin canım inş. eşin gittikten sonramı başlıcan tüpe:26:
afiyet olsun canım
ben bu gün yine çay krizine girmesem iyidir n ekadar çok içitim yaaa
ama her şey kısmet ben 5 kez tüp bebek denedimeğerki eşimin rahatsızlığı olmasaydı (bu gün adet oldum yaa )işte tedaviye başlayacaktık merkezle görüşmüştük konuşmuştuk
inşşşş bebişte olur(çok istiyorum olmasını ) ama olmassada yapabilceklerim bu kadar elimden daha fazlası gelmez
canım rabbim yüzünü güldürsün inşşşeşim gitmeden adetim başlarsa hemen başlıyacaz ama başlamazsa eşim sperm verdi dondurtturduk adetim başladıgında hemen başlıyacam eşim olsada olmasadea inşallah rabbimde nasip eder hemen başlıyacam
ya bendede var o çay krizi akşam oldumu 3-4- bardak içiyorum sonrada sabaha kadar wc başını bekliyorum çay bardagıda degil ha kupayla
eşim gitmeden adetim başlarsa hemen başlıyacaz ama başlamazsa eşim sperm verdi dondurtturduk adetim başladıgında hemen başlıyacam eşim olsada olmasadea inşallah rabbimde nasip eder hemen başlıyacam
afiyet olsun canım
ben bu gün yine çay krizine girmesem iyidir n ekadar çok içitim yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?