Sabırla Bebeğini Bekleyenler

ben yazarken sen yoktun sesimi duydunda geldin gel seni bi öpem
hadi öp içinden geldi madem ama birazdan bende seni
10 saatevet canım ya baya ağırmış inş. kocişine şifa olur bebiş gelir şimdi eşinin hormonları düzelcek deme inş.

evet canım çok zor saatlerdi ama çok şükür geçti rabbim bir daha yaşatmasın
kuzum aslında bu ameliyatla ilği kaygılarım okadar çoktu ki bu soruları hiç sormadım:26::26::26: (yani hormaonlar normale dönecekmi bebiş kendiliğnden gelirmi)ama dr her şey güzel olcak eşindeki hormonlar normale döncek infertilitede büyük ihtimalle otratdan kalkacak dedi inşşş yaşayıp göreceğiz

ay canım çok sevindim inş. en kısa zamanda hamiş haberini alalım canım arkidişim sen bunu hakediyosun yeterim ben anlamadım birazdan sen beni ne yapcan:18::18::18::18:

ay canım çok sevindim inş. en kısa zamanda hamiş haberini alalım canım arkidişim sen bunu hakediyosun yeterim ben anlamadım birazdan sen beni ne yapcan:18::18::18::18:

sağol kuzum hepimiz hak ediyoruz inşşş rabbim o günleride gösterir
ben seniiiiiiiiiiiii ne yapacağım haaaaaaa
dedimki bende seni öpeceğim tabiki

hb canım geçmişe bakıyordum sen nasılsın şeker? dün bi sorun vardı gaiba ben de misafir olarak takıldım ama merak etmeyin duaya katıldım

iyiyim canım bende kk nde bi sorunmu var acaba bugünde kardelen giremiyo :26:akıllı arkidişim benim ne yapmış ne etmiş duaya katılmış Allah kabul etsin canım

iyiyim canım bende kk nde bi sorunmu var acaba bugünde kardelen giremiyo :26:akıllı arkidişim benim ne yapmış ne etmiş duaya katılmış Allah kabul etsin canım

kardeleni az önce gördüm birden yok oldu tatlım o da benim gibi amiiiiiinnnn herzaman ediyorum topigimize ama tabiki toplu olan daha makbul olur

ayol ben zaten senin haremindeyim ben okşan hu ne çabuk unuttun önceleri öle demiyodun

kız ne unutması seni unutmam mümkünmü KONUYU OARAYA GETİMEK İÇİN DEDİM:18::18::18::18::18:

Son düzenleme:
kardeleni az önce gördüm birden yok oldu tatlım o da benim gibi amiiiiiinnnn herzaman ediyorum topigimize ama tabiki toplu olan daha makbul olur

evet canım haklısın cuma dualarımız daha iyi daha faydalı Rabbim kabul eder inş.sen neler yaptın bütün gün

hg canım dün burdaydım tatlım ama bi sorun vardı galiba genel olarak misfir olarak kaldım fazla yazamadım yani:44: sen nasılsın şekerlik

iyiyim canım bende dün bende fazla giremedim netimde sorun vardı devam lı düşüyordum bi arada eşim vardı pc başında bana fırsat gelmedi hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…