caanım sağol çok şükür
bu gün 12. gün evet biraz ağır bir ameliyattı 10 saat sürdü
hadi öp içinden geldi madem ama birazdan bende seniben yazarken sen yoktun sesimi duydunda geldin gel seni bi öpem
10 saatevet canım ya baya ağırmış inş. kocişine şifa olur bebiş gelir şimdi eşinin hormonları düzelcek deme inş.
hadi öp içinden geldi madem ama birazdan bende seni
evet canım çok zor saatlerdi ama çok şükür geçti rabbim bir daha yaşatmasın
kuzum aslında bu ameliyatla ilği kaygılarım okadar çoktu ki bu soruları hiç sormadım:26::26::26: (yani hormaonlar normale dönecekmi bebiş kendiliğnden gelirmi)ama dr her şey güzel olcakeşindeki hormonlar normale döncek infertilitede büyük ihtimalle otratdan kalkacak dedi inşşş yaşayıp göreceğiz
ay canım çok sevindim inş. en kısa zamanda hamiş haberini alalımcanım arkidişim sen bunu hakediyosun yeterim ben anlamadım birazdan sen beni ne yapcan:18::18::18::18:
selin hg canımnasılsın şeker
sağol kuzum hepimiz hak ediyoruz inşşş rabbim o günleride gösterir
ben seniiiiiiiiiiiii ne yapacağım haaaaaaa
dedimki bende seni öpeceğim tabiki
hb canım geçmişe bakıyordumsen nasılsın şeker? dün bi sorun vardı gaiba ben de misafir olarak takıldım ama merak etmeyin duaya katıldım
amin canım aminhı neyse öpcen he iyi ucuz kurtuldum hadi öp bakalım
sen ne zannetin kız
bakayımda bebğenirsem hareime katarım senide
iyiyim canım bende kk nde bi sorunmu var acaba bugünde kardelen giremiyo :26:akıllı arkidişim benim ne yapmış ne etmiş duaya katılmış Allah kabul etsin canım
ayol ben zaten senin haremindeyim ben okşan hu ne çabuk unuttun önceleri öle demiyodun
kız ne unutmasıseni unutmam mümkünmü KONUYU OARAYA GETİMEK İÇİN DEDİM:18::18::18::18::18:
kız ne unutmasıseni unutmam mümkünmü KONUYU OARAYA GETİMEK İÇİN DEDİM:18::18::18::18::18:
kardeleni az önce gördüm birden yok oldu tatlım o da benim gibiamiiiiiinnnn herzaman ediyorum topigimize ama tabiki toplu olan daha makbul olur
iyi akşamlar hanımlar nasılsınız selincim nasılsın dün yoktun
iyi akşamlar hanımlar nasılsınız selincim nasılsın dün yoktun
iyi akşamlar ececim hg canım nasılsın
hoş geldiniyi akşamlar hanımlar nasılsınız selincim nasılsın dün yoktun
yok yok sen beni unuttun hani ben senin en gözde hatunundum beni artık beğenmiyomusun kaşımımı kaldırsam botoksmu yaptırsam
hg canım dün burdaydım tatlım ama bi sorun vardı galiba genel olarak misfir olarak kaldım fazla yazamadım yani:44: sen nasılsın şekerlik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?