Sabırla Bebeğini Bekleyenler

yarrabi sana açılan elleri sana yönelen gönülleri sana bükülen boyunları sana yalvaran bu dilleri ne olur boş çevirme allahım hayırlı cumalar

günaydın kızlar hayırlı cumalar
bugün de komşuma gidecem bugün eğlenmeyin lüffffeeeeeeeeeennnnnnnn
geldim kahvaltıya ama musaba da sen yedir 1 saatimi alıyo onun kahvaltısı
günaydın kızlar

herkese hayırlı cumalar Rabbim bu mübarek cuma günü hürmetine kucaklarımızı doldursun bizlere hayırlı sağlıklı analı babalı büyütecek evlatlar nasip etsin inşallah
aminnn
yarrabi sana açılan elleri sana yönelen gönülleri sana bükülen boyunları sana yalvaran bu dilleri ne olur boş çevirme allahım hayırlı cumalar

aminnnnnn

kızlar ya bu aralar midem çok bulanıyoooo

Abowwwwww prenses
Kız eğer hamileysen Musab küçük , sen daha onunla düzene girememişken
Ama sen sanki 2 gün önce hastaydım demiştin di mi, böyle bir olasılık yok galiba:44:

Kızlar hayırlı cumalar hepinize kahvaltı daha yapmadım,
Rana salya sümük hastalanmış

yok kız hala hastayım
musab 2 yaşını bir bitirsin belki düşünürüm daha çok erken
ben de yapmadım kahvaltı
çok geçmiş olsun ranaya çabucak iyileşsin inş

hayirdir prenses bu ne bulantisi acep:))

saracim bizim nisanda da dugundede hep bu sarki caldi biliyomusun kayinbabam tarafi antepli olunca:))

canim benim yaaa gecmis olsun umarm cabuk atlatir

hayirli cumalar arkaslar...

umutu uyuttum eylulude emziriyorum oda uyusun banyoya yapacam ona bile zor firsat buluyorum valla:))

neden kimse yooookkk ben banyomu yaptim isim yok cocuklar uyuyo iki sohbet edem didiydim)) bak bidaha beni bu kadar musayit bilamazsiniz heee

Son düzenleme:
Leyloşşşşşşşşşşşşş
Öbür topicte yakaladım seni tız
Niye kaçtın yawwwww
Hatta sana yazmıştım bile
seni gidi gezenti seni...ne yazdın merak ettim ya...gidip bakem bari....

slm kızlar nasılsınız? size bir haberim var 2. çocuğuma hamileyim... ilki 2 aşılama ve 2.tüpten sonra olmuştu. bu ise kendiliğinden oğlum daha 14 aylık

hayirdir prenses bu ne bulantisi acep:))
sanırım midemi üşütmüşüm bugün çok ağrıdı kendileri baya kıvrandırdı beni

umutu uyuttum eylulude emziriyorum oda uyusun banyoya yapacam ona bile zor firsat buluyorum valla:))
haklısın canım
slm kızlar nasılsınız? size bir haberim var 2. çocuğuma hamileyim... ilki 2 aşılama ve 2.tüpten sonra olmuştu. bu ise kendiliğinden oğlum daha 14 aylık

hayırlı olsun canım
bebeğin daha küçükmüş ama olsun
onca tedaviden sonra kendiliğinden olmuş bak ne güzel

Ama ama sen de deleydin o zaman
Dedene geçmiş olsun canım, Allah şifalar versin.

topiği açtım havalandırdım çayı demledim kahvaltıyı hazırladım hadi gelinde kahvaltı edek
Tam oturtmuşsun yerine

Bak eğlenmedik sen istemedin diye

yok kız hala hastayım
musab 2 yaşını bir bitirsin belki düşünürüm daha çok erken
ben de yapmadım kahvaltı
çok geçmiş olsun ranaya çabucak iyileşsin inş

Sağol canım ya valla hala akıyor sümükler, oynayıp oynayıp burnu akınca gelip:
Anne sümüküm geldi, sil diyor

canim benim yaaa gecmis olsun umarm cabuk atlatir

Sağol Edacım, inşallah ben de Rana hiç hastalanmasın istiyorum .

Haklısın canım, kolay değil tabi ki

neden kimse yooookkk ben banyomu yaptim isim yok cocuklar uyuyo iki sohbet edem didiydim)) bak bidaha beni bu kadar musayit bilamazsiniz heee

He valla seni ilk kez bu kadar sık topikte görmüşem ama maalesef rastlayamamışam

heh aferin kızlar bugün sohbet etmemişsiniz

E daha sohbet eder miyik, okkkkkaaaa haşladın bizi:18::18::18::18::18:

kizlar bugun esim isten gelince yeni evimiz icin avize alamaya gittik hepsini aldik bi tek cocuk odasi kaldi... yarinda ankastre set mutfaga hali ve perde almaya gidecez umarim zevkime uygun bisiler bulurum....

mutfak dolabim soyah beyaz sizce ben hangi renk hali almaliyim...benim fikrim siyah-beyaz yada icerisinde kirmizida olabilir

sağol canım amin
hep böyle sözümü dinleyin tamam mı
canım ya mahvoluyolar şu griplerden
musabın da burnu akıyodu akşamdan beri
inş hastalanmaz daha yeni atlattık
etmeyin tabiki
yarın da etmeyin arkadaşıma gidecem akşam gelince beraber ederik

ev mi aldınız canım hayırlı olsun
siyah-beyaz-gri tonları da olabilir

günaydın hanımlar keyifler nasıl

günaydın hanımlar keyifler nasıl

Sana da günaydın canım, Yeterrrrrr yaaaaaa şu ekmeklerin içine insan ve domuz saçının karıştırıldığı haberini face paylaşmış, ilerisini düşünerek ancak bir kaç dakika izleyebildim midem ağzıma geldi
Allah' ım bunlar ne yaEkmeğini kendin alıp yapsan bile çözüm değilmiş, çünkü unların içine bile katıyorlarmış ooooofff yaaaaaaa:26::26::26::26:
Allah bu Çinlilerin müstehakını versin yaaaa

Tamam inşallah, ama akşama eşimin amcasıgil gelebilirler, çünkü kız isteme faslı var bugün

Canım hayırlı olsun, yeni ev yeni düzen ne güzel
İnsana heyacan mutluluk verir ...
Canım evin hangi köşesi olursa olsun ben hep açık renklerden yanayım, çünkü koyu renkler zamanla insanın içini karartır düşüncesindeyim.
Ama herkesin zevki aynı değil tabi, eşimin amcasıoğlunu evini yeni yaptırmış süper olmuş. Mutfağın dolapları da lavabo taşları maun ve beyaz karışımı tonlarda. Fikir olur mu bilmem:44::44::44:

evet canım dün konuşmuştuk yaa bende şok oldum izlerken

evet canim ev aldik allah izin verirse haftaya pazar tasinmayi dusunuyoruz darisi sizlere ve tum almak isteyenlere insallah...

evet gride olabilir icinde cunku bugun perdeyi hallettik zepra desen gri bi perde begendim halidada gri olursa daha uyumlu olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…