Sana da günaydın canım, Yeterrrrrr yaaaaaa şu ekmeklerin içine insan ve domuz saçının karıştırıldığı haberini face paylaşmış, ilerisini düşünerek ancak bir kaç dakika izleyebildim midem ağzıma geldi
Allah' ım bunlar ne yaEkmeğini kendin alıp yapsan bile çözüm değilmiş, çünkü unların içine bile katıyorlarmış ooooofff yaaaaaaa:26::26::26::26:
Allah bu Çinlilerin müstehakını versin yaaaa
Tamam inşallah, ama akşama eşimin amcasıgil gelebilirler, çünkü kız isteme faslı var bugün
Canım hayırlı olsun, yeni ev yeni düzen ne güzel
İnsana heyacan mutluluk verir ...
Canım evin hangi köşesi olursa olsun ben hep açık renklerden yanayım, çünkü koyu renkler zamanla insanın içini karartır düşüncesindeyim.
Ama herkesin zevki aynı değil tabi, eşimin amcasıoğlunu evini yeni yaptırmış süper olmuş. Mutfağın dolapları da lavabo taşları maun ve beyaz karışımı tonlarda. Fikir olur mu bilmem:44::44::44:
slm kızlar nasılsınız? size bir haberim var 2. çocuğuma hamileyim... ilki 2 aşılama ve 2.tüpten sonra olmuştu. bu ise kendiliğinden oğlum daha 14 aylık
olabilir canımevet canim ev aldik allah izin verirse haftaya pazar tasinmayi dusunuyoruz darisi sizlere ve tum almak isteyenlere insallah...
evet gride olabilir icinde cunku bugun perdeyi hallettik zepra desen gri bi perde begendim halidada gri olursa daha uyumlu olur
prensesim senin sözünü dinlemeye kalksak topik eski ıssız günlerine geri dönecek neden dersen sen hiç yerinde durmuyonki seni bekleyip sohbet etmeyelim gezenti seni bi günde gezmeye gitmeyip bizi tercih et
edacım yeni evin hayırlı olsun güle güle otur canım siyah beyaz ve kırmızı üçlüsünü bende severim
Valla buse bayram dönüşü düzelmişti..gece ne olduysa bir ağlamaya başladı...karnımı ağrıyordu ne vardı bilemedim ya...çok korktuk..valla bugün uykusuz işe geldim..sabah 6:30 ta uyudu..bende kahvaltı yapıp direk işe geldim yani...bakıcı henüz başlamadı canım...bakalım hak kerim...hayırlısı hakkımızda...sen nasılsın ?durumlar nasıl?leyloşum buse nasıl yeni bakıcın işe başladımı memnunmusun gelde anlat hemde sohbet edek
Valla buse bayram dönüşü düzelmişti..gece ne olduysa bir ağlamaya başladı...karnımı ağrıyordu ne vardı bilemedim ya...çok korktuk..valla bugün uykusuz işe geldim..sabah 6:30 ta uyudu..bende kahvaltı yapıp direk işe geldim yani...bakıcı henüz başlamadı canım...bakalım hak kerim...hayırlısı hakkımızda...sen nasılsın ?durumlar nasıl?
hatressssssssssssssss ranamı hasta canım...?çok geçmiş olsun....
ayyyyyyyyy leyliko 2ciye hamileymiş...bu kız hızını alamadı valla..hayırlı olsun ama bebeğin çok ufak daha canım ya...Allah yardım etsin ....
edacımda evini yeniliyor sanırım..bencede siyah beyaz renk güzel tatlım...sen bulursun zevkine uygun.....
prensesssssss mushab nasıl tatlım...?
hatresim rana hasta demişsin şimdi nasıl oldu çok geçmiş olsun canım misafirlerin geldimi merak ettim bu hafta sonu geliyodular sanırım
Teşekkür ederim Leyloş
Valla buse bayram dönüşü düzelmişti..gece ne olduysa bir ağlamaya başladı...karnımı ağrıyordu ne vardı bilemedim ya...çok korktuk..valla bugün uykusuz işe geldim..sabah 6:30 ta uyudu..bende kahvaltı yapıp direk işe geldim yani...bakıcı henüz başlamadı canım...bakalım hak kerim...hayırlısı hakkımızda...sen nasılsın ?durumlar nasıl?
hatressssssssssssssss ranamı hasta canım...?çok geçmiş olsun....
ayyyyyyyyy leyliko 2ciye hamileymiş...bu kız hızını alamadı valla..hayırlı olsun ama bebeğin çok ufak daha canım ya...Allah yardım etsin ....
edacımda evini yeniliyor sanırım..bencede siyah beyaz renk güzel tatlım...sen bulursun zevkine uygun.....
prensesssssss mushab nasıl tatlım...?
Prenses muş köftesi nasıl oluyor cnm???
Hatres ekmekteki kaykı maddesi nerdeyse bütün unlardada varmış elestijleşmesini yani sünme deriz biz onu sağlıyormuş.
Hazır kek kıvam artırıcılar kremalarda da varmış
Ekmek yemeği çok severdim şimdi yerken midem bulanıyorr
muş köftesi;iç harcı soğan,kıyma pişirilir .dışı bulgur ve kıyma iyice yoğurulur yuvarlanır ortası oyulup iç harçtan konup yuvarlak kapatılır suda pişirilir çok severizPrenses muş köftesi nasıl oluyor cnm???
Hatres ekmekteki kaykı maddesi nerdeyse bütün unlardada varmış elestijleşmesini yani sünme deriz biz onu sağlıyormuş.
Hazır kek kıvam artırıcılar kremalarda da varmış
Ekmek yemeği çok severdim şimdi yerken midem bulanıyorr
Sağol canım, çok şükür şimdi daha iyi tam olarak atlatamasa da.
Canım o arkadaşların planı yattı
çünkü eşimin amcasıoğlunun nişanı vardı. Onlar yerine amcaoğlu ve ailesi geldiler, yine bayağı bir kalabalıktık yani.Çoluk çocuk bayağı bir curcunamız vardı ama çok şükür güzel geçti, yedik içtik ,muhabbet ettik.
Menüm de şöyleydi:
Akşam yemeği...
Mercimek çorbası
Karnıyarık
Yoğurtlu kabak kızartması
Salata
Kadayıf tatlısı
Kahvaltı...
Haşhaşlı pohaça
Peynirli kızartma börek
Meyveli kek
Patates kızartması
Sucuklu yumurta, peynir ,zeytin vs.
Öğlenden sonra gönderdim misafirleri.
Saram sen napıyon tatlım:44::44::44::44::44:
Teşekkür ederim Leyloş
Sorma Maonyacım ya aklıma geldikçe ekmek boğazıma takılıyor , Allah' ım nasıl bir dünyada yaşıyoruz ya.
Bu kadar insan sağlığına zararlı şey varken hayatımızda çocuğumuz da olmaz sağlığımız da
Yani unumuzu kendimiz alsak bile kurtaramıyormuşuz bu pisliklerden
Gimdes markalı helal ürünleri almamız ,bizim için yararlıymış ama her yerde bu zararlı maddeler varken ne kadar koruyabileceğiz ki kendimizi.
Birde az önce facede gördüm elevit adlı hamilelerin kullandığı bir vitamin ilacı varmış, onun kaynağı domuz katkılıymış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?