kız selin dikkat ettimde sen mene heç pas vermirsen bu gece
bence düşük sonrası normal bi durum bu zeloşumun bu ayki hastalığı 40 - 45 gün arası olacak zannımca.tecrübe konuşuyo yani kızlar.
Eki Görüntüle 153153
zeynom tatlım sana bugün gazoz yok sen bugün ödevini çalıştınsana başka bi şey var:78::78:
canım ya, harbiden daha bisey gözükmüyo.... sen gene gün asırı calismaları ihmal etme tatlım.... belki yarın ates yükselir... ama normal bu ay icin merak etme tatlım...
saracım çokda üşüyom hiç ısınmıyom hele ayaklarım hep soğuk
tatlım iyiym umarım sende iyisindir...
saol tatlım,bak becerikli hatun dedigin böyle oluyo.... kaynanan seviyo seni di mi canım? (diilse bosver onun hatası)
olur mu hiç bebişimhepiniz çok dğerlisiniz benim için farkında olarak yaptığım bişi değil bal böcüğüm
ayağına patik giy sıcak tut kendini canımherkesten birşeyler var galiba bende de
zeynom çalış çalış nereye kadar adam bile soruyo sen daha yumurtlamadınmı diye bende diyom gıdaklıyom yakında yumurtlarım adamı teselli ediyom
hani bana hani banaaaaa
evet canımbana bi avuç yeterli tatlım fazlası ishal yapıo
neyse saracım ben bugünde alayımama yarın rejime giriyom mümkünse layt bi şeyler alayım bundan sonra
edoşşşşşşşş hg dedim ama bana pas vermiyorsun bebem...
bende öyle yaptım canım yatakda bile üşüyo kansızlıkmı var acaba gerçi dr yazdı ben içmiyorum kokusu çok çikin
:97::97:
kızlarrr ben çıkıyorummmmm var mı isteginizzzz bu arada yapıldımı dua listesi tekrardan
bende öyle yaptım canım yatakda bile üşüyo kansızlıkmı var acaba gerçi dr yazdı ben içmiyorum kokusu çok çikin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?