Sabırla Bebeğini Bekleyenler

tamam canım yarın ben adamı sıkıştırırım yine bi köşede adama diyom aşkım seninle bu gün bi işim var adamda diyo ne işi şu hareketi yaptımmı hemen anlıyo kızlar diyo deme bende diyom ne alakası var ben seni özledim tabi adam yemiyo

yok canım dua listesini yapacam birazdan senin okuduğun 30 taneyi metukanın annesine yazıyorum canım tamam mı? iyi geceler.

tamam canım inşallah derdine şifa olur hepinizi öpüyorum da ya ben çıkarsam kime kaç tane okuyacagımı nasıl bilecegimmmm

olur mu hiç bebişim hepiniz çok dğerlisiniz benim için farkında olarak yaptığım bişi değil bal böcüğüm
canım benim sende bizim için çok değerlesin selincim...hepiniz öylesiniz

evet canım ya bu gece kalabalığız sayfalar uçuyor maşallah...seni sevdiğimden takıldım tatlişim...yoksa biliyorum yazacağını...biz iyiyiz eda teyzesi...sende kendine cici bak bitanem...

pikecim canım sen benim tarihe ? bu işareti koy istersen cünkü hesapladığım gibi olmadı

benim 2 nisan canım. inşallah onun yerine bebiş gelirrr

metukanın annesi için okunacak Ayetel - Kürsi listesi

[

son_ece............... 30
zelalca.......................50

toplam............ 80

kalan......................... 233

okunanlar pikepolat(zeynep),kardelen,metuka,zelalca,eda33,caadi

Son düzenleme:
hoşbulduk canım sende hoşgeldin iyimisin ben bugün full calıştım ondan konuşamadık

kıyamam sana canım bende iyiyim bebem sayfalar çok hızlı gidiyo yarısını görüyom yarısını görmüyomRabbim her daim muhabbetimizi arttırsın canım

alem hatunsun valla...

eda canım bugün senin adet günün yok di mi bisey??????

zeynocum bir hamilemiz daha olmuş..maşallah canım ya...ben onu hiç görmedim..tanımıyorum... kaç haftalık hamile acaba?:26::26:

leylikooooooooooooooo hemşom hg....özele mesaj atmıştım okudunmu tatlım...?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…