kızlar ben bu ara topikte çok aktif değilim bir gelip bir gidiyorum ama şimdi hatres söyleyince farkettim yeter gelmemiş çoktandır teldende ulaşamadığını yazınca bende merak ettim yeteeeeeeeeer gelde bir ses ver bacım
Evet ya Saram, hele dur bi daha arayayım
Amin canım ...günaydın kızlar herkese musmutlu güp güzel bir gün olsun
Hemen bekliyorumtamam ben hemen sultan lokumlarını yapıp kargoya veriyorum
ama sende silkelen ve toparlan canım hangimizin annesi yanındaki uyuşuk uyuşuk nereye kadar aaaaaa kızıyorum bak
hatresim ben menekşemin saksısını değiştim ama sanki bu saksıda küçük gibi geliyor acaba bir boy büyük saksı alıp yeniden değişsem bir şey olurmu menekşeye hem ben onun tutmadığını öldüğünü sanmıştım yaaaa ölmemiş çok güzel yapraklar açıyo ortasındanama saksısını değiştikten sonra aloe veraya bişey oldu sanırım onlar gidici
ara tatlım ve sonuçtan bizede bilgi ver
birde hatresim çiçekler ile ilgili bişeyler yazdım bakıp cevaplarmısın
Amin canım ...
Hemen bekliyorum
Canım yok değiştirme, çünkü menekşe çok fazla kök salmaz. Küçük sassıda menekşe daha güzel büyür. Hatta tam aksine ben sana bu şimdiki saksının bile biraz büyük geldiğini söyleyecektim.Gerçi pcden öyle de görünüyor olabilir.Artık sen onu ayarlarsın.
Aloe veraya gelince merak etme sabırla bekle canlanır o. Gelinimize verdiğim o kadar küçük kalmıştı ki artık öldü dedik ama şimdi onun ki süper benimkiler kötü oldu.
Az önce Yeterle konuştum iyi çok şükür.PC bozukmuş gelememe nedeni bu. Hastalığına da alıştığı için artık önemsemiyorum her zamanki halim diyor.:1:
Canım görmemiştim yazdım
hıııı öncelikle yeterin iyi olduğuna sevindim insan alışınca merak ediyo
aloe veraya dokunmayacam zaten sonuna kadar bekleyecem çünkü onu çok seviyorum hoş bütün çiçekleri çok seviyorum ama menekşe ve aloe vera senin hediyen olduğu için ayrıca değerliler benim için
hııııım demek küçük saksı iyi menekşeler için o zaman bi süre daha böyle bekleyelim iyice büyüsün çiçeklensin hem menekşe köke çalışır iyice köklenişnce çiçeklenir diye biliyorum yanlışmı biliyorum acaba birde mutfa masasının önüne koydum şimdi güneşde görüyor inşallah daha güzel olacak menekşem
hatresim leylada gelmiyor uzun zamandır acaba o nasıl ama ulaşacak ne bir telefon nede başka bişey var onuda merak ediyorum
Evet ya ben de merak ettim iyi haberini almak güzel, herkes iyi olsun inşallah.
Sen merak etme aloe veran Allahın izniyle ölmez, ölürse de anası bende gene veririm, benimkiler ölmezse
Canım menekşe çok kök vermeyen bir çiçektir. Hele benim bi tane vardı ağaç gibi olmuştu kocaman yaprakları olmasına rağmen saksısını bir değiştirdim baktım küçücük kök.Çiçeklenmesi için fazla yakmayan bir cam kenarında güneşe ihtiyacı var, bir de çok su verme fazla su sevmez, fazla olunca kökleri hemen çürüyor. Sen mutfakta masaya güneş gören bir yere koydum demişsin inşallah daha da güzel olur canım
Dün eşimle akşam üstü dışarı çıkmıştık. Ne zamandan beri Kütahya porselenin 24 parça servis takımlarında gözüm vardı, yine rastlayınca aldık kare takımdan. Yuvarlakları artık beğenmiyorum kareler daha bir şık duruyor
yoook artık hepsini senmi yaptınBravooo valla
Valla Saram Leyla 'yla da irtibata geçmeyi çok istedim ama kendisi yanaşmayınca tercih meselesi dedim bıraktım onu kendi haline.
Gelmek istese gelir iki kelam eder. İnşallah iyidir bir sorunu yoktur, ne diyelim
ben yaptım canım ama bir gün önceden hazırladım yoksa yetiştiremezdim cumartesi günü kabul günüm vardı ama ben cuma günüden mutfağa girdim gece yarısına kadar anca bitirebildim ama değdi yiyenler beğenince bütün yorgunluğunu unutuyosun senin beğenmenede sevindim
Beğenmek ne demek bayıldımmmmmm cnm hatta mercimekli köfteye bittimmmmm
Çok severim ama hiç yapmadımDün kısır yaptım yedim en kısa zamanda mercimekli köfteyide yapıcam
çok yapmıştım keşke yakın olsaydık canım sende misafirim olurdun ne güzel olurdu
mercimekli köfteye sarımsakda koy çok lezzetli oluyo
sağol tatlım yemiş kadar oldumyeşil domates tuzlaması harika bir tat prensesim bizim oralarda bilinmiyor bu yemek zaten karadenize özgü bir lezzet keşke mümkün olsaydıda sana ikram edebiseydim
Evet ya ben de merak ettim iyi haberini almak güzel, herkes iyi olsun inşallah.
Sen merak etme aloe veran Allahın izniyle ölmez, ölürse de anası bende gene veririm, benimkiler ölmezse
Canım menekşe çok kök vermeyen bir çiçektir. Hele benim bi tane vardı ağaç gibi olmuştu kocaman yaprakları olmasına rağmen saksısını bir değiştirdim baktım küçücük kök.Çiçeklenmesi için fazla yakmayan bir cam kenarında güneşe ihtiyacı var, bir de çok su verme fazla su sevmez, fazla olunca kökleri hemen çürüyor. Sen mutfakta masaya güneş gören bir yere koydum demişsin inşallah daha da güzel olur canım
Dün eşimle akşam üstü dışarı çıkmıştık. Ne zamandan beri Kütahya porselenin 24 parça servis takımlarında gözüm vardı, yine rastlayınca aldık kare takımdan. Yuvarlakları artık beğenmiyorum kareler daha bir şık duruyor
güle güle kullan canım kare takımları bende seviyorum çok şık oluyolar bencede
çiçeklerimi çok seviyorum hatresim şu demir çiçeklikler varya hani her yerine bi saksı asılıyo onları nerde bulabilirim özelmi yaptırmalıyım bana bir akıl ver hele:44::44::44::44::44::44:
Haklısın canım merak edilir tabi. çünkü ne güzel şeyler paylaşıyoruz burada.leyla konusunda haklısın canım ama insan merak ediyo işte
sağol tatlım yemiş kadar oldum
hayırlı olsun canım güle güle kullan
ben de kare takımlara bayılıyorum
çeyizime de kare almıştım
Teşekkür ederim canım gerçekten şık oluyorlar, bi gün içine özel yemeklerimi yapar koyarım resimlerini.
Canım benim çiçekliğimi daha ben evlenmeden önce o zamanda çiçek sevdiğim için babam mobilya mağazasından hazır halde almıştı. Evlenince aldım evime getirdim, gören arkadaşlarım da hevesleniyor.
Sen de mobilyacılara sor bi istersen, bazen ahşap olanları da satılıyor. Fakat istersen bir demirciye gidip özel siparişle de yaptırabilirsin canım. Memleketimizdeki komşular yaptırıyorlardı demircilere
Haklısın canım merak edilir tabi. çünkü ne güzel şeyler paylaşıyoruz burada.
Sağol prensesim , bi güzel servis yapınca resmini de çekip koyarım
günaydın kızlar Rabbim herkese sağlık mutluluk ve huzur versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?