Sabırla Bebeğini Bekleyenler

Evet ya Saram, hele dur bi daha arayayım

günaydın kızlar herkese musmutlu güp güzel bir gün olsun
Amin canım ...
tamam ben hemen sultan lokumlarını yapıp kargoya veriyorum

ama sende silkelen ve toparlan canım hangimizin annesi yanındaki uyuşuk uyuşuk nereye kadar aaaaaa kızıyorum bak
Hemen bekliyorum

Canım yok değiştirme, çünkü menekşe çok fazla kök salmaz. Küçük sassıda menekşe daha güzel büyür. Hatta tam aksine ben sana bu şimdiki saksının bile biraz büyük geldiğini söyleyecektim.Gerçi pcden öyle de görünüyor olabilir.Artık sen onu ayarlarsın.

Aloe veraya gelince merak etme sabırla bekle canlanır o. Gelinimize verdiğim o kadar küçük kalmıştı ki artık öldü dedik ama şimdi onun ki süper benimkiler kötü oldu.

Az önce Yeterle konuştum iyi çok şükür.PC bozukmuş gelememe nedeni bu. Hastalığına da alıştığı için artık önemsemiyorum her zamanki halim diyor.:1
:

hıııı öncelikle yeterin iyi olduğuna sevindim insan alışınca merak ediyo

aloe veraya dokunmayacam zaten sonuna kadar bekleyecem çünkü onu çok seviyorum hoş bütün çiçekleri çok seviyorum ama menekşe ve aloe vera senin hediyen olduğu için ayrıca değerliler benim için

hııııım demek küçük saksı iyi menekşeler için o zaman bi süre daha böyle bekleyelim iyice büyüsün çiçeklensin hem menekşe köke çalışır iyice köklenişnce çiçeklenir diye biliyorum yanlışmı biliyorum acaba birde mutfa masasının önüne koydum şimdi güneşde görüyor inşallah daha güzel olacak menekşem

Canım görmemiştim yazdım

Son düzenleme:
hatresim leylada gelmiyor uzun zamandır acaba o nasıl ama ulaşacak ne bir telefon nede başka bişey var onuda merak ediyorum

Evet ya ben de merak ettim iyi haberini almak güzel, herkes iyi olsun inşallah.

Sen merak etme aloe veran Allahın izniyle ölmez, ölürse de anası bende gene veririm, benimkiler ölmezse
Canım menekşe çok kök vermeyen bir çiçektir. Hele benim bi tane vardı ağaç gibi olmuştu kocaman yaprakları olmasına rağmen saksısını bir değiştirdim baktım küçücük kök.Çiçeklenmesi için fazla yakmayan bir cam kenarında güneşe ihtiyacı var, bir de çok su verme fazla su sevmez, fazla olunca kökleri hemen çürüyor. Sen mutfakta masaya güneş gören bir yere koydum demişsin inşallah daha da güzel olur canım

Dün eşimle akşam üstü dışarı çıkmıştık. Ne zamandan beri Kütahya porselenin 24 parça servis takımlarında gözüm vardı, yine rastlayınca aldık kare takımdan. Yuvarlakları artık beğenmiyorum kareler daha bir şık duruyor

hatresim leylada gelmiyor uzun zamandır acaba o nasıl ama ulaşacak ne bir telefon nede başka bişey var onuda merak ediyorum

Valla Saram Leyla 'yla da irtibata geçmeyi çok istedim ama kendisi yanaşmayınca tercih meselesi dedim bıraktım onu kendi haline.
Gelmek istese gelir iki kelam eder. İnşallah iyidir bir sorunu yoktur, ne diyelim

güle güle kullan canım kare takımları bende seviyorum çok şık oluyolar bencede

çiçeklerimi çok seviyorum hatresim şu demir çiçeklikler varya hani her yerine bi saksı asılıyo onları nerde bulabilirim özelmi yaptırmalıyım bana bir akıl ver hele:44::44::44::44::44::44:

yoook artık hepsini senmi yaptın Bravooo valla

ben yaptım canım ama bir gün önceden hazırladım yoksa yetiştiremezdim cumartesi günü kabul günüm vardı ama ben cuma günüden mutfağa girdim gece yarısına kadar anca bitirebildim ama değdi yiyenler beğenince bütün yorgunluğunu unutuyosun senin beğenmenede sevindim

Valla Saram Leyla 'yla da irtibata geçmeyi çok istedim ama kendisi yanaşmayınca tercih meselesi dedim bıraktım onu kendi haline.
Gelmek istese gelir iki kelam eder. İnşallah iyidir bir sorunu yoktur, ne diyelim

leyla konusunda haklısın canım ama insan merak ediyo işte

Beğenmek ne demek bayıldımmmmmm cnm hatta mercimekli köfteye bittimmmmm
Çok severim ama hiç yapmadım Dün kısır yaptım yedim en kısa zamanda mercimekli köfteyide yapıcam

Beğenmek ne demek bayıldımmmmmm cnm hatta mercimekli köfteye bittimmmmm
Çok severim ama hiç yapmadım Dün kısır yaptım yedim en kısa zamanda mercimekli köfteyide yapıcam

çok yapmıştım keşke yakın olsaydık canım sende misafirim olurdun ne güzel olurdu

mercimekli köfteye sarımsakda koy çok lezzetli oluyo

yeşil domates tuzlaması harika bir tat prensesim bizim oralarda bilinmiyor bu yemek zaten karadenize özgü bir lezzet keşke mümkün olsaydıda sana ikram edebiseydim
sağol tatlım yemiş kadar oldum

hayırlı olsun canım güle güle kullan
ben de kare takımlara bayılıyorum
çeyizime de kare almıştım

Teşekkür ederim canım gerçekten şık oluyorlar, bi gün içine özel yemeklerimi yapar koyarım resimlerini.
Canım benim çiçekliğimi daha ben evlenmeden önce o zamanda çiçek sevdiğim için babam mobilya mağazasından hazır halde almıştı. Evlenince aldım evime getirdim, gören arkadaşlarım da hevesleniyor.
Sen de mobilyacılara sor bi istersen, bazen ahşap olanları da satılıyor. Fakat istersen bir demirciye gidip özel siparişle de yaptırabilirsin canım. Memleketimizdeki komşular yaptırıyorlardı demircilere
leyla konusunda haklısın canım ama insan merak ediyo işte
Haklısın canım merak edilir tabi. çünkü ne güzel şeyler paylaşıyoruz burada.
sağol tatlım yemiş kadar oldum

hayırlı olsun canım güle güle kullan
ben de kare takımlara bayılıyorum
çeyizime de kare almıştım

Sağol prensesim , bi güzel servis yapınca resmini de çekip koyarım

bakayım bulamazsam bende yaptıracam çiçeklik çünkü şart oldu hem evde çiçek köşesi olmuş olur dimi

evet resimlerini çek kare takımlarının merak ettim şimdi

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…