Sabırla Bebeğini Bekleyenler

hatresimle görüşünce mi hediye etmişti
çiçeklerin maşşallah çok güzeller ablammm

çatlatma iğnesi mi :26: bana neden hiç yapmadılar acep bunu kiii, bu hangi aşamada oluyoki nazım

peki aradan 4 sene gecmiş tekrar yaptır demedimi amh yi canım ama sen şimdi 39 san 4 sene önce 35 tin ve amh 0.1 di
ben şuan 26 yaşındayım ve amh 0.77 yanii benim yaşıma göre çok düşükmüş değerim
doktor yımırtalarıma bakar bakmaz dedi ilk ay bunu daha testi yaptırmadan önce :26:
önemli olan yımırtanın olmasıymış sanırım zaten benim duydugum kadarıyla
bende çok düzenli oluyorum adetlerimi işte o yüzden kendimden hiç süphe duymamıştım ben ilk başta
sulu ultrason nası bişey ve ne için yapıldı canım zor bişey mi :26:
çok soru soruyorum kusura bakma canım ama merak işte benimkide

15 martta tüp bebege başladılar yanii 2. güde öyle değil miiii peki bundan sonraki aşamaların nasıl ilerleyecek canım ?
şuan için umutsuz değilim aslında canım aynen öleee Rabbim bunu nasip eylediyse elbet vardır bi hayır
sadece şuan alışma aşamasındayım olaya adapte olmaya çalışıyorum sadece ben değil eşimde şaşkın
ama Allah razı olsun desteği çok güzel bu konuda bana
bide içimde bi his var sankim tüpüşe gerek kalmadan kürle gelecek inşşallah mucizem dediğin gibi canım
hakkımızda hayırlısı olsun inşşallahhhh ikimiz içinde canım Rabbim hayırlısını nasip eylesin bizlere

selam kızlar
kız kardeşimin nişanı vardı eve geç geldik musabı uyut falan derken bu saat oldu

kabak tatlısı yapmadım canım diğer yaptıklarımın resimlerini birazdan koyacam
iyi yapmışsın canım
canım inş tüpe gerek kalmadan gelir bebişin
Rabbim büyük hem ne gerekiyorsa o yapılır
takdir Allahındır inş ol der ......
ellerine sağlık saracım
tam diyetin en kritik kısmındayım nasıl canım çekti
çok güzel görünüyolar

çok güzelmiş canım

Yazdım tatlım

Doğru sen de haklısın, bir ara benimkiler de ne yaptımsa güzel olmuyorlardı ama burada maşallah coşup coşup duruyorlar saksı ve toprak yetiştiremez oldum, sevdiklerime hediye de ediyorum ama yine de çoğalıp duruyorlar maşallah.

Sağol canım seni ekledim faceden

Efsuncum canım biliyorum üzülmemek elde değil ama korkunun ecele faydası olmadığı gibi bizim üzülmelerimiz de bize bebek getirmiyor. Moral en önemli şey şu anda senin için. Veren Allah dilediği zaman da verecektir senin benim ve diğer arkadaşlarımızın da imtihanı bebekle oluyor. Sabırla bekleyip kavuşacağız inşallah.
Geçen gün facede arkadaşımın bir kaç saniye önce dünyaya gelmiş oğlunun resmini gördüm, daha göbek kordonunu bile kesmemişler
Bir garip oldu içim arkadaşım adına çok mutlu olurken evladım olmasına rağmen nedense yüreğim burkuldu ister istemez
Ama yapacak bir şey var o da dua etmek , Allah Kerim vesselam....
Ya hu ben hep derim maharetli hatunsun vesselam
Ama şu lokumlarını içli köfte sandım önce

Ben de diyorum ki şu menekşeyle bi akrabalığımız mı var
Canım saksıların da çiçeklerinde çok güzel .Çiçeklerine topraklarını parmağınla kontrol edip ona göre su verirsen inşallah daha güzel olurlar canım. ben de bazen su dozunu kaçırıyorum bayağı çiçeğimi sararttım. Bahçıvanın biri diyormuş ki sulama için " ne cıvitcez ne kuritçez "
Hah işte ben de ele diyirem

Kız aloe vera hani onu da merak ettim şinci.

Nazcım inşallah Rabbim bu kez nasip eder sana

Nişanınız hayırlı olsun bayağı yorulmuşsundur sen şimdi abla olarak

Son düzenleme:

evet canım hatresimle tanıştığımızda hediye etmişti bide aloe vera hediye etmiştiama onun resmini çekmeyi unuttum onuda eklerim bi ara

nişanınız hayırlı olsun canım Allah mesut bahtiyar etsin

demek diyetin kritik noktasındasın benimde günüm vardı canım yaptıkça yaptım ama söylemesi ayıp hepsini çok beğendiler tarifleri alındı hepsinin

demek menekşeyle akrabalığınız var heeee

aloe verayı bi ara çekip onuda gösterecem

yemeklerimi beğenmene sevindim

sultan lokumunun tarifini verecem birazdan

sultan lokumunun tarifi

ben bu tarifi elossanın mutfağından aldım

malzemeler

bir kilo süt

10 yemek kaşığı irmik

10 yemek kaşığı toz şeker

2 paket muzlu puding ( ben bi paket kullandım güzel oldu)

100 gr Hindistan cevizi

bir yemek kaşığı tereyağı

yapılışı

bütün malzemeleri tencereye koyup kaynayıncaya kadar karıştırarak pişiriyoruz kaynayıncada kısık ateşte beş dakika kadar pişirip içine tereyağını ekleyip ocaktan alıyoruz tereyağını yedirene kadar karıştırıp soğumaya bırakıyoruz iyice soğuduktan sonra elimizi hafif ıslayarak ceviz büyüklüğünde parçalar koparıp yuvarlıyoruz ve bi tepsiye döktüğümüz Hindistan cevizlerinin içine atıyoruz her tarafının Hindistan cevizine buladıktan sonra afiyetle yiyoruz.

Son düzenleme:

arkadaşlık isteği gönderdim canım
hem de ne yorulmak ama tatlı telaşlar bunlar

demek menekşeyle akrabalığınız var heeee

aloe verayı bi ara çekip onuda gösterecem

yemeklerimi beğenmene sevindim

sultan lokumunun tarifini verecem birazdan
Benim aloe verayı balkona koydum daha güzel olsun diye havalar serin gimeye başlayınca porsudu ya

Saram annem gittiğinden beri öyle uyuşuk ve tembelim ki yemekleri acıkmasak var ya hiç yapmayacam nerdeyse
Az önce biraz pazı sarması yaptım zor bela. Gerçi haklı nedenlerim var çok fazla olmamasına rağmen başımda uyuşukluk başladı yine halsizlik başlayınca Allah' tan bitiverdi. Demem o ki sultan lokumundan en iyisi mi sen bana gönder
arkadaşlık isteği gönderdim canım
hem de ne yorulmak ama tatlı telaşlar bunlar

Evet tatlı telaşlar bunlarla dünya hayatı geçip gidiyor işte

merhaba arkadaşlar,
1 yıldır bebeğimiz olsun istiyoruz olmuyordu bende kadınsal bir problem yok. eşim sperm testi verdi sayı düşük çıktı hareketlilikte düşük ne tavsiye edersiniz arkadaşlar.

çatlatma iğnesi klomen kulladığımdada olmuştum iğneyle tedavi olduğumda
doktor söylüyor yumurtanın boyu istediği gibi olunca şu gün çatlatma iğneni yap 3 gün çalış diye
sulu ultrasyonuda ilk bu doktorda gördüm daha önce adını bile duymamıştım

Ortalama 5-10 dakika arasında süren kısa bir işlemdir.
Sonohisterografi (SHG) veya salin infizyon sonografi (SİS) diye adlandırılan işlem vajinadan ve rahim ağzından geçerek rahim içerisine uzatılan ince bir katater (2-3 mm kalınlığında bir plastik boru) yardımıyla rahim içerisine serum verilerek ultrason yapılmasıdır. Rahim içerisine steril serum (steril salin solüsyon) verilmesi nedeniyle işlem sulu ultrason diye de adlandırılır. SİS işlemi tedavi edici bir işlem değildir, sadece teşhise yardımcı bir görüntüleme yöntemidir.

- Hasta işlemden hemen sonra günlük yaşantısına ve işine devam edebilir.
- İşlem sırasında rahim içerisine çok az miktarda serum sıvısı verilir. Bunda amaç sıvı ile rahim içerisinin dolması ve genişlemesi sayesinde rahim içerisindeki patolojilerin çok daha net görülebilmesidir. Normal ultrason incelemeleri ile rahim iç boşluğundaki (endometrial kavite) patolojiler çok net izlenemez çünkü rahim içerisindeki boşluk gebelik veya kanama olmadığı zamanlarda kapalıdır. Ancak SİS sırasında verilen sıvı ile rahim iç boşluğu genişleyerek burada yer kaplayan myom, polip gibi patolojilerin net izlenebilmesine olanak sağlar.

İşlem sonrasında hasta çok hafif kasık ağrısı ve kramp hissedebilir.
- Bazen işlem sonrasında antibiyotik ve ağrı kesici ilaçlar reçete edilir.
- Hafif lekelenme şeklinde pembe kanama veya akıntı meydana gelebilir.

benim çok az ağrım olmuştu ama dayanılmayacak gibi değil zaten çok uzunda sürmüyor

tüp bebeğede adet olunca başlanıyor ilk adetin 3. günü gittim o gün hapla başladım daha sonra 6.günü iğneye geçtim
8. gün muayeneye gittim daha sonra 1 gün arayla gittim yumurtanın durumuna göre iğnenin dozajını ayarlıyorlar en son bugün çatlatma iğnesini olacam çarşamba sabahta yumurtalarım toplanacak
inşallah tüpe gerek kalmadan gelir bebeğin

çok severim bende çiçekleri ilk çiçek bakmaya başladığımda çiçek köşem vardı oraya baktıkça sanki bahçedeymişim gibi hissederdim
yaşama sevinci katıyor insana inşallah bebeği yapayım sonrada tekrar çiçek yetiştirmeye başlarım

kardeşinin nişanı hayırlı uğurlu olsun canımmm Rabbim güzel bi yuva nasip eylesin kardeşine

inşşallah canım inşşallahhh
beimde musabım olsun çok istiyordum ama Hayırlısı işte inşşallahh musabıma bende kavuşurum

kabul ettim şekercim seniiii

ilk duydugum an çok etkilendim şuan o kdr üzülmüyrm Rabbim bana bunu nasip ettiğne göre vardır bi hikmeti
ilk o an yada bi kaç günün şokunu atlatınca normale dönüyo insan gerçi dönmesen naspcan dediğin gibi üzülmek aglamak bebek getirmiyo bize
inşşallahh bigün benimde o arkadasın gibi resimlerimi begenirsin canım hayırlısıyla inşşallahhhh

evet canım hatresimle tanıştığımızda hediye etmişti bide aloe vera hediye etmiştiama onun resmini çekmeyi unuttum onuda eklerim bi ara

ekle bakalım nası bişeymiş o

banada vermiştin ablam bu tarifi çokk önceden hatırlıyomusun çok güzel ve kolay bi tarif eline sağlıkkk

anammmmm okurken korktum kız birden
o kdr çok sordum ki bu hangi sorumun cevabı acep dedim valla birden

sulu ultrasonun anatımı demiiii bu

bende tüpe başlarsam sürekli gidice yaniii o zmn dogru mu
aaayyyy kafam çorba oldu nazemirim yaaaa

sağol tatlım amin
tabiki beğenilir hepsi harika görünüyor
aynen canım
merhaba arkadaşlar,
1 yıldır bebeğimiz olsun istiyoruz olmuyordu bende kadınsal bir problem yok. eşim sperm testi verdi sayı düşük çıktı hareketlilikte düşük ne tavsiye edersiniz arkadaşlar.
incir kürü deneyebilirsin arkadaşım
2 tane inciri elinle parçalayıp saf zeytinyağında bekletiyorsun
sabah koyduysan akşama eşine yediriyorsun
ben eşime yaptım ve sonraki ay hamile kaldım sayı düşüktü bizde de
amin canım sağol
inş olur tatlım Rabbim büyük
kızlar akşama yaptığım domares tuzlamasının kızartması

Eki Görüntüle 1036324

bunu ilk kez gördüm canım
afiyet olsun

yeşil domates tuzlaması harika bir tat prensesim bizim oralarda bilinmiyor bu yemek zaten karadenize özgü bir lezzet keşke mümkün olsaydıda sana ikram edebiseydim

tamam ben hemen sultan lokumlarını yapıp kargoya veriyorum

ama sende silkelen ve toparlan canım hangimizin annesi yanındaki uyuşuk uyuşuk nereye kadar aaaaaa kızıyorum bak

hatresim ben menekşemin saksısını değiştim ama sanki bu saksıda küçük gibi geliyor acaba bir boy büyük saksı alıp yeniden değişsem bir şey olurmu menekşeye hem ben onun tutmadığını öldüğünü sanmıştım yaaaa ölmemiş çok güzel yapraklar açıyo ortasından ama saksısını değiştikten sonra aloe veraya bişey oldu sanırım onlar gidici

Sen inşallah bebek yaparsın da varsın çiçekler biraz beklesin. Benim de evliliğiimin ilk yıllarında yine çok çiçeklerim menekşelerim özelllikle çok vardı komşum bir gün geldiğinde görünce bunları bırak da gerçek çocuk yap demişti bana

Seni beğendim, bir gün bebişini beğenicem inşallah
kızlar akşama yaptığım domares tuzlamasının kızartması

Eki Görüntüle 1036324

Hım güzel görünüyor ama bi dadına bakmak lazım:44:

merhaba arkadaşlar,

Canım doğal olarak ne yapabileceğinizi soruyorsan eğer erkekte sorun olan durumlarda keçi boynuzu kürünü uygulayabilirsin. Yapılan araştırmalarda çok etkili olduğu kanıtlanmış

Yeterimmmmmmmmmmmmm canım sesin soluğun çıkmıyor, en son çok hastayım demiş daha da gelmemişsin, telden de ulaşamadım , yoktur inşallah bir sıkıntı tatlım:44::44::44:

Son düzenleme:
kızlar ben bu ara topikte çok aktif değilim bir gelip bir gidiyorum ama şimdi hatres söyleyince farkettim yeter gelmemiş çoktandır teldende ulaşamadığını yazınca bende merak ettim yeteeeeeeeeer gelde bir ses ver bacım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…