amin bitanem...gerçekten bende hepinizi çok seviyorum zelalim..hepinizi yeri ayrıdır bende inanki...çok öpüyorum gülüm...
inşallah selinim..Rabbim inşallah meleklerinizi gönderecek bitanem...hepiniz inşallah böle olacaksınız kuzum benim...
leylikocummmmmmmmmmm msj kutunu boşalt dolu diyor..acilllllllllllll canım...mesajı atıp çıkacam..seni bekliyorum canım...
evet canım...gündüzde niki duruyordu ama yazamıyordu..nette yada pc de sorunu olabilir..düzelir inşallah selincim...tatlı rüyalar canım kıyamam sanakardelen akşam üstü bi ara girdi ama konuşmadı canım bi sorun var galiba bağlantısında da olabilir:44: dün de benimki öyleydi:95:
evet canım yorma kendini tabee.. iyi geceler seker...
amin canım...Allah bozmasın... evvet ben benimkini PC oyunlarıyla kandırıyorum hehee... yoksa bozuluyo....
saracım ben bunları hep yürüttüm senden hepsinden bende varne diyolar buna emek hırsızlığımı
hani bana hani bana
bundan sonra parayla öpcem yok öle beleş siz ağamısınız
gel bebem gel hiç seni bırakırmıyım
sıradaki gelsin bak bugün beleş yarın parayla
bakalım benim bilkisayarda olucak mı bu emek hırkısslığıı...
Eki Görüntüle 153206 Eki Görüntüle 153207
olduysa saracım sana bunlar...
bakalım benim bilkisayarda olucak mı bu emek hırkısslığıı...
Eki Görüntüle 153206 Eki Görüntüle 153207
olduysa saracım sana bunlar...
vaaay seni hırkız seniyok canım niye emek hırsızlığı olsun ne güzel eğleniyoruz bunlarla sen istediğin kadar çal.ben yenilerinide ekleyecem
zeynom saracım yeni resimlerde göstercekmiş şimdiden ağzımın suyu aktı hhihihihihihihi
buda sapur supurcuya gelsin.... o kendini bilir...........
Eki Görüntüle 153210 Eki Görüntüle 153211 Eki Görüntüle 153210 Eki Görüntüle 153211
ama onlar parayla hehehe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?