Sabırla Bebeğini Bekleyenler

kızlar sırtım ağrıdı bende çıkıyorum uzanacam biraz...hepinize iyi geceler tatlı rüyalar canlarım... kardelen olsa bana kızardı busemizi uykusuz bırakma git yat derdi...kızmasını bile özledim ya....

ayyyyy canım benim yaaaaaaaa..gel bir sarılayım sana...

leyloşum bizim kocalar görse kudururlardı kıskançlıktan sonra hain hain planlar yaparlardı bizi ayırmak için Rabbim neşemizi muhabbetimizi sevgimizi arttırsın dostluğumuz hiç bitmesin hepinizi çok seviyorum

zeynocum bir hamilemiz daha olmuş..maşallah canım ya...ben onu hiç görmedim..tanımıyorum... kaç haftalık hamile acaba?:26::26:

canım dogrusu bende pek muhabbet etmedim, bi geldi eklermisiniz benide dedi ekledik bizde ama sonra ben pek görmedim.. dogumu 26 mayıs imis... eger bir süre daha gelmezse cikartmayi düsünüyorum listeden cünkü burada tanıdığımız, gönül birligi yaptığımız insanlardan olussun istiyorum liste.. bilmem siz ne düsünüyorsunuz kızlar? fikirlerinizi alabilir miyim bu konuda?

buseyle bizde öpücük istiyoruz zeloş teyzesi...kıskandık şekerim....
seni hep öperiz seker anne...

canlarım ben gidiorum yatmaya herkese ii geceler tatlı rüyalar sabah görüşmek dilegiyle....
iyi geceler tatlım, dinlen tabii yorgunsun....
iyi geceler canım öpt. byyyyyyyy
herkese sapur supur.. bize yarabbi cok süküür....

hadi git canım dinlenin keyfinize bakin yarın görüşürüz inş. öptüm sizi byyyyyyyyy

ben bu beşiğe bayılıyorum saram yaaa...harika bişey bu....öptüm senide bitanem...iyi geceler...

çok güzeller dimi kızlar.

iyi geceler leyloşum bencede uyu busemizi çok yorma bitanesi.öptüm hem seni hem canım yeğenimizi.

amin bitanem...gerçekten bende hepinizi çok seviyorum zelalim..hepinizi yeri ayrıdır bende inanki...çok öpüyorum gülüm...
bebişlerimiz geliyo kızlaaaaar

inşallah selinim..Rabbim inşallah meleklerinizi gönderecek bitanem... hepiniz inşallah böle olacaksınız kuzum benim...

tatlı rüyalar canım kıyamam sana kardelen akşam üstü bi ara girdi ama konuşmadı canım bi sorun var galiba bağlantısında da olabilir:44: dün de benimki öyleydi:95:

amanin o herkese fingirdeyen karılara benzedim battı balık yan gider sende gelhiç seni öpmezmiyim şeker
sıradaki gelsinnnnnnnn

ben sana katılıyorum canım.

evet canım yorma kendini tabee.. iyi geceler seker...

amin canım... Allah bozmasın... evvet ben benimkini PC oyunlarıyla kandırıyorum hehee... yoksa bozuluyo....

leylikocummmmmmmmmmm msj kutunu boşalt dolu diyor..acilllllllllllll canım...mesajı atıp çıkacam..seni bekliyorum canım...

metukanın annesi için okunacak Ayetel - Kürsi listesi

Eki Görüntüle 153202

Eki Görüntüle 153203

son_ece............... 30
zelalca....................... 50
pikepolat(zeynep)......... 50
eda33......................... 50
leyla21........................ 50
hnzbksl........................ 33

toplam............ 263

kalan......................... 50

okunanlar pikepolat(zeynep),kardelen,metuka,zelalca,eda33,caadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…