ayyyyy canım benim yaaaaaaaa..gel bir sarılayım sana...
zeynocum bir hamilemiz daha olmuş..maşallah canım ya...ben onu hiç görmedim..tanımıyorum...kaç haftalık hamile acaba?:26::26:
buseyle bizde öpücük istiyoruz zeloş teyzesi...kıskandık şekerim....
iyi geceler tatlım, dinlen tabii yorgunsun....canlarım ben gidiorum yatmaya herkese ii geceler tatlı rüyalar sabah görüşmek dilegiyle....
herkese sapur supur.. bize yarabbi cok süküür....iyi geceler canım öpt. byyyyyyyy
kızlar sırtım ağrıdı bende çıkıyorum uzanacam biraz...hepinize iyi geceler tatlı rüyalar canlarım...kardelen olsa bana kızardı busemizi uykusuz bırakma git yat derdi...kızmasını bile özledim ya....
ben bu beşiğe bayılıyorum saram yaaa...harika bişey bu....öptüm senide bitanem...iyi geceler...
amin bitanem...gerçekten bende hepinizi çok seviyorum zelalim..hepinizi yeri ayrıdır bende inanki...çok öpüyorum gülüm...leyloşum bizim kocalar görse kudururlardı kıskançlıktan sonra hain hain planlar yaparlardı bizi ayırmak içinRabbim neşemizi muhabbetimizi sevgimizi arttırsın dostluğumuz hiç bitmesin hepinizi çok seviyorum
bebişlerimiz geliyo kızlaaaaar
kızlar sırtım ağrıdı bende çıkıyorum uzanacam biraz...hepinize iyi geceler tatlı rüyalar canlarım...kardelen olsa bana kızardı busemizi uykusuz bırakma git yat derdi...kızmasını bile özledim ya....
amanin o herkese fingirdeyen karılara benzedimcanım dogrusu bende pek muhabbet etmedim, bi geldi eklermisiniz benide dedi ekledik bizde ama sonra ben pek görmedim.. dogumu 26 mayıs imis... eger bir süre daha gelmezse cikartmayi düsünüyorum listeden cünkü burada tanıdığımız, gönül birligi yaptığımız insanlardan olussun istiyorum liste.. bilmem siz ne düsünüyorsunuz kızlar? fikirlerinizi alabilir miyim bu konuda?
seni hep öperiz seker anne...
iyi geceler tatlım, dinlen tabii yorgunsun....
herkese sapur supur.. bize yarabbi cok süküür....
canım dogrusu bende pek muhabbet etmedim, bi geldi eklermisiniz benide dedi ekledik bizde ama sonra ben pek görmedim.. dogumu 26 mayıs imis... eger bir süre daha gelmezse cikartmayi düsünüyorum listeden cünkü burada tanıdığımız, gönül birligi yaptığımız insanlardan olussun istiyorum liste.. bilmem siz ne düsünüyorsunuz kızlar? fikirlerinizi alabilir miyim bu konuda?
leyloşum bizim kocalar görse kudururlardı kıskançlıktan sonra hain hain planlar yaparlardı bizi ayırmak içinRabbim neşemizi muhabbetimizi sevgimizi arttırsın dostluğumuz hiç bitmesin hepinizi çok seviyorum
amanin o herkese fingirdeyen karılara benzedimbattı balık yan gider sende gel hiç seni öpmezmiyim şeker
sıradaki gelsinnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?