- 6 Ekim 2008
- 40.406
- 5.083
- 448
- 48
gunaydin kizlar bakiyorumda kimse yok![]()
mrh canım yakalamamışız birbizimiz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gunaydin kizlar bakiyorumda kimse yok![]()
mrb canim nasilsin koye gitmişsin koy havasi guzeldir tadini cikar ......bugun ben geldim kimse yokmrh canım yakalamamışız birbizimiz
olacak canım sen birazcık diren CANIM HARİKA VALLA DÜNAKŞAM ÜZERİ TOROSLARA GİTTİK KAR GÖRDÜK ÇOK GÜZELDİ ZATEN SUSAMADAN İFTAR YAPIYORUZ
mrb canim nasilsin koye gitmişsin koy havasi guzeldir tadini cikar ......bugun ben geldim kimse yok![]()
Selam kızlar herkese hayırlı ramazanlar
Efsuncum tedavin hayırlı olur ins canım
Ve aleykümselam prensesim ya, neleredesin kardeşim, sana da hayırlı ramazanlar, yaptınız mı düğününüzü?
mrb canim nasilsin koye gitmişsin koy havasi guzeldir tadini cikar ......bugun ben geldim kimse yok![]()
Ayyyyyy Yeterim ya keşke ben de Toroslara çıkaydım
Ne müthiş adrenalin verir insana o ya
Çocukkken bizim köyde de böyle bir dağa çıkma maceramız vardı hala hep hatırlarım, ohhhhh ne güzel ya missssssssssssssssssss gibi
Temmuzda kar görmek:44::44::44:
Ne heyacan verici ulennnnnnnnn, kıskandırma şinci beni buralarda bat atlar uçağa gelir beni de Toroslar' da gezmeye götürme zorunda bırakırım seni![]()
Selam kızlar herkese hayırlı ramazanlar
Efsuncum tedavin hayırlı olur ins canım
hoş geldin canım nasılsın sanada hayırlı ramazanlar
Hosbulduk canım biraz kötü hissediyorum başım dönüyor sen nasılsın
geçmiş olsun neyin var ben iyiym çok şükür canım
Sağol prensesim hamdolsun Rana iyi ben biraz rahatsızım bu aralar.Hatrescim nasılsın rana nasıl
başımın üsütünde yerin var
Hosbulduk canım biraz kötü hissediyorum başım dönüyor sen nasılsın
Başım dönüyor,ağrıyor gece başımın sağ tarafı uyusuktu yarın akşama emar cekilecem ins bişey yoktur
ama eşinle birlite dr git kontrollerini mutlaka yaptır
Hoş geldin topigimize canım ins bebis habercisidir bu batmalarevt gittik işte en son prolaktin yüksek çıkmıştı o da çok değil 36 strestende yükselmiş olabilir demişti doktor dostinex kullandım doktor 2 ay korun sonra düşün demişti 2 ay doldu bakalım bu ay ilk deneme inş. tutmuştur sol kasığımda bi batma var sürekli ama çok rahatsız edici şekilde değil neden bilmiyorum
Sağol prensesim hamdolsun Rana iyi ben biraz rahatsızım bu aralar.
Başının yanında da yerim olsa olur kız tepene çıkamam ben
Canım geçmiş olsun , ben de acaba hamile misin diye geçirdim içimden ama:44:
İnşallah yoktur bir sıkıntı. Ben de bugün boyun emarı çektirdim, kan tahlili yaptırdım ve bayağı pahalı bir testdi, İstanbul' a göndereceklermiş, bir başka kan testi daha yaptırdım onu da yurt dışına gönderdiler, yurt dışına gidenin sonucu 2-3 ay sonra diğerleri bir hafta sonra çıkacakmış, bakalım hayırlı sonuçlan olsun hepimiz için.![]()
Hoş geldin topigimize canım ins bebis habercisidir bu batmalar
teşekkür ederim tatlım hoşbulduk inş. dedğin gibidir canım inş. bu arada beni de aranıza kabul ettiğiniz için ayrı bir teşekkür daha:)
Başım dönüyor,ağrıyor gece başımın sağ tarafı uyusuktu yarın akşama emar cekilecem ins bişey yoktur
evt gittik işte en son prolaktin yüksek çıkmıştı o da çok değil 36 strestende yükselmiş olabilir demişti doktor dostinex kullandım doktor 2 ay korun sonra düşün demişti 2 ay doldu bakalım bu ay ilk deneme inş. tutmuştur sol kasığımda bi batma var sürekli ama çok rahatsız edici şekilde değil neden bilmiyorum