merhaba arkadaslar hayirli pazarlar
sabah sabah yollarınıza güller döktüm nerekerdesiniz siz bakim hı:95::95::95::95::95::95::95:
şeyyyy yaniiii ııımmmmmmmmm uyuyodum canım:78::78::78:tatlım güller için çok sağol Allah seni böleetsin sabah 7 de uyandım aynı sersem tavuklar gibiydim eşim geldi kahvatı yaptık hemen uyudum daha yeni kalktım sen nasılsın canım uykunu aldınmı
canım akidişim menim kıyamam ben sana ge saa bi sarılem menuykumu aldım sabahın köründe uyandım bi sürü ütü yaptım bayağı birikmişti hergün yarın yaaprım diyodum ama şükür bugün bitti.iyiyim işte canım birazdan da evi temizleyecem.bugün hamaratlığım üstümde.
ben uyurken sen ütümü yaptın tatlım ben galiba çok tembelim ben evi yarın temizlicem gel sarılalım canım hani benim saadet tablom nerde:84::84::84::84:
zeloşum ben biraz çıkacam ara ara gelip bakarım.içimden geldi bak sana dua ettim.inşallah en kısa zamanda inşallah hamile olursun ve nurtopu gibi bi evlat sahibi olursun canım akidişim benim.öptüm canım
selincim senin bebeişlerini yerim beninş. en kısa zamanda Rabbim bebeişlerimizi kucaklarımıza almayı nasip etsin canım
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin
kızlarrr ben geldim siz gittiniz ya nere kayboldunuz geçmişe bakayım dediydim
bu incir kürü ne kadar faydalı bişeymiş yapıpta hamile kaln çok var keşke daha önce deneseydik.ama demekki zamanı şimdiymiş inşallah bizdede işe yarar.
selam kızlar nasılsınız bakalım
valla ben çok çok iyiyim çünkü bomba etkisinde bir şey keşfettim
sizede yardımcı olabileceğini düşünerek paylaşmak istedim..
hadi biraz meraklanın bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?