Sabırla Bebeğini Bekleyenler

sabah sabah yollarınıza güller döktüm nerekerdesiniz siz bakim hı:95::95::95::95::95::95::95:

sabah sabah yollarınıza güller döktüm nerekerdesiniz siz bakim hı:95::95::95::95::95::95::95:

şeyyyy yaniiii ııımmmmmmmmm uyuyodum canım:78::78::78:tatlım güller için çok sağol Allah seni böleetsin sabah 7 de uyandım aynı sersem tavuklar gibiydim eşim geldi kahvatı yaptık hemen uyudum daha yeni kalktım sen nasılsın canım uykunu aldınmı

bombomcum hoşgeldin geçengün bi geldin bi daha gelmedin nerelerdesin

canım akidişim menim kıyamam ben sana ge saa bi sarılem men uykumu aldım sabahın köründe uyandım bi sürü ütü yaptım bayağı birikmişti hergün yarın yaaprım diyodum ama şükür bugün bitti.iyiyim işte canım birazdan da evi temizleyecem.bugün hamaratlığım üstümde.

ben uyurken sen ütümü yaptın tatlım ben galiba çok tembelim ben evi yarın temizlicemgel sarılalım canım hani benim saadet tablom nerde:84::84::84::84:

zeloşum ben biraz çıkacam ara ara gelip bakarım.içimden geldi bak sana dua ettim.inşallah en kısa zamanda inşallah hamile olursun ve nurtopu gibi bi evlat sahibi olursun canım akidişim benim.öptüm canım

zeloşum ben biraz çıkacam ara ara gelip bakarım.içimden geldi bak sana dua ettim.inşallah en kısa zamanda inşallah hamile olursun ve nurtopu gibi bi evlat sahibi olursun canım akidişim benim.öptüm canım

senin o güzel yüreğini yerim ben çok sağol canım arkidişim benim inş. Rabbim en kısa zamanda bizi görür ve merhamet eder bizede anne olmayı nasip edertatlım canım sana kolay gelsin öpt. şekerrrrr

kızlar havuç suyunu sigara içenler yapmasın diyolar

Son düzenleme:
bu incir kürü ne kadar faydalı bişeymiş yapıpta hamile kaln çok var keşke daha önce deneseydik.ama demekki zamanı şimdiymiş inşallah bizdede işe yarar.

selam kızlar nasılsınız bakalım
valla ben çok çok iyiyim çünkü bomba etkisinde bir şey keşfettim
sizede yardımcı olabileceğini düşünerek paylaşmak istedim..
hadi biraz meraklanın bakalım

bu incir kürü ne kadar faydalı bişeymiş yapıpta hamile kaln çok var keşke daha önce deneseydik.ama demekki zamanı şimdiymiş inşallah bizdede işe yarar.

evet canım ya bütün topiklerde söyleniyo ve yapılıyo inş. bizede yarar bebelerimiz gelir:13:soğan suynuda çok övüyolar ama ben içemiyom midemi kaldırıyo

hg ayşegülcüm nasılsın canım öyle bi şey dedinki bizde maşallah sabır çok Rabbim azaltmasın genede sen bizi çok beletme canım

ayşegülcüm ben ben lavaboya gidiyom gelcem şimdi sende açıklarsın artık o zaman:78::78::78::78:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…