Sabırla Bebeğini Bekleyenler

merhaba ayşegülcüm.zelale katılıyorum bizde sabırdan çok ne var.ama sen yinede bizi bekletme gayrı sabrımız kalmadı.

hamile kalmak yumurta sayısını artırmak için kuru incir

Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu‘dan Yumurta sayısı yeterli olmadığı için hamile kalamayan bayanlarda yumurta sayısını artırarak hamile kalınmasını kolaylaştıran kuru incir kürü:

Yarım litre kaynayan klorsuz suyun içine onbeş-onaltı adet kuru inciri ilave ederek yirmi dakika ağzı kapalı olarak kaynatın. Yirmi dakika dolduktantan sonra ılıması için bekleyin. Ilıdıktan sonra süzün. Üçe ya da ikiye bölerek öğünlerden on-onbeş dakika önce aç karnına için.

Bu kürün uygulama şekli:
Kuru incir kürü, iki kez yirmibir gün uygulanır ve her yirmibir gün tamamlandığı zaman yedi gün ara verilir. Toplam uygulama süresi kırkiki gün olmalıdır.

Uygulama sürelerine yedi gün verilen aralar dahil edilmez. Her seferinde günlük olarak hazırlanması gerekmektedir.

Kuru incirleri ikiye kestikten sonra kaynamakta olan suya ilave edin. Kuru incirlerin üzerlerinde beyaz pudrası varsa, önce soğuk su altında yıkadıktan sonra ilave edin.

Kuru İncir kürünü yumurta çatlatmak için kullanmak isterseniz:

Önce kuru incirleri 6 dakika kaynattıktan sonra içine orta boyda,taze ve gevrek bir havucu dilimleyerek içine atarak 4 dakika daha kaynatın. Bu şekilde hazırlandığında yumurtaların kolay çatlamasına yardımcı olacaktır.

Bu kürün etkisini artırmak için yumurta büyüklüğünde beyaz kuru soğanı (Mor-kırmızı soğan olmaz) ince ince kıyıp üzerine 1 yemek kaşığı sumak serperek yemekten 10-15 dakika önce yiyin.Bunu haftada 4 kez tekrar edin.Bu sizi yumurtalık kisti-polikistik over ‘den de koruyacaktır.

Alıntıdır.

hg ayşegülcüm nasılsın canım öyle bi şey dedinki bizde maşallah sabır çok Rabbim azaltmasın genede sen bizi çok beletme canım

tamam tatlım söylüyoruuuuuumm
burdan adres vermek doğrumu bilmiyorum ama siz google dan arı dünyası yazın
ve arı sütünün 1001 derde deva faydalarını okuyun derim biz eşimle karar verdik
hemen sipariş vereceğiz kadın ve erkek infertilitesine çok çok yararlı ayrıca o kadar
faydalıki Rabbim bize böyle bir şey vermiş ve bizler bunun farkına bile varamadık
ben arı sütünü bulduğuma çok sevindim..
hamile kalmaktan ziyade her derde deva olması bizi epeyce cezbetti hepinize tavsiye ederim
inş.şifa olur vesile olur bir bir böyle oluruz inşallaaaahh

kızlar siz dediğim siteyi iyice bir inceleyin özelliklede altta yapılan yotumlar listelenmiş yorumlara bir bakın derim şimdi benim çıkmam lazım
akşama gelirim konuşuruz daha detaylı sizlerle paylaştığım içinde
bir o kadar mutlu oldum ben kaçtım

Son düzenleme:

kız masallah bu topigin en hamaratı sensin... gece gec yatmıstın zaten bide sabahın körü kalkıp neler yapmıs.... aynen bennnnnnn degil tabiki...
ben uyurken sen ütümü yaptın tatlım ben galiba çok tembelim ben evi yarın temizlicemgel sarılalım canım hani benim saadet tablom nerde:84::84::84::84:
canım bende öyle bugünün isini yarına bıraktım hehe...:78: bukün tembellik günüm...

hg bitanemnasılsın canım ben şimdi geliyom
meleeeebeeeeeeeeeee.... gel canım, bi sarılam sana gitmeden...

merhaba zeynepcim.biz iyiyiz sen nasılsın tatlım.
bende iyiyim tatlım... sabah ki güllerden de kopyalım :78: sana verim bak..
Eki Görüntüle 153334 Eki Görüntüle 153334 Eki Görüntüle 153334

sağol tatlım bu bilgiyi bizimle paylaştığın için.arı sütü+bal+polen karışımın bende çok duydum ama denemedim.polene karşı alerjisi olanların yememesi gerektiğinide bildiğim için ben kendi adıma pek sıcak bakmamıştım.ama bal tarçın ceviz krışımını bende yiyorum.

paylaşımın için cok sağol tatlım... evet ar sütü, bal vb. seyler cok sifa gercekten...

güller için teşekküy edeyim tatlım menim.men gidim yarım kalan işlerimide bitirim gelim.temem mi

ayşegülcüm çok sağol canım olmazssa incirden sonra bide onu deneriz inş. hepimiz artık bebişlerimize kavuşuruz canım akşama görüşürüz canımöpt.byyy

kızlar bende biraz araştırdım ilişkiye başlamadan önce kalçanın altına yastık koyuyosun başına yastık koymuyosun dizlerin adamın omuzlarına değiyo böyle iş yapıyosun spermlerin daha çabuk rahim ağzına birikmesini sağlıyomuş
bide eşlerin berabar orgazm olması gebeliği kolaylaştırıyomuş kadın yumurtasını daha çabuk atıyomuş kaslar gevşeyip döllenmeyi kolaylaştırıyomuş:78::78::78:
gebelik isteyen kadın folik asite başlamaıymış ben bugün başlamayı düşünüyorum

gel sarılalım bebemtatlım sen aştın artık nerdeyse sarayı bile kopyalıcan

bundan iki ay önce doktorumda bana folik asit yazmıştı günde üç tane içecektim ama ben düzenli kullanmadım.ilaç evde duruyo yarından itibaren düzenli başlasam olurmuki:26::26::26::26::26:

Son düzenleme:
bundan iki ay önce doktorumda bana folik asit yazmıştı günde üç tane içecektim ama ben düzenli kullanmadım.ilaç evde duruyo yarından itibaren düzenli başlasam olurmuki:26::26::26::26::26:

olur tabi canımbendede folbiol var günde yarım içcem:13:bak ne güzel hergün bi adım atıyoz deme saracım

zeynom habarın varmı sara seni seline sattıiyi geceler canım öpt.byyyyyyyyyy
inanamıyorummmmmm:84::84::84::84:

hehehe.. neyse sonra Can Yücel'den cok güzel bi siir paylasmış, onu telafi etti neyse...

gebelik isteyen kadın folik asite başlamaıymış ben bugün başlamayı düşünüyorum
evet pozisyon öyle tavsiye ediyolar, canım ama sen bilmiyomuydun ki zaten??:26::26: cok acil basla folik asid icmeye, eczaneye söyle gebelik icin folik acid hemen verirler sana, yarın ilk is onu al tatlım...

gel sarılalım bebemtatlım sen aştın artık nerdeyse sarayı bile kopyalıcan
ama neden ki?:26::26::26: az kopyaladım, cok degil birasss....

tatlım bundan önce tüplerde içiyodum ama sonra bırakmıştımpozizyonda bi diz dirsek olayı vardıda kiminki nere gelcek onu tam bilmiyodumtatlım sen kopyala sana yakışır

aaaaa zelal küstüm sana sen beni zeynoya ispiyonladın heeee kız men sana sormazmıyım saçın başın yolazmıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…