selam kızlar nasılsınız bakalım
valla ben çok çok iyiyim çünkü bomba etkisinde bir şey keşfettim
sizede yardımcı olabileceğini düşünerek paylaşmak istedim..
hadi biraz meraklanın bakalım
nasılsınız sekerler?
nasılsınız sekerler?
hg ayşegülcümnasılsın canım öyle bi şey dedinki bizde maşallah sabır çok Rabbim azaltmasın genede sen bizi çok beletme canım
canım akidişim menim kıyamam ben sana ge saa bi sarılem menuykumu aldım sabahın köründe uyandım bi sürü ütü yaptım bayağı birikmişti hergün yarın yaaprım diyodum ama şükür bugün bitti.iyiyim işte canım birazdan da evi temizleyecem.bugün hamaratlığım üstümde.
canım bende öyle bugünün isini yarına bıraktım hehe...:78: bukün tembellik günüm...ben uyurken sen ütümü yaptın tatlım ben galiba çok tembelim ben evi yarın temizlicem gel sarılalım canım hani benim saadet tablom nerde:84::84::84::84:
meleeeebeeeeeeeeeee....hg bitanemnasılsın canım ben şimdi geliyom
bende iyiyim tatlım...merhaba zeynepcim.biz iyiyiz sen nasılsın tatlım.
tamam tatlım söylüyoruuuuuumm
burdan adres vermek doğrumu bilmiyorum ama siz google dan arı dünyası yazın
ve arı sütünün 1001 derde deva faydalarını okuyun derim biz eşimle karar verdik
hemen sipariş vereceğiz kadın ve erkek infertilitesine çok çok yararlı ayrıca o kadar
faydalıki Rabbim bize böyle bir şey vermiş ve bizler bunun farkına bile varamadık
ben arı sütünü bulduğuma çok sevindim..
hamile kalmaktan ziyade her derde deva olması bizi epeyce cezbetti hepinize tavsiye ederim
inş.şifa olur vesile olur bir bir böyleoluruz inşallaaaahh
kızlar siz dediğim siteyi iyice bir inceleyin özelliklede altta yapılan yotumlar listelenmiş yorumlara bir bakın derim şimdi benim çıkmam lazım akşama gelirim konuşuruz daha detaylı sizlerle paylaştığım içinde
bir o kadar mutlu oldum ben kaçtım
kız masallahbu topigin en hamaratı sensin... gece gec yatmıstın zaten bide sabahın körü kalkıp neler yapmıs.... aynen bennnnnnn degil tabiki...
canım bende öyle bugünün isini yarına bıraktım hehe...:78: bukün tembellik günüm...
meleeeebeeeeeeeeeee....gel canım, bi sarılam sana gitmeden...
bende iyiyim tatlım...sabah ki güllerden de kopyalım :78: sana verim bak..
Eki Görüntüle 153334 Eki Görüntüle 153334 Eki Görüntüle 153334
tamam tatlım söylüyoruuuuuumm
burdan adres vermek doğrumu bilmiyorum ama siz google dan arı dünyası yazın
ve arı sütünün 1001 derde deva faydalarını okuyun derim biz eşimle karar verdik
hemen sipariş vereceğiz kadın ve erkek infertilitesine çok çok yararlı ayrıca o kadar
faydalıki Rabbim bize böyle bir şey vermiş ve bizler bunun farkına bile varamadık
ben arı sütünü bulduğuma çok sevindim..
hamile kalmaktan ziyade her derde deva olması bizi epeyce cezbetti hepinize tavsiye ederim
inş.şifa olur vesile olur bir bir böyleoluruz inşallaaaahh
güller için teşekküy edeyim tatlım menim.men gidim yarım kalan işlerimide bitirim gelim.temem mi
kız masallahbu topigin en hamaratı sensin... gece gec yatmıstın zaten bide sabahın körü kalkıp neler yapmıs.... aynen bennnnnnn degil tabiki...
canım bende öyle bugünün isini yarına bıraktım hehe...:78: bukün tembellik günüm...
meleeeebeeeeeeeeeee....gel canım, bi sarılam sana gitmeden...
bende iyiyim tatlım...sabah ki güllerden de kopyalım :78: sana verim bak..
Eki Görüntüle 153334 Eki Görüntüle 153334 Eki Görüntüle 153334
kızlar bende biraz araştırdım ilişkiye başlamadan önce kalçanın altına yastık koyuyosun başına yastık koymuyosun dizlerin adamın omuzlarına değiyo böyle iş yapıyosun spermlerin daha çabuk rahim ağzına birikmesini sağlıyomuş
bide eşlerin berabar orgazm olması gebeliği kolaylaştırıyomuş kadın yumurtasını daha çabuk atıyomuş kaslar gevşeyip döllenmeyi kolaylaştırıyomuş:78::78::78:
gebelik isteyen kadın folik asite başlamaıymış ben bugün başlamayı düşünüyorum
bundan iki ay önce doktorumda bana folik asit yazmıştı günde üç tane içecektim ama ben düzenli kullanmadım.ilaç evde duruyo yarından itibaren düzenli başlasam olurmuki:26::26::26::26::26:
zeynom habarın varmı sara seni seline sattıiyi geceler canım öpt.byyyyyyyyyy
evet pozisyon öyle tavsiye ediyolar, canım ama sen bilmiyomuydun ki zaten??:26::26: cok acil basla folik asid icmeye, eczaneye söyle gebelik icin folik acid hemen verirler sana, yarın ilk is onu al tatlım...gebelik isteyen kadın folik asite başlamaıymış ben bugün başlamayı düşünüyorum
ama neden ki?:26::26::26: az kopyaladım, cok degil birasss....gel sarılalım bebemtatlım sen aştın artık nerdeyse sarayı bile kopyalıcan
inanamıyorummmmmm:84::84::84::84:
hehehe.. neyse sonra Can Yücel'den cok güzel bi siir paylasmış, onu telafi etti neyse...
evet pozisyon öyle tavsiye ediyolar, canım ama sen bilmiyomuydun ki zaten??:26::26: cok acil basla folik asid icmeye, eczaneye söyle gebelik icin folik acid hemen verirler sana, yarın ilk is onu al tatlım...
ama neden ki?:26::26::26: az kopyaladım, cok degil birasss....
tatlım bundan önce tüplerde içiyodum ama sonra bırakmıştımpozizyonda bi diz dirsek olayı vardıda kiminki nere gelcek onu tam bilmiyodum tatlım sen kopyala sana yakışır
inanamıyorummmmmm:84::84::84::84:
hehehe.. neyse sonra Can Yücel'den cok güzel bi siir paylasmış, onu telafi etti neyse...
evet pozisyon öyle tavsiye ediyolar, canım ama sen bilmiyomuydun ki zaten??:26::26: cok acil basla folik asid icmeye, eczaneye söyle gebelik icin folik acid hemen verirler sana, yarın ilk is onu al tatlım...
ama neden ki?:26::26::26: az kopyaladım, cok degil birasss....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?