hehehehoynayan birini buldum gene :78:yeterim seni sefiyom:78:hadi hoppa teyyyyyy :92::92::92::92::92: :92::92::92::92:
Direniyorum canım bizi ayıramayacaklaaaaryılmıcaz pes etmicez diren selincim
yetercim sende süpersin...
Leyla hosgeldum bebeemmm
zelalcim, agzina gönlüne saglik tatlısım....karga gibi sesimle bende canım arkadisim adlı sarkıyı süüledim...:78::78:
saracım, kulakların cıınlasın seker..
kızlar valla beni sizler neşelendiriyorsunuzhehehehoynayan birini buldum gene :78:yeterim seni sefiyom:78:hadi hoppa teyyyyyy :92::92::92::92::92: :92::92::92::92:
benimde yüzüm sivilce dolduu.halbukiii hiç çıkmazdıı ama kullandım hormon ilaçlarındanmışş sordum doktoraaa
evet canım, bende de yapmıstı sivilce o ilaclar...
hb bitanem...yetercim sende süpersin...
Leyla hosgeldum bebeemmm
zelalcim, agzina gönlüne saglik tatlısım....karga gibi sesimle bende canım arkadisim adlı sarkıyı süüledim...:78::78:
saracım, kulakların cıınlasın seker..
hb maonyacım...hoş geldin şekerrrrrrrr
Direniyorum canım bizi ayıramayacaklaaaar
hb bitanem...iyiyiz şekerim...sizler nasılsınız...maşallah muhabbet diz boyu...Allah neşenizi daim etsin gülüm...
Toplam 8 kullanıcı konuyu okuyor. (7 üye ve 1 ziyaretçi)
LeYLa_21 zelalca+ metuka+ maonyaaa hznbksl pikepolat+ son_ece
hayırlı akşamlar şekerler....muhabbetiniz bol olsun canlarım....
hb bitanem...iyiyiz şekerim...sizler nasılsınız...maşallah muhabbet diz boyu...Allah neşenizi daim etsin gülüm...
amin leyloşum senle busemizi çok öpüyom canımtatlım bizde bu çene varken muhabbet bitmez
anam sennn ne kurtlu bi gacısın böleee
hep iyi olun kızaminnnnnnnn
Allah bozmasın tatlım...
saracım gelmemiş...kardelende yok....sara hastaydı düzeldimi acaba...
canım öyle pat diye yapmıyolar tüpü... belli asamaları var, ben henuz o asamalardayim... insallah tüpe gerek kalmadan olur, olmazsa zaten yapacak bisey yok yaptırıcaz 3-4 ay daha vakit var tüpe... canım tüp utanılacak, sıkılanacak bisey degil, sükür ki tıp ilerlemiste böyle bi caresi var, ya o da olmasaydı?sen tedaviye gitmiomsnnn.bide yaşım 34 dedinnn yanlış hatırlamıosamm.tüp bebek neden yaptırmıosunn. eğer ben kimsenin duymayacanı bilsem hemen yaptırırım ama eşimm ben aileme sölemeden bişi yapmam dio.bend eonlar bilsin istemiyrmmm.çünkü her ay 250ilaca param gidio şimdiyee tüp bebek parasını biriktirmiştim artmıştı bile
canım kendini cok yorma, dinlenmeyi unutma, minigimizi ve kendini iyi dinlendir seker... tamam mı?
hb bitanem...
:
hosgeldın.........................
ya yetercim ben sana yazacam yazacam diyorum bakıyorum ışığın sönük çıkıyor birde bakıyorum yazıların geliyor kanala şaştım bu işe tatlım ya...bu arada eşin yoğun bakımdan çıktımı gülüm...Allahım şifasını verir inşallah tatlım...öpüyorum seni....
Tam da benim içimden geçeni düşünmüşsün şeker
ayy sen çok yaşa emii güldürdün benii küçük emrahhhın filimlerindeki sözlerine dönmüş.lafınnnsanki fondada o müzikk varmış gibi okuudm burdaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?