Sabırla Bebeğini Bekleyenler

hehehehoynayan birini buldum gene :78:yeterim seni sefiyom:78:hadi hoppa teyyyyyy:92::92::92::92::92::92::92::92::92:
kızlar valla beni sizler neşelendiriyorsunuz
iyi varsınız bede sizi sefiyorummmmmmmmmmm

benimde yüzüm sivilce dolduu.halbukiii hiç çıkmazdıı ama kullandım hormon ilaçlarındanmışş sordum doktoraaa

yaaa bendede çıkmazdı hiç

evet canım, bende de yapmıstı sivilce o ilaclar...

sen tedaviye gitmiomsnnn.bide yaşım 34 dedinnn yanlış hatırlamıosamm.tüp bebek neden yaptırmıosunn.

eğer ben kimsenin duymayacanı bilsem hemen yaptırırım ama eşimm ben aileme sölemeden bişi yapmam dio.bend eonlar bilsin istemiyrmmm.çünkü her ay 250ilaca param gidio şimdiyee tüp bebek parasını biriktirmiştim artmıştı bile

hb bitanem...
hoş geldin şekerrrrrrrr
hb maonyacım...
Direniyorum canım bizi ayıramayacaklaaaar

selincim yine nette sorun mu var tatlım ya...:26::26:

hep iyi olun kız aminnnnnnnn

ya yetercim ben sana yazacam yazacam diyorum bakıyorum ışığın sönük çıkıyor birde bakıyorum yazıların geliyor kanala şaştım bu işe tatlım ya...bu arada eşin yoğun bakımdan çıktımı gülüm...Allahım şifasını verir inşallah tatlım...öpüyorum seni....

canım öyle pat diye yapmıyolar tüpü... belli asamaları var, ben henuz o asamalardayim... insallah tüpe gerek kalmadan olur, olmazsa zaten yapacak bisey yok yaptırıcaz 3-4 ay daha vakit var tüpe... canım tüp utanılacak, sıkılanacak bisey degil, sükür ki tıp ilerlemiste böyle bi caresi var, ya o da olmasaydı? dimmi?

canım kendini cok yorma, dinlenmeyi unutma, minigimizi ve kendini iyi dinlendir seker... tamam mı?

saklandım ondan göremiyorsunuz
canım sağol yok daha çıkmadı ama dr bu gün yoğunbakımdan taburcu verceğim dedi inşşşş hayırlısyla eve dönelim......... sıkıntılı bir süreçti ama zor kısmı sizlerin dualrıyla geçti darısıda kalanına inşşş

Son düzenleme:
kızlarrrrrr
metukacım bana yeni ticker yaptı, nasıl amaaaaaaaa

pembis yapmış ... acaba olursa bebuk kız mı olucak??? ya tabii saglikli, hayırlı olsunda gerisi bos...
ama kızları çokkkkkkk seviyommm bennnnn...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…