Sabırla Bebeğini Bekleyenler

rabbim gönlündekini versinn cnmmm

ay tatlım çok güzel olmuş sayfayla tam uyumlu güle güle kullan metukamında ellerine sağlık inş. bi kızın olur canım

güle güle kulan
ne güzelll pembe pembe elbiseler toklar aman allahım

rabbim gönlündekini versinn cnmmm
cümlemizin insallah tatlım..

ay tatlım çok güzel olmuş sayfayla tam uyumlu güle güle kullan metukamında ellerine sağlık inş. bi kızın olur canım

miyavf.. Allah'ım o günleri hepimize göstersin insallah canım...

güle güle kulan
ne güzelll pembe pembe elbiseler toklar aman allahım
her cocuk kendi karekteriyle gelir derler ya, bakalım kısmet.. cok tatlı oluyor kızlar..

güzelikler burası tam havaya girdi ama ben yorgunum uzanacağım birazcık
çıkıyorum şimdi
kızlar yarın dünya kadınlar günü günüz kutlu olsun ben yarın yokum yine bu günden kutlayayımdedim

cümlemizin insallah tatlım..

miyavf.. Allah'ım o günleri hepimize göstersin insallah canım...

her cocuk kendi karekteriyle gelir derler ya, bakalım kısmet.. cok tatlı oluyor kızlar..

bizde küçük kız yeğende kalmadı özledik kız bebeği yafffffffff bizde becerip yapamıyoruz nolcak bu iş

kıjlar saraaaaaaa kardelennnnnnnnnn cadıııııııııııı edaaaaaaaa nerdesiniz hadi gelin

maşallah canım...inşallah hergeçen gün dahada iyi olur yetercim..Rabbim güzel günler göstersin inşallah...
ne oldu maonyacım...?

şahane tatlım..metukam yaparda kötü olurmu hiç...çok şık durmuş..pembiş pembiş hoş olmuş yani....

tatlım bizim adamlardan bile daha incesin çok sağol canım seninde kutlu olsun şeker iyi geceler öpt byyyyyyyyyyy

amin canım inşşşş hepimize

kıjlar saraaaaaaa kardelennnnnnnnnn cadıııııııııııı edaaaaaaaa nerdesiniz hadi gelin

saracım gelmişte diğer kıjlar yok zeloşum... belkim işleri vardır... rahatsız etmeyelim...:78::78::78::78:

Toplam 9 kullanıcı konuyu okuyor. (7 üye ve 2 ziyaretçi)
LeYLa_21 sara_28+ metuka+ zelalca+ hznbksl son_ece pikepolat+

hey maşallah....ziyaretçimiz bile var..... meraklımızda amma çokmuş yani kıjlarrrrrrrr

Toplam 9 kullanıcı konuyu okuyor. (7 üye ve 2 ziyaretçi)
LeYLa_21 sara_28+ metuka+ zelalca+ hznbksl son_ece pikepolat+

hey maşallah....ziyaretçimiz bile var..... meraklımızda amma çokmuş yani kıjlarrrrrrrr

leylacım bizim tükkan iyi iş yapıyo

bizde küçük kız yeğende kalmadı özledik kız bebeği yafffffffff ebek: bizde becerip yapamıyoruz nolcak bu iş

olur insallah tatlım, cikiyomusun iyi geceler seker...

şahane tatlım..metukam yaparda kötü olurmu hiç...çok şık durmuş..pembiş pembiş hoş olmuş yani....

evet bencede süper olmus.. canım sen yormuyosun di mi kendini bakimm?

saraaaaaa geldin mi kuzum? nasıl oldun seker?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…