tamam tatlım çok sağol uyumadan yapayım öksürük çok fena biliyomusun aman dikkat edin kendinize bu havalar insanı aldatıyo çok kötü bişey.
seker kizlar nasilsiniz :79::79::79::79::79:
sağol cadıcım sen nasılsın?
öksürük içinde,ılık suya hafif sirke katıp iç,baya faydası oluyo,balgam varsa onun içinde bi bildiğim var ama,bundan sonraki tariften ücret isterim
iyim canim biraz halsizim sanirim bende hasta oluyorum su anda limonlu cay yaptim onu iciyorum belki biraz korur
hoşgeldin caadi cım nasılsın?
kızlar bişi soracam bilginiz konuyla alakalı deil ama kürtajdan ne kadar sonra adet olunur ben 1 suabatta kürtaj oldum ama hala adet olmadım önceki kürtajımda tam 1 ayda olmuştum korkmaya başladım hadi olmazsam falan die...
kızlar bişi soracam bilginiz konuyla alakalı deil ama kürtajdan ne kadar sonra adet olunur ben 1 suabatta kürtaj oldum ama hala adet olmadım önceki kürtajımda tam 1 ayda olmuştum korkmaya başladım hadi olmazsam falan die...
Eki Görüntüle 154420 kızlar görümcem kahve yaptı sizede ikram edeyim dedim...
tatlım korkma olursun.günün kaç gün geciktiki.düşükten sonra 40 -45 gün sürebiliyo ama kürtajdan sonra gecikiyomu bilmiyorum ancak gecikmemesi lazım.bi kaç gün daha bekle olmadı doktora gidersin.
offf,süper yapmış görümcen,asla evde kalmaz bu kahveyle.(bekar olduğunu nerden biliyosam)
hııııım kahve güzel olmuş ellerine sağlık canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?