Sabırla Bebeğini Bekleyenler

öksürük içinde,ılık suya hafif sirke katıp iç,baya faydası oluyo,balgam varsa onun içinde bi bildiğim var ama,bundan sonraki tariften ücret isterim

kızlar bişi soracam bilginiz konuyla alakalı deil ama kürtajdan ne kadar sonra adet olunur ben 1 suabatta kürtaj oldum ama hala adet olmadım önceki kürtajımda tam 1 ayda olmuştum korkmaya başladım hadi olmazsam falan die...

tatlım korkma olursun.günün kaç gün geciktiki.düşükten sonra 40 -45 gün sürebiliyo ama kürtajdan sonra gecikiyomu bilmiyorum ancak gecikmemesi lazım.bi kaç gün daha bekle olmadı doktora gidersin.

canim benim bildiyim kadariyla diyer ay olman lazim biraz da gecikme olabilir ............

hiç bi bilgim yok eda cım,inşallah en kısa zamanda hamile olursun(aslında adet olup hamile olursun yazmaya niyetliydim)ama elimden bu çıktı,belkide ALLAH SÖYLETTİ

tatlım korkma olursun.günün kaç gün geciktiki.düşükten sonra 40 -45 gün sürebiliyo ama kürtajdan sonra gecikiyomu bilmiyorum ancak gecikmemesi lazım.bi kaç gün daha bekle olmadı doktora gidersin.

canım kürtaj tarihi adet tarihi sayılıyomuş o tarihten 4-6 hafta arası deniyo ama ne bilim işte aklıma böle seyler gelio bakalım olmazsam gitcem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…